#Yalin bir tek sen eksiksin müzik dinle

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..

İhsan Güvenç - Bir İhtimal Daha Var 04:22

İhsan Güvenç - Bir İhtimal Daha Var

ŞARKI SÖZLERİ Bir ihtimâl daha var, o da ölmek mi dersin söyle canım, ne dersin Vuslatın başka âlem, sen bir ömre bedelsin Sükût etme nazlı yâr, beni mecnun edersin Vuslatın başka âlem, sen bir ömre bedelsin..

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı 06:01

Cengiz Kurtoğlu - Bir Ufacık Dünyam Vardı

Şu tepelerin ardında tütüyor hasret dumanı Gurbet bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Hayat bana zor geliyor sen benden uzak kaldın Bir ufacık dünyam vardı bak onuda eller aldı Gönlüm orda ben burada sılam bende..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki 05:06

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki… Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki… Günlere bakarsın k..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!! 54:05

Sakarya Azem Büyülü Köyde Bir Gece !!!

Sakaryanın X Köyünde yaşanan ürpertici olay bir çobanın köye cinli büyü yaptırması sonucunda gerçekleşti. Köy cinler tarafında basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizem..

  • ZULMA tarafından
  • 1.556 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın 04:49

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın

Bağzıları - Zaten Kırılmış Bir Kızsın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Çıldırmış bir vaşak gibi Kaybediyorum Artık seni bir çiçek yerine Kopartmak istiyorum İşte indim sahneden Öpüyorum ağzından Büsbütün kaybettim Bana d..

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son 01:22

Yeşilçam'dan Bir Mutlu Son

Kadın Berberi başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1964 yapımı Türk filmidir. Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deni..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı 02:03

Sefa Doğanay Onu Bir Türlü Taklit Edemedim, İçimde Ukde Kaldı

Komedyen Sefa Doğanay, türkücü İbrahim Tatlıses'in taklidini yapamadığını ve içinde ukde kaldığını açıkladı. Doğanay, Taklit edilemeyecek kusursuzlukta bir yeteneği var. Diğer sanatçılar beni yanlış anlamasın. Hepsinin ..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıla - Bir ilkbahar Sabahı 03:23

Sıla - Bir ilkbahar Sabahı

Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen ..

Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:05

Kıraç - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bir ışık Düşmüşüm derdine olmuşum aşık Ağ buğday benizli zülfü dolaşık Dividim kalemim yazarım Böyle bir yavrunun derdi var bende Yar bende oy bende Aha ben gidiyom sen hemen ağla Yan ağla dön ağla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamuran Akkor  Bir Ateşe Attın Beni 04:40

Kamuran Akkor Bir Ateşe Attın Beni

Diyorlar ki sen delisin, hiç bu kadar sevilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın be..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) 04:16

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Bir Derdim Var (Canlı Senfonik) Dinle Bir Derdim Var şarkı sözleri ile bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman he..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası 03:07

Melodi - Bir Yaz Gecesi Rüyası

Bir Yaz Gecesi Rüyası şarkı sözleri ile Kalp iflah olmaz bi pollyanna Aşk cesurları sever Sen varsan yakınım her uzağıma Bi konum at bana yeter Akılda yokken birden olanlar Ah şu kader Bağlayınca koparamazsın Bu ..

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video) 04:39

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video)

Hengame'nin, Fono Müzik etiketiyle yayımlanan Yok ki Bir Çaresi isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Burak Özkeskin Yönetmen: Mustafa Özen Grup Üyeleri Gitar, Vokal: Burak Özkeskin Bas Gita..

  • PengoTV tarafından
  • 485 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..