#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 01:35

Soslu Biftek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Kırmızı etin vücudumuz için sağlık açısından çok faydalı vitamin ve besinlerle zengin olduğunu bilsek de bir eti pişirirken yumuşacık olması, etin kurumaması için tarifimizi bire bir hazırladık. Tavada ilk önce kızartıla..

Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi 02:22

Suudi Arabistan'da İlk Kez Kadınlar Futbol Maçını Stadyumda İzledi

Suudi Arabistan'da, sosyal reform hamlesi kapsamında kadınlar ilk kez bir futbol maçını stadyumda izledi. Cuma akşamı TSİ 20:00'de başlayan Al Ahli-Al Batin maçı başkent Riyad'daki Kral Fahd Stadyumu'nda oynandı. Kadın ..

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar 05:34

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler Albüm Adı : Karar Sende Düzelten : ghost52 Öyle garip garip bakmayın bana Ne olur sormayın bu yas kim için Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki Feryadım yaşarken ölenler için Ölmeden..

  • PengoTV tarafından
  • 3.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor 02:06

İngiltere'de Yalnızlıktan Sorumlu Bakanlık Kuruluyor

İngiltere'de başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada yalnızlıktan sorumlu bir bakanlığın kurulduğu açıklandı. Muhafazakar Parti'den milletvekili Tracey Crouch'un yalnızlık bakanı olarak atanacağı belirtildi. Bu projen..

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:51

Av - Happy Hunting 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu: Herkesin sadece kendini düşünmesi ve bu yüzden başka kimsenin bir sorunu ile uğraşmayan insanlar vardır elbet. Bu yüzden de hayatında kaybetti veya kaybedeceği değerli insanlar olacaktır. Bunun farkına kimileri ..

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

İksir 2014  Türk Filmi İzle 1:20:12

İksir 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Keremcem ve Buse pek çok kardeş gibi hiç anlaşamayan ve sürekli didişen bir ikilidir. Dedeleri ise anlaşamamalarına çok üzülür. Yalnız bu dedenin bir farkı vardır, iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan de..

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle 1:26:08

İnek Şaban 1978 Türk Filmi İzle

Konusu: Birbirlerine benzeyen bir futbolcu ile bir karpuzcunun güldürüsü. Kalecileri Bülent Amerika'ya kaçınca takımın yöneticileri, başlık parası için Almanya'ya gitmek üzereyken havaalanında karşılaştıkları ve aynı kal..

Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum 01:56

Seren Serengil- Sadece Annem Çok Üzülüyor Diye Üzülüyorum

Mahkemenin Gülben Ergen’le ilgili Seren Serengil’e verdiği 3 gün hapis cezası sonrası UçanKuş TV’ye konuşan Serengil, “Kendime değil, o üç gün boyunca evde yalnız kalacak köpeklerime üzülüyorum.” demişti. Çıkan karar son..

  • BETA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Fragmanı 01:53

Hadi Be Oğlum Fragmanı

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz) 1:58:08

Ali Kundilli 1 İzle (Sansürsüz)

Cem Gelinoğlu'nun yaratmış olduğu Ali Kundilli karakteri, modern hayat şartlarını, sigortalı ve sabit bir iş olanağını reddeden, sürekli olarak kendi projelerini üreten ve günün birinde bi projelerinin birileri tarafında..

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Yeşil Dev Tostu Tarifi 08:49

Yeşil Dev Tostu Tarifi

Çeyrek bağ roka 1 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı ½ çay kaşığı tuz ½ çay kaşığı karabiber 1,5 avuç yer fıstığı 2 büyük dilim ekşi maya ekmeği 1 boğum dil peyniri ½ avokado Tereyağı Tost makinesini açıp ısı..

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey 01:29

Metin Hara Adriana Lima İle Aramdaki Herşey

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatay Usulu Kısır Tarifi 05:18

Hatay Usulu Kısır Tarifi

2 su bardagi ince kisirlik bulgur 2 yemek kasigi domates salcasi 1 yemek kasigi biber salcasi 1 cay bardagi zeytinyagi Yarim cay bardagi nareksisi 1 cay kasigi kimyon Arzu ederseniz 1 cay kasigi reyhan Maydonoz taze nan..

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:46

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasınd..

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi 05:59

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi

Malzemeler Yarim kilo hindi eti kusbasi dogranmis olsun.Bu tarifi tavuk etiylede yapabilirsiniz. Yarim kilo mantar 1tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 1 paket krema(schlagsahne) tuz,karabiber, kekik..

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi 09:25

Dondurmalı Kolay Ekmek Kadayıfı Tarifi

1 adet yuvarlak tam buğday ekmeği 2 su bardağı toz şeker 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı limon suyu 6 top kaymaklı dondurma Yuvarlak tam buğday ekmeklerin küçüklerinden birinin altını, kenarlardan 1-1,5 parmak boşluk b..

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı 00:46

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat, bebekleri konusunda anlaşmazlığa düşüyor; ikiliyi büyük bir yüzleşme bekliyor! Cem'in ölümünden sonra hayatını farklı bir yönde çizmek isteyen Aslı ile Ferhat..