#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

Süper Amatör Lig Play-off Maçında Arbede 02:52

Süper Amatör Lig Play-off Maçında Arbede

Süper amatör lig Play-off maçında arbede Korkuteli Belediyespor ile Kestelspor maçın sonunda saha karıştıANTALYA - Süper Amatör Ligi Play-Off'un son karşılaşmasında Korkuteli Belediyespor, Kestel spor ile 2-2 berabere ka..

Bülent Ersoy Bende Erkekliği Tattım 01:31

Bülent Ersoy Bende Erkekliği Tattım

Bülent Ersoy, gazeteci yazar Mete Akyol'a konuştu:''Bende erkekliği tattım'' 31.08.1980, Milliyet-Yaşam,Sayfa 3'te: Bülent Ersoy:''Ben erkekliği tatmadım mı sanıyorsunuz? 19 yaşımda bir hanım kıza aşık oldum ve onunla n..

Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı! 17:11

Yeni Yarışmacı Podyuma Çıkınca Ne yapacağını Karıştırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 115. bölümünde yeni yarışmacı Tuğçe Ekim podyuma çıkınca ne yapacağını şaşırdı. Tuğçe'ye yardımcı olan ise yürüyüşü düzelten Neslihan Doğrusöz oldu. Tuğç..

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi 04:16

Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi

Ne Yazık Ki Hakim Bey Bir Ifadem, Bir Müdafam Yok Sadece Dört Satırlık Son Sözüm Kaldı Bilir Mi? Yerime Gelen Kıymetini Bilir Mi? Bu Insan Cennete Mevlaya Küsen Değil Mi? Benim Gibi Koklar Mi Derinden Bir Ömür Boyunca Do..

ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı! 09:42

ŞOK! Bahar Candanın Foyası Ortaya Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 118. bölümünde dha önce kaybolan tek marka ayakkabıları için defalarca gözyaşı döken Bahar Candan'ın ayağındaki marka ayakkabılar Öykü Serter'in gözünden ..

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evsiz Adamı Döven Superman Kostümlü Adam 01:29

Evsiz Adamı Döven Superman Kostümlü Adam

Liveleak'te yer alan görüntülerle ilgili hiçbir bilgi bulunmazken, onlarca insanların gözü önünde bir saldırı girişimi gerçekleşti. Superman ve Batman kostümlü iki kişinin ve bir evsizin yer aldığı görüntülerde, evsiz ad..

  • PITIRCIK tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı 02:09

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı

Suriye Otobüs Patlama Anı : Suriye'de kuşatma altındaki yerleşim bölgelerinden tahliye edilenlere yönelik düzenlenen bir bombalı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi. Raşidin bölgesindeki bir kontrol noktasında gerç..

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa 04:38

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa

Gidince anladım aşkın yalanmış Bu yalan kalbimi yaktı sevgilim Bir tahta masada adımız kalmış Görünce gözyaşım aktı sevgilim Katlanırdım bilki enderin yasa Kolunda yabancı biri olmasa Ayağı kırılmış o tahta masa ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Perran Kutman'dan Hacı Baba 00:13

Perran Kutman'dan Hacı Baba

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Tuğçe ve Emre Tartışmasında İpler Kopma Noktasına Geldi! 04:58

Kısmetse Olur - Tuğçe ve Emre Tartışmasında İpler Kopma Noktasına Geld

Kısmetse Olur 25 Nisan Salı yayınlanan yeni bölümde, Emre ve Tuğçe arasında çıkan tartışmada tansiyon yükseldi. Tuğçe'nin Akın hakkında konuşmalarından rahatsız olan Emre, bunu dile getirirken Tuğçe'den beklemediği bir t..

  • ANKA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sporting Gijon 1 - 1 Espanyol Maç Özeti İzle 03:12

Sporting Gijon 1 - 1 Espanyol Maç Özeti İzle

25.4.2017, Sporting Gijon 1 – 1 Espanyol İspanya Primera’da Sporting Gijon, Espanyol’u konuk etti. Düşme potasında bulunan Sporting Gijon Espanyol ile 1-1 berabere kaldı...

Kemal Doğulu Sonunda Büyük Takıntısını Açıkladı! 06:48

Kemal Doğulu Sonunda Büyük Takıntısını Açıkladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Öykü Serter, Kemal Doğulu'nun büyük takıntısını açıklayınca Kemal Doğulu düzen ve titizlik hastalığı olduğunu bu yüzden üstünü silkelediğin..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
47 Meters Down Trailer 02:02

47 Meters Down Trailer

Meksika'da tatil yapan iki kız kardeş, okyanusun altındaki bir köpekbalığı kafesinde bir saatten daha az oksijen kaldı ve yakınlardaki büyük beyaz köpekbalığı eşyaları sıkıştı...

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle 03:27

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle

Kasımpaşa, Atiker Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor 17.dakikada Amir Hadziahmetovic ve 45.d..

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı 03:27

Emre Altuğ - Bu Kadar Mı

Güneşi bilmez ayı bilmez Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı ..

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi 02:05

Final Four Basketbol Şampiyonlar Ligi

Türkiye Kupası’nı kazanarak basketbol otoritelerinin takdirini alan Banvit, Avrupa arenasında da başarılı bir grafik ortaya koydu. A Grubu’nu 11 galibiyet ve 3 yenilgi ile ikinci sırada bitirerek üst tura çıkan Banvit, A..

İşte Akhisar Belediyespor'un Penaltı Beklediği An! 00:23

İşte Akhisar Belediyespor'un Penaltı Beklediği An!

Akhisar Belediyespor atağında Sokol Cikalleshi Kasımpaşa ceza sahasının içinde yerde kaldı. Akhisarlı oyuncular penaltı beklerken hakemin kararı devam oldu...

 Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle 04:19

Adanaspor 2-5 Antalyaspor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalyaspor, deplasmanda karşılaştığı Adanaspor'u 5-2 mağlup etti. Bu sonucun ardından kırmızı beyazlı takım, puanını 46 yaparak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürdü. Ev sahi..

Hababam Eğlencesi 06:41

Hababam Eğlencesi

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Eğlencesi..

Eskişehirspor 6  1 Samsunspor Maç Özeti İzle 00:52

Eskişehirspor 6 1 Samsunspor Maç Özeti İzle

TFF 1.Lig'in 31. haftasında Eskişehirspor kendi sahasında Samsunspor'u 6-1 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Eskişehirspor'un gollerini 33' (penaltı) ve 77' Erkan Zengin, 40' Hakan Çinem..

Borussia Dortmund  Köln Özet İzle 02:09

Borussia Dortmund Köln Özet İzle

Bundesliga'nın 31. haftasında Borussia Dortmund 0-0 Köln ada Kaldi berabere. Dokunulmaz Son iki yıldır, Bayern Münih yine kapalı Bundesliga'da bu sezon kazanmayı. Meisterschale Franck Ribery ve onun takım arkadaşları ç..

Bayern Münih  Mainz 05 Özet İzle 02:13

Bayern Münih Mainz 05 Özet İzle

Bundesliga'nın 30. haftasında Bayern Münih ile Mainz 05 2-2 berabere kaldı. Bayern Münih'in golleri Arjen Robben ve Thiago Alcantara'dan gelirken, Mainz'in gollerini Bojan Krkic ve Daniel Brosinski (p.) attı...

Leipzig Ingolstadt Özet İzle 02:09

Leipzig Ingolstadt Özet İzle

Bundesliga'nın 31. haftasında Leipzig ile Ingolstadt 0-0 berabere kaldı...

Yıldız İsim Korkuttu İzle 00:21

Yıldız İsim Korkuttu İzle

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Eren Derdiyok, Koray'la girdiği mücadelede yerde kald..

Öykü Serter Gamze Taşkının Yürüyüşünü Taklit Ederse! O Ne Surat 10:35

Öykü Serter Gamze Taşkının Yürüyüşünü Taklit Ederse! O Ne Surat

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Gamze Taşkın podyum yürüyüşünü isteksiz yapınca bu durum Öykü Serter'in gözünden kaçmadı ve Gamze'nin podyum yürüyüşünü taklit etti. Gamze ..

  • ANKA tarafından
  • 790 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurumlu Gençlerden Hababam Sınıfı Taklidi 01:19

Erzurumlu Gençlerden Hababam Sınıfı Taklidi

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminin unutulmaz müfettiş sahnesini canlandıran Erzurumlu gençlerin videosu sosyal medyada büyük beğeni topladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzzet Yıldızhan Bahar Candanın Sesini Duyunca Şoka Girdi! 05:02

İzzet Yıldızhan Bahar Candanın Sesini Duyunca Şoka Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde İzzet Yıldızhan yorumunu yaparken Bahar Candan bir anda Orada Bir Köy Var şarkısını söylemeye başladı. Kemal Doğulu ise Seni köyünün yağ..

  • ANKA tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Gri  Ben Sende Yandım 03:52

Mavi Gri Ben Sende Yandım

Sözler Ben de yıkıldım yalnızlıkta Ben de kırıldım paramparça Bu yolun sonu yok, biliyorum Üzülsek de, kırılsak da, darılsak da Sen de kabul et ikimiz de seviyoruz Sanki bir uçuruma yalınayak yürüyoruz Yine de bir yerl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce