#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır 00:48

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili Belediye Meclisi üyesi Av. Tülay Ömercioğlu'nun, CHP'nin İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılmasını dile getirdiği sırada CHP'li Çan..

Takla Atan Boğa Felç Geçirdi! 00:26

Takla Atan Boğa Felç Geçirdi!

İspanya'da boğa güreşlerinde eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti. Matadorun elindeki beze saldıran boğa takla atıp yere düştükten sonra sırt üstü hareketsiz bir şekilde kaldı...

Ceylanı Kurtaran Adam 00:58

Ceylanı Kurtaran Adam

Ceylana Suni Teneffüs Yapan Adam Meksika'da kalbi duran ceylan yerde hareketsiz bir şekilde yığıldı kaldı. O sırada bölgede olan bir adam zavallı hayvanın o halini gördü ve suni teneffüs yaparak uzun uğraşlar sonucu onu..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular 02:41

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular

Aşık Veysel - Keklik Idim Vurdular Isdeginiz turku varsa bana soyleyin bulmaya çalisirim Keklik idim vurdular Kanadımı kırdılar Daha ben ne idim ki Anamdan ayırdılar Gel gel yanıma keklik Kastın canıma keklik Al kına..

Trump'ın Korku Dolu Anları 01:15

Trump'ın Korku Dolu Anları

Trump'ın Korku Dolu Anları ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Nevada eyaletindeki seçim mitinginde gizli servis ajanları tarafından güvenlik gerekçesiyle kürsüden uzaklaştırıldı. Nevada eyaletinin ..

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri 04:44

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri

Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde g..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

Emre Mor'dan Müthiş Asist! 01:49

Emre Mor'dan Müthiş Asist!

A Milli Takım deplasmanda kendisi gibi şansı kalmayan Finlandiya ile 2-2 berabere kaldı. Milli takımımızın gollerini Cenk Tosun atarken Emre Mor'un yaptığı asist büyük beğeni kazandı...

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler! 00:52

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler!

Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri sona erdi. Son maçların ardından Meksika, Kosta Rika ve Panama Dünya Kupası vizesi alırken, ABD turnuva dışında kaldı. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası bileti alan Panama'nın Kosta Rika..

Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi 00:19

Otomobil Rögardan Çıkan İşçiyi Ezdi

Çin'de kanalizasyon çalışması yaptıktan sonra rögardan çıkmak isteyen işçi, onu fark etmeyen otomobilin altına kaldı. Aracın ezdiği şahıs, ağır şekilde yaralandı. Vücudunun üst bölgesinde çok sayıda kırık olduğu belirlen..

Cinayet Gibi Kaza Kamerada! 00:25

Cinayet Gibi Kaza Kamerada!

Rusya'da bulunan Tataristan'daki Zainsk kasabasında, bir otobanda seyir halinde bulunan 80 yaşındaki otomobil sürücüsü iki kamyonun arasında kaldı. Otomobil sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken, kamyon sürücüleri ha..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Muhabir Sinem Kobal'a Bodoslama Sordu: Hamile Misiniz? 02:38

Muhabir Sinem Kobal'a Bodoslama Sordu: Hamile Misiniz?

Cingöz Recai filminin galasına katılan Sinem Kobal, muhabirlerle röportaj yaparken gelen soru üzerine şaşkınlık içerisinde kaldı...

  • ANKA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metrobüste Çekilen Görüntü Sosyal Medyayı Salladı 00:31

Metrobüste Çekilen Görüntü Sosyal Medyayı Salladı

Metrobüsten inen bir yolcunun ayakkabısı otobüsün kapısında kalınca ortaya bu görüntü çıktı. Otobüs şoförü yolcuların ikazlarını duymayınca talihsiz adam durakta tek ayakkabıyla kaldı. Sosyal medyada paylaşılan bu görünt..

Melo Palmeiras'a Çare Olamadı 01:55

Melo Palmeiras'a Çare Olamadı

Brezilya Serie A'da Palmeiras ile Bahia'ya 2-2 berabere kaldı. Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo'nun son 17 dakikada forma giydiği maçta Palmeiras iki farklı üstünlüğü koruyamayınca bir puana razı oldu...

Diego Yoksa Zafer De Yok 01:56

Diego Yoksa Zafer De Yok

Diego'nun forma giymediği maçta Flamengo, ezeli rakibi Fluminense ile 1-1 berabere kaldı...

Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi 01:29

Bilbao'ya Vesga Hayat Verdi

LaLiga'nın 8. haftasında Atheltic Bilbao evinde Sevilla'yı 1-0 yendi. Bilbao'ya 3 puanı getiren golü 43. dakikada Mikel Vesga kaydetti. Bu sonuçla Athletic Bilbao 4 maç sonra 3 puanla sahadan ayrıldı ve 11 puanla 8. s..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Yine Aleyna Tilki, Yine İzdiham 10:34

Yine Aleyna Tilki, Yine İzdiham

Aleyna Tilki Adana konserinden sonra Kayseri konserinde de sahneden inmek zorunda kaldı. Pop sanatçısı Aleyna Tilki Kayserili hayranları ile bir AVM'deki konserde buluştu. İzdiham ve bayılanlar olması nedeniyle geç başla..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutuya Sığmayan Şişko Kedi 01:22

Kutuya Sığmayan Şişko Kedi

Kedilerin kutulara girmeyi sevdiğini biliyoruz ama şişko bir kediyse bundan mahrum kaldı ...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acil Servise Motosikletle Giren Amca 00:29

Acil Servise Motosikletle Giren Amca

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir hastanenin acil servisine motosikletiyle giren vatandaş, sosyal medyayı salladı. Motosikletli adam görevliler tarafından dışarı çıkarılırken ilginç olaydan geriye bu görüntüler kaldı...

 Kağıttan Yılbaşı Süsleri 02:03

Kağıttan Yılbaşı Süsleri

2018'e girmemize sayılı günler kaldı ve evimizi süslemek için bu küçük çelenglerden yapabiliriz ...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klozete Japon Yapıştırıcısı Süren Arkadaş 03:48

Klozete Japon Yapıştırıcısı Süren Arkadaş

Arkadaşına şaka olsun diye klozete Japon yapıştırıcısı sürdü .Şaka maduru genç hastaneye gitmek zorunda kaldı ...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi 01:00

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi

Ekonomi Bakanı, Expo Fuarı'na Yetişmek İçin Taksiye Bindi Yeşilköy'de CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16. MÜSİAD Expo Fuarı nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı ve çevresinde yoğun bir trafik yaşandı..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti  Mourinho'ya Soğuk Duş 03:08

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti Mourinho'ya Soğuk Duş

Premier Lig'de şu ana kadar yediği 2 golü, Huddersfield deplasmanında sadece 5 dakikada kalesinde gören ManU bu sezon ilk kez yıkıldı. Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Huddersfield Town, Manchester United'ı 2-1 mağ..

Çocuğuna Yiyeceği Gösterip Veremeyen Baba 00:12

Çocuğuna Yiyeceği Gösterip Veremeyen Baba

Bebeğin ağzı açık kaldı ya vicdansız bu nasıl babalık..

  • JET TV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce