#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

Ünlüleri̇n YouTube Karnesi̇ni̇ Gördünüz Mü 15:24

Ünlüleri̇n YouTube Karnesi̇ni̇ Gördünüz Mü

Magazin Noteri'nin 22 Temmuz tarihinde yayınlanan 46. bölümüne konuk olan Wediacorp'un kurucusu YouTube Uzmanı Funda Şen ünlülerin YouTube kanallarına karneler verdi. Hangi ünlüler geçer not aldı, hangileri sınıfta kaldı..

  • BETA tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı 02:17

Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı

İrem Derici'nin taksi çilesi! Kimse durmadı! İrem Derici Harbiye Açıkhava'da Sibel Can'ı izlemeye gitti, konser sonrası evine gitmek için taksi çevirmek isteyen Derici'nin çabaları sonuçsuz kaldı.. İrem Derici Sus ya ki..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seray Sever - Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n 18:55

Seray Sever - Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n

Seray Sever, sunuculuğunu yaptığı TV8'in sabah programı Gel Yazın Konuşalım programında söylediği “Fasulye Pahalıysa Yemeyeceksi̇n!” sözleriyle gündeme geldi. Kısa sürede 'Trend Topic' listesine giren Seray Sever, başta ..

  • BETA tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Gökhan Akar - Ex 03:10

Gökhan Akar - Ex

Gökhan Akar - Ex Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dur önce bi dinle Umut yok hiç yorulma boşa Budur durum malesef Bana gel mi dedim koşa koşa Benimi buldun Yanmışım ölmüşüm bitmişim Yok yurdum Kaçmışım göçmüşüm gitmişim A..

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) 04:36

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biri vardı çoktan izi kaldı kalpte Camımın damlasında Duruyormuş orada sanki bir düşmancasına. Sevemez misin aşkı bağlayamaz mı? Gönlümün bahçesine ..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Chelsea 2-1 Manchester City Maç Özeti 11:07

Chelsea 2-1 Manchester City Maç Özeti

Chelsea 2-1 Manchester City (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 5.4.2017, Chelsea 2 – 1 Manchester City İngiltere Premier Lig müthiş bir maça ev sahipliği yaptı. Lider Chelsea güçlü rakip Manchester City’i ağırladı. Maç 2-1 tama..

Tottenham Hotspur 4-0 Watford  Maç Özeti  08.04.2017 12:13

Tottenham Hotspur 4-0 Watford Maç Özeti 08.04.2017

Tottenham, liderliğindeki Chelsea'ye, altıncı ardışık Premier League kazandırdığı Watford'taki etkileyici bir ev zaferiyle baskıyı sürdürdü. Watford parlak bir şekilde başlamıştı, ancak Dele Alli'nin Son Heung-min geçme..

Hazer Amani Sıla Sorularını Duymazdan Geldi 00:46

Hazer Amani Sıla Sorularını Duymazdan Geldi

Ünlü Şef Hazer Amani Evliliik Sorularına Sessiz Kaldı..

  • BETA tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aslızen - Delizabet 03:27

Aslızen - Delizabet

Aslızen - Delizabet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Savurdum bugün külleri Geçmişe ait herşeyi Fırlatıp attım eskiyi Ne liman kaldı ne gemi Korkmadım kara kışta Aşkıda yaşadım arşta Koyar mı acılar bana Olmuşum zümrüdü anka..

Metin Hara Simge Sağın Sorularına Ne Yanıt Verdi 00:41

Metin Hara Simge Sağın Sorularına Ne Yanıt Verdi

Adriana Lima İle ayrıldıktan sonra Simge Sağın ile aşk yaşadığı iddia edilen Metin Hara, sorulara sessiz kaldı. Dünyaca ünlü yıldız Adriana Lima ile yollarını ayıran ve Simge Sağın ile aşk yaşadığı iddia edilen Metin Har..

  • BETA tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi 01:58

Nilperi’nin Ağzı Kokuyordu İddialarına Yanıt Gecikmedi

Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz akşam Zorlu’da görüntülendi. Bursin’in Şahinkaya, hakkında dediği “Nilperi’nin ağzı kokuyordu öpüşürken” sözleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Nilperi Şahinkaya, soğan-sarımsak..

  • BETA tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Barış Manço - Kırık Bir Fincan 04:25

Barış Manço - Kırık Bir Fincan

Dinle oğlum çok eskiden bir konakta Akşamları gaz lambası ışığında Paşa dedesinden kalan bu fincanla Ninem eliyle kahve sunarmış Abdi beye Yıllar sonra kırküç kırkdört harp ortası Ekmek karnesi ve yoksulluk yılları Kayın..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi  Koruyamadığı için dayak yiyen kadın 00:16

Rusya'da Corona Güvenli mesafeyi Koruyamadığı için dayak yiyen kadın

Moskova Bölgesi'nin tüm dükkanlarında, ziyaretçileri coronavirüsün yayılmasını durdurmak için güvenli bir mesafe gözetmek amacıyla işaretler yapılır. emekli kadın bu işrati görmeyince , Adamın şiddetine maruz kaldı. ne y..

Yaptığı Yapacağı Şakaya Pişman Olan Adam 00:36

Yaptığı Yapacağı Şakaya Pişman Olan Adam

Buzdolabının önüne başlığı ters giyerek dikilirken neyin peşinde idiyse, tüm niyeti kursağında kaldı...

  • PengoTV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti 10:15

Anderlecht 1-1 Manchester United Maç Özeti

Anderlecht 1-1 Manchester United (Maç Özeti - 13 Nisan 2017) 13.4.2017, Anderlecht 1 – 1 Manchester United UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Belçika ekibi Anderlecht, İngiliz devi Manchester United’ı ağırladı. K..

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri 05:20

Recep Tayyip Erdoğan'ın Duygusal Konuşması Ve Şiiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duygusal konuşması ... Şunu asla unutmayın; o alemlere rahmet olarak gönderilmiş bir peygamberdi, o yaradanın 'Habibim' diye seslendiği efendilerin efendisiydi. O hatem-ul enbiyaydı,..

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa 05:55

Zikir - La ilahe illallah - Müthiş Zikir Halkası - 100 defa

La ilahe illallah ( Kelime i Tevhid ) zikri 100 defa ( Lütfen açıklamayı okuyun ) (Lütfen okuyun) Video hakkında: Video ve sesler düzenleme yazılımı ile düzenlenip hazırlanmıştır. Video, after effect, camtasia studio, au..

  • PengoTV tarafından
  • 3.651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti 03:10

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti

Middlesbrough 1-2 Arsenal (Maç Özeti - 17 Nisan 2017) Sıkıntılı günler geçiren Arsenal, Middlesbrough deplasmanında iki yıldızıyla üç puana uzandı. Premier Lig'de 33. hafta karşılaşmalarında lige tutunma mücadelesi ver..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu 08:37

Gözünün tesadüfen takıldığı tabela sayesinde patron oldu

Kastamonu’da ikamet eden iki çocuk annesi, eşinin rahatsızlanıp çalışamaz duruma gelmesiyle zor durumda kaldı. Hibe desteği alan kadın, yıllardır hayalini kurduğu terzi dükkânını açtı. 43 yaşında kendi işinin patronu ola..

Şakadan rehin almış! 01:53

Şakadan rehin almış!

ADANA'DA BİR MAHALLE MUHTARI, İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜN SIRTINA SİLAH DAYAMIŞ,, YOL İSTEMİŞTİ... KARAKOLDA ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEYİP SERBEST KALDI. MAHALLE SAKİNLERİ DE YAPMAZ ÖYLE ŞEY DİYEREK MUHTARLARINA ARKA ÇIKTI...

Bursa'da sel hayatı felç etti 03:26

Bursa'da sel hayatı felç etti

Bursa'da etkili olan sağanak yağış sonrası yollar göle dönerken, hayvanat bahçesinde vatandaşlar mahsur kaldı...

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..