#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..

Cephede zafer yakın... 02:14

Cephede zafer yakın...

DAĞLIK KARABAĞ CEPHESİNDE 9 GÜN GERİDE KALDI. AZERBAYCAN ŞİMDİYE KADAR 22 YERLEŞİM YERİNİ İŞGALDEN KURTARDI. MEVZİLERİNİ TERK EDEN, TANKINI TÜFEĞİNİ TERK EDİP GİDEN ERMENİ ASKERLERİ SİVİLLERİ VURMAYA DEVAM ETTİ. AZERBAYC..

Babası zincire vurdu 01:39

Babası zincire vurdu

KÖTÜLÜK YÜZÜNÜ DAHA NE KADAR VAHŞİLEŞEREK GÖSTEREBİLİR, ŞEYTAN DAHA NE KADAR ETE KEMİĞE BÜRÜNEBİLİR DEDİKÇE EL BÜYÜTÜYORLAR..BİR BABA..DAHA DOĞRUSU SÖZDE BABA,,,11 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU YARAMAZLIK YAPTIĞI GEREKÇESİYLE ZİNCİ..

Karantinada susuzluk kabusu! 02:59

Karantinada susuzluk kabusu!

İSTANBUL, KAĞITHANE'DE YAŞAYAN ARABACI AİLESİ, KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN KARANTİNAYA GİRDİ... KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVDE SU BORUSU PATLADI... ALT KOMŞUYA DA SU SIZDI... MECBUREN VANAYI KAPATAN AİLE SUSUZ KALDI... TESİS..

 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

 Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle 04:24

Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle

Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Kayserispor, altı maçlık galibiyet hasretine son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazandı. Sergen..

GECE - İyileşmiyor 03:40

GECE - İyileşmiyor

Gölgen düştü üstüme, Kime saklansam, hep yağmurların, Buldu beni ıslandım elbet. Ne kadar çok istedim, Yürüyüp gitmek... İyi niyetli bir güne, Dünü mü ,yarını mı, emanet etmek. Çık karşıma düşman gibi, Aç kalbim..

4 Yüz - Salla 03:08

4 Yüz - Salla

salla..salaa ..salla(2) salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın,ister dursun benden sonra tufan kimin umurunda.. salla salla salla salla..(2) ister yansın,ister dursun bende sonra t..

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Ermenistan yine sivilleri vurdu! 01:39

Ermenistan yine sivilleri vurdu!

DAĞLIK KARABAĞ CEPHESİNDE 31. GÜN GERİDE KALDI. ERMENİSTAN ATEŞKESİ YİNE İHLAL ETTİ... 7 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN DA ARALARINDA OLDUĞU 4 SİVİLİ KATLETTİ. ÜSTELİK O SALDIRIDA MİSKET BOMBASI KULLANDI, YANİ ERİVAN'IN SAVAŞ SUÇL..

Depremde denizde mahsur kalanlar var 03:45

Depremde denizde mahsur kalanlar var

▪️Seferihisar'da deprem sonrasında deniz suyu yükseldi. İlçe sokakları ve binalar sular altında kaldı ▪️Depremde denizde mahsur kalanlar var ▪️Bayraklı’da çöken binada arama çalışmaları başladı..

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben 00:54

O Elbiseyi Paris'ten Almıştım Ben

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Yurtseven Kardeşler  Elveda 04:00

Yurtseven Kardeşler Elveda

Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki 04:59

Nesrin Sipahi Yaşamak Yalan Belki

ŞARKI SÖZLERİ Yaşamak yalan belki, yalan delice sevmek Gözlerin, dudakların, o yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını şimdi örüyor zaman Sa..

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok 03:50

Gökhan Keser - Hiç Vaktim Yok

GÖKHAN KESER - HİÇ VAKTİM YOK İçime yalnızlığın çöktü bu akşam Gel desem gelemezsin kaldı umut yarına Üstüme titrerdin ya her çağırışımda Kadere boyun eğdim sensiz yatağımda Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık bu ..

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans) 04:26

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans)

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu Şarkı Sözleri Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı Içimde bir hüzün vardı. Söyleyecek sözüm vardı. ..

Umut saatler sonra kurtarıldı 01:41

Umut saatler sonra kurtarıldı

17 YAŞINDAKİ UMUT DEMİR SARSINTIDA ENKAZ ALTINDA KALDI. KURTARILINCA DUDAKLARINDAN DÖKÜLEN İLK KELİME ANNE OLDU. İŞTE ENKAZ ALTINDAN HEPİMİZİ UMUTLANDIRAN O GENCİN VE ANNESİNİN HABERİ...

Göklerde kartal gibi! 01:36

Göklerde kartal gibi!

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DAYDI... FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRİX'İ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ İSTANBUL PARK'TA YAPILDI... YARIŞLAR BİTSE DE AKILLARDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER KALDI... SOLOTÜRK F16'LARI BAKIN YARIŞLARIN YAPILDIĞI PİSTİ..

Kedilerin yaşam savaşı 02:04

Kedilerin yaşam savaşı

APARTMAN DAİRESİNDE ÇIKAN YANGINDA İKİ KEDİ MAHSUR KALDI. İTFAİYE EKİBİ EVDEN ÇIKARDIĞI GARSON VE BENEK İSİMLİ KEDİLERİ HAYATA DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIRKEN, 2 KIZ KARDEŞ DE CAN DOSTLARI İÇİN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADI...

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı 01:59

Terk edip gitti, 600 bin lira borç bıraktı

BİRİ 12, DİĞERİ 13 YAŞINDA İKİ KARDEŞ... YILLAR ÖNCE EVİ TERK EDEN, YÜZÜNÜ BİLE HATIRLAMADIKLARI BABALARINDAN 600 BİN LİRA BORÇ KALDI... 'BİZ BU PARAYI NASIL ÖDERİZ' DİYEN ÇOCUKLAR NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI...

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti 06:42

İskoçya 2 - 2 İngiltere Maçının Özeti

FIFA 2018 Dünya Kupası elemelerinde F Grubu'nda yer alan İngiltere, İskoçya ile karşılaştı. Hampden Park'ta oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. 70. dakikada Alex Oxlade Chamberlein'in attığı gol..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar 06:11

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar

Antalya’da sağanak sonrası göle dönen alt geçitlerde araç sürücüleri mahsur kaldı. Sürücülerden biri, su dolan aracının üzerine çıkıp uzun süre kurtarılmayı bekledi. Sürücüler, tıkanan mazgalların açılmasının ardından ku..

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler 04:06

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler

Antalya'da etkisini sürdüren kuvvetli yağış sebebiyle ilçeler ve kent merkezi dahil olmak üzere, cadde ve sokaklar göle döndü, tarım arazilerini su bastı, evler ve arabalar sular altında kaldı...

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü 05:53

Ünlü rapçinin klip çekiminde faciadan dönüldü

Ünlü rapçi Tepki, klip çekiminde alevler içerisinde kaldı. Yaşanılan kazada başından yaralanan Tepki lakaplı Kerem Gülsoy, “Üstümde kat kat kostüm olmasaydı ya da saçlı bir adam olsaydım o zaman daha büyük sıkıntılar yaş..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin canı sıkılırsa... 03:53

Trabzonspor'da Nwakaeme'nin canı sıkılırsa...

Trabzonsporlu Nwakaeme antrenmanda boşta kaldı, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.....