#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

Deprem Ankara'yı vurdu! 02:07

Deprem Ankara'yı vurdu!

BU KEZ DE BAŞKENT ANKARA'LILAR DEPREM GERÇEĞİ İLE YÜZLEŞMEK ZORUNDA KALDI.. MERKEZ ÜSSÜ KALECİK İLÇESİ OLAN 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM, PANİK VE KORKUYLA İNSANLARI SOKAKLARA DÖKTÜ...,DEPREM SIRASINDA BAZI EVLERDE ÇATLAK..

Whatsapp'tan yeni açıklama! 02:06

Whatsapp'tan yeni açıklama!

GÜNCELLEME KARARI TARTIŞMA YARATIP, KULLANICILAR BİR BİR KAÇMAYA BAŞLAYINCA, WHATSAPP YENİ BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI. FİRMA YENİ SÖZLEŞMENİN, MESAJLARIN GİZLİLİĞİNİ ETKİLEMEYECEĞİNİ SAVUNSA DA, KARARA TEPKİLER ..

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı 01:44

Meteoroloji'den İstanbul İçin Sarı Uyarı

İstanbul'da şiddetli sağanak etkisini gösterdi. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar zor anlar yaşarken, Silivri'de birçok iş yeri su altında kaldı. Meteoroloji, megakent için sarı uyarı verdi...

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Cem Belevi  Aç Kollarını 03:25

Cem Belevi Aç Kollarını

Gelsen Ne Güzel Görsen Ne Güzel Bak Yollarına Gül Serdim Güz Bitti Bize Yaz Geldi Desen Aç Kollarını Ben Geldim Yüzüne Gözüne Kaşına Sözüne Kandım Off Sağımı Solumu Evimi Yolumu Şaştım Off Yanına Yaklaşınca Ateşe Yandım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu! 01:27

Ben Bilmem Eşim Bilir - Erkeklerin Kadın Kankası Olur Mu!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 1 Temmuz bölümü yarışmacılarından Tuğçe'nin kıskançlığı Ufuk Özkan'ı bile illallah ettirdi! Tuğçe Hanım'ın eşi Mert'in işi barmenlik. Mert Bey 19 yıldır bu işi yapıyor. Bu yüzden müşterileri ile ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!  02:28

Sualtı Dalış Motoru ile Yüzme Deneyiminiz Baştan Sona Değişecek!

Sualti Roketi Paletlerden Kurtul Teknolojide Son Nokta Çift Pervaneliyle Yüzme : Yüzme, şnorkelle yüzme, dalış için çift pervane ile donatılmış dünyanın en küçük su scooterı. Sublue WhiteShark Mix Underwater Scooter. S..

  • PengoTV tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi 02:21

Böyle otomobil hırsızlığı görülmedi

İSTANBUL 4 HIRSIZ, PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLİ ÖYLE BİR YÖNTEMLE ÇALDI Kİ, KAMERA KAYITLARINI GÖREN ŞAŞTI KALDI... HAYDİ BİZ DE BAKALIM....

Asuman Krause - Kukla 04:08

Asuman Krause - Kukla

sen hep böyleydin tam bir baş belası başkaları sürdü bana kaldı cefası senin yaşadığın koca bir hayal dünyası gidiyorsan git şimdi tam tam sırası ben çoktan sinirlerimi aldırdım şimdi su gibi tertemiz oh be sen..

Aslan'dan Erken Veda 04:57

Aslan'dan Erken Veda

İsveç'te Östersunds'a 2-0 yenilerek herkesi şaşırtan Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda da istediğini alamadı, Avrupa'ya çok erken havlu attı. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Östersunds'la ..

  • OFSAYT tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

 Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı 00:59

Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı

Cansu Dere'yle başrolünü oynadığı Sıla dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt'un son hali görenleri şaşkına çevirdi. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan 38 yaşındaki oyuncunun sosyal medyaya fo..

  • ANKA tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akılalmaz kaza! 01:15

Akılalmaz kaza!

KONYA'DA AKILALMAZ BİR KAZA, AKILALMAZ BİR KURTULUŞ YAŞANDI BUGÜN. BUZLU ZEMİNDE KAYAN KAMYONET METRELERCE YÜKSEKTE ASILI KALDI. SÜRÜCÜ O ARAÇTAN ÇIKMAYI BAŞARDI...

Canını hiçe saydı 01:27

Canını hiçe saydı

NURULLAH ÇERKEZOĞLU ARNAVUTKÖY'DE ARACIYLA YOLDA KALDI. SATMAK İSTEDİĞİ OTOMOBİLİNİN ZARAR GÖRMESİNDEN KORKAN ADAM ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ NEREDEYSE CANINDAN OLACAKTI...

Özel hastane parayı iade etti! 02:21

Özel hastane parayı iade etti!

İSTANBUL'DA KOVİD-19'A YAKALANAN BİR AİLE, ÖZEL BİR HASTANENİN ACİL SERVİSİNE GİTMEK ZORUNDA KALDI. 3 KİŞİYE YAKLAŞIK 2 SAATLİK TEDAVİ İÇİN TOPLAMDA 14 BİN 100 LİRALIK FATURA ÇIKTI. AVUKATLARI İŞİN PEŞİNE DÜŞTÜ. BAKIN NA..

Sürücülerin zorlu sınavı 01:16

Sürücülerin zorlu sınavı

YOLA DÜŞEN KARLAR BUZA DÖNÜŞTÜ.. SÜRÜCÜLERİN ZORLU SINAVI BAŞLADI. BAKIN O SINAVDAN KİMLER GEÇTİ KİMLER KALDI...

Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi! 01:34

Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 6 Ağustos Pazar bölümü yarışmacılarından Merve Hanım, pipet oyunu sırasında eşinin tahmini yapabilmek için kendisini strese soktu ve ağlama krizine girdi! Ben Bilmem Eşim Bilir'in zor oyunlarında..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı! 00:53

Arda Galatasaray'a Dönecek Mi? Ahmet Bulut Beın Sports'a Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le gerçekleştirdiği görüşmenin ardından konuşan menajer Bulut Arda Turan için gelmedim. Konumuz Feghouli transferiyedi dedi. Özbek'in Arda'yı transfer etmek istediğini bildiğini söyleye..

  • OFSAYT tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe  Aşka Veda Et ( 2017 ) 03:59

Yıldız Tilbe Aşka Veda Et ( 2017 )

Ne Dostluk Kaldı Ne De Merhamet Nerrde Aşkımız Nerede Muhabbet Ey Gönlüm Ey Sen De Aşka Veda Et Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ey Gönlüm Ey Ne Izdırap Çek Ne De Kahret Ben Mi Günahsız Sen Mi Günahsız Geçmedi Bir ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor 02:13

4 Boynuzlu Koyun Görenleri Şaşırtıyor

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Cerit Yeni Yapan kırsal Mahallesi'nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Abdullah Çiloğlu’nun dört boynuzlu koyunu görenleri şaşırtıyor. Çiloğlu kendisine yüksek miktarda para teklif ..

Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Kardemir Karabükspor   Beşiktaş Maçı Özeti 04:22

Kardemir Karabükspor Beşiktaş Maçı Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Kara Kartal, milli ara dönüşü çıktığı Karabük deplasmanında, Tosic'in kırmızı kart görmesi ve Oğuzhan'ın penaltı kaçırmasıyla zor..

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor 03:28

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor

LaLiga 3. hafta mücadelesinde Real Sociedad, deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 4-2 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Öte yandan Deportivo forması giyen Emre Çolak, maç kadrosunda yer almadı. Riazor'daki karşılaşmaya Real Soc..

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Trabzonspor   Gençlerbirliği 3-1 (özet) 03:43

Trabzonspor Gençlerbirliği 3-1 (özet)

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 6. dakikada Ahmet İlhan'ın şok golü..

Yağmur yağdı, istinat duvarı çöktü! 02:03

Yağmur yağdı, istinat duvarı çöktü!

İSTANBUL'DA ETKİLİ OLAN YAĞMUR, KÜÇÜKÇEKMECE'DE BİR BİNANIN İSTİNAT DUVARININ ÇÖKMESİNE NEDEN OLDU...BÜYÜK PANİK VE KORKU YAŞAYAN BİNA SAKİNLERİ, BU SOĞUKTA GECEYİ DIŞARIDA GEÇİRMEK ZORUNDA KALDI....

Esenyurt’ta sopalı yol verme kavgası kamerada 02:58

Esenyurt’ta sopalı yol verme kavgası kamerada

Esenyurt’ta iki grup arasında çıkan yol verme tartışması sopalı kavgaya dönüştü. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken kavgada bir kadın ise arada kaldı...