#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

Anne ve babanın çaresizliği... 01:40

Anne ve babanın çaresizliği...

BU KAYAN ARAÇTA SADECE 3 YAŞINDA BİR ÇOCUK VARDI... ARAÇ RAMPADAN ÇIKAMADI...KAYDI...ANNE BABA KENDİNİ DIŞARI ATTI AMA 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI ARACIN İÇİNDE KALDI...ESENYURT'TA KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI...

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi Gönderdi 00:53

Royal Caribbean Kasırga Kurbanlarına St. Martin Adasına Yardım Gemisi

Dünyanın en büyük gemi tur firması Royal Caribbean , İrma Hurricane kasırgasına duyarsız kalmadı. Royal Caribbean St. Martin adası kasırga kurbanlarına gemi gönderdi. Böylece 300 kişiyi gemi ile afet bölgesinden kurtarmı..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı 02:39

5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı

OTOYOLA ÇIĞ DÜŞTÜ, ŞOFÖRLER SAATLERCE MAHSUR KALDI... KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA DAVETİYE ÇIKARDI, ANTALYALILAR İSE 5 YIL ARADAN SONRA KARLA BULUŞTU..

Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı 02:23

Tuzla’da ahırın çatısı çöktü, 60’a yakın hayvan kurtarıldı

Tuzla’da içerisinde 60 hayvanın bulunduğu bir ahırın çatısının çökmesi sonucu çok sayıda hayvan enkaz altında kaldı. Ekipler çatı altında kalan büyükbaş hayvanları kurtarırken yaklaşık 8 hayvanın yaralandığı öğrenildi...

Anneye son bakış... 03:00

Anneye son bakış...

DOKTOR, ÖNCE DİYETİSYEN KARISINI SONRA KENDİNİ ÖLDÜRDÜ..ANTALYA'DA KORKUNÇ BİR TRAJEDİ YAŞANDI.., ÇİFTİN ARASINDA SIK SIK KISKANÇLIK YÜZÜNDEN TARTIŞMA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLİYORDU..O TARTIŞMALARIN SONUNCUSU HER İKİSİNİN D..

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı! 01:59

Karagöz ailesi bir kez daha yıkıldı!

OTOBÜSÜN ÇARPTIĞI EVLATLARI HAYATINI KAYBETTİ, 10 AYDIR EVLAT ACISI ÇEKİYORLARDI, AMA MAHKEMEDEN ÇIKAN KARAR O ACIYI DAHA DA KATLADI, ŞOFÖR TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST KALDI, KARARA İTİRAZ EDEN KARAGÖZ AİLESİ ADA..

Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim 05:46

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere..

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki 04:33

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki

Alaturka 01-Yaşamak Yalan Belki Yaşamak yalan belki, Yalan delice sevmek, gözlerin, dudakların, O yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını..

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı 06:13

Patlayan telefon bataryası iş yerini duman altında bıraktı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde telefonun tamir işlemi sırasında bataryası birden alev aldı. Telefon tamircisi, elindeki telefonu büyük bir panikle yere attıktan sonra dükkandan uzaklaştırırken, iş yeri duman altında kald..

Evlat acısına torun hasreti eklendi! 01:25

Evlat acısına torun hasreti eklendi!

DERYA DEMİRKAN 5 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI KOCASI TARAFINDAN KATLEDİLDİ. BABASI CEZAEVİNE, ANNESİ İSE MEZARA GİREN EVLATLARI ORTADA KALDI... TORUNUNU BAKMAK İSTEYEN ANNEANNE MAHKEME KARARIYLA VELAYETİ ALDI AMA İDDİAYA GÖRE HAL..

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı 00:35

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğe..

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı 00:20

İbo Show'a Damga Vuran İsmail YK Dansı

İbo Show'a konuk olan İsmail YK, yaptığı dans şovları ile sosyal medyada esprilere maruz kaldı. İsmail YK adıyla bilinen İsmail Yurtseven, Çikolata gibi tatlısın. Gel aşkına kıtlasın şarkısı için yaptığı dansla sosyal me..

  • PengoTV tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Mersinli İsmail  Gelin Arabasi 04:54

Mersinli İsmail Gelin Arabasi

düğün davetiyemi almadın mı yoksa hayallerimiz yalan çıktı sevgilim aylardır burada yoktu diyorlar bu halin bizi yaktı sevdiğim mutlu olamam sensiz bilirisn beni gözyaşlarım davetiyeye aktı sevgilim ikah memuru şaş..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

Allahım Babamı Bana Bağışla 02:50

Allahım Babamı Bana Bağışla

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu 02:20

Bangladeş’teki yangında 9 bin 600 ev kül oldu

Bangladeş’te Arakanlı Müslümanların yaşadığı kampta çıkan yangın 8 saat sonra kontrol altına alınırken, yangında 9 bin 600 ev küle döndü, yaklaşık 30 binden fazla kişi evsiz kaldı...

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti 02:20

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Keyfimin İstediği Yerde Otururum 01:25

Keyfimin İstediği Yerde Otururum

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:13

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Büyümüşte Küçülmüş Seni 02:31

Büyümüşte Küçülmüş Seni

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Çarşıda tatlı bir Ramazan telaşı… 01:55

Çarşıda tatlı bir Ramazan telaşı…

11 ayın sultanı Ramazan’ı karşılamamıza sadece 3 gün kaldı. Kısıtlama öncesi çarşı pazarda Ramazan hareketliliği vardı. İstanbulluların Ramazan alışverişi için adresi değişmedi...