#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

Patates soğan halka dağıtılacak! 02:02

Patates soğan halka dağıtılacak!

PANDEMİDE TALEP AZALDI, PATATES VE SOĞAN ÜRETİCİSİ BU YIL ÇOK ZOR DURUMDA KALDI. AMA ÜRÜNÜ ELİNDE KALAN ÜRETCİYE TARIM BAKANLIĞI'NDAN İYİ HABER GELDİ. ELDE KALAN SOĞAN VE PATATESİ DEVLET ALACAK, RAMAZANDA İHTİYAÇ SAHİPLE..

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü 02:24

''Mide küçültme ameliyatı'' mı öldürdü

28 YAŞINDA, 230 KİLOYDU. BİRKAÇ AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKTI. ZAYIFLAMAK İÇİN BIÇAK ALTINA YATTI. ANCAK İDDİAYA GÖRE MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI GEÇİRDİKTEN 2 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETTİ. ONDAN GERİYE GERÇEKLEŞEMEYEN HAYALLERİ, ..

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1 02:52

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1

Ligde zirve yarışı veren Medipol Başakşehir 8. haftada konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor 2-1 mağlup etmeyi başardı... Maçta Emre Akbaba'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran taraf konuk ekip olurken, Medipol Başakşehir..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

3 gün nasıl geçti 02:15

3 gün nasıl geçti

82 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GERİDE KALDI BUGÜN. KISITLAMANIN BİTMESİYLE İSTANBULLU YİNE KENDİNİ DIŞARI ATTI. PEKİ VATANDAŞ 3 GÜNÜ NASIL GEÇİRDİ? İZLEYELİM.....

8 aylık hamile gaspçı! 02:08

8 aylık hamile gaspçı!

KADIKÖY'DA ÖYLE BİR GASP YAŞANDI Kİ GÖRENLER DE DUYANLAR DA ŞAŞTI KALDI... ÇÜNKÜ GASP EDEN DE, GASP EDİLEN DE KADINDI... ÜSTELİK KADIN GASPÇI 8 AYLIK HAMİLEYDİ.....

Polisten kaçmayı abarttı! 01:40

Polisten kaçmayı abarttı!

TAM KAPANMAYI UMURSAMAYIP YÜZMEYE GİDEN GENÇLERİ POLİS BASTI, HEPSİ CEZADAN KURTULDU AMA BİRİ POLİSTEN KAÇMAK İÇİN KAYALIKLARA TIRMANMIŞTI, ORADA DA MAHSUR KALDI... YARDIMINA YİNE POLİSLER KOŞTU..

Erik ağacının dalına not bıraktı- 'Borcum var ise IBAN atın' 03:46

Erik ağacının dalına not bıraktı- 'Borcum var ise IBAN atın'

Bursa’nın İznik ilçesinde erik tarlasında bulunan ağaçtaki not tarla sahibini ve çalışanları hayrete düşürdü. Canı çektiği için ağaçtan erik yiyen bir kişi cep telefonunu bırakarak, Borcum var ise IBAN atın notunu yazı..

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı 00:48

Ophelia Fırtınası Kuzey Avrupa'yı Etkisi Altına Aldı

Kuzey Avrupa’yı etkisi altına alan Ophelia fırtınası sebebiyle İrlanda’da okullar kapalı kaldı. Son 50 yılın en sert fırtınasını yaşayan İrlanda’da elektrik direkleri ve ağaçlar yıkıldı, 360 bin hanenin elektriği kesild..

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur 03:16

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur

An expert car customiser has transformed a 94 Corvette into a stunning replica of the Mach 5 from the iconic 1960’s cartoon Speedracer. Jerry Patrick, who owns car replica extraordinaire AKA Junk, has been transforming c..

  • BETA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Need For Speed Payback Official Story Trailer 01:10

Need For Speed Payback Official Story Trailer

Need for speed now for many of us, the good old days. Still, since those days, successful players need for speed somewhere in the US re-released the belief that it would be crumbs. The concept of Payback scenarios for a..

  • BETA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Evkur Yeni Malatyaspor  Trabzonspor Maçının Özeti 03:51

Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor Maçının Özeti

Trabzonspor yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay ile çıktığı ilk maçta Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Malatya'ya galibiyeti getiren golü ilk yarının uzatma dakikalarında Okay Yokuşlu kendi kalesine attı. 31. d..

Pişkin hırsız! 01:49

Pişkin hırsız!

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE TAM BİR HAFTA KALDI. YEDİ İÇTİ, UYUDU. ÜSTELİK O 1 HAFTA BOYUNCA EV SAHİPLERİ DE AYNI APARTMANDA BİR ÜST KATTAKİ DAİRELERİNDEYDİ. YANİ HIRSIZLA BURUN BURUNA YAŞADILAR AMA ÇOK GEÇ FARKINA VARDI..

İstanbul'da sağanak hayatı felç etti 03:03

İstanbul'da sağanak hayatı felç etti

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ. ALT GEÇİTLERİ SU BASTI, ARAÇLAR MAHSUR KALDI. PEK ÇOK YERDE MAHSUR KALANLAR KURTARILMAK İÇİN DAKİKALARCA BEKLEDİ. EV VE İŞ YERLERİ DE GÖLE DÖNDÜ.....

TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM OLDU 00:49

TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM OLDU

CADDELER SUYLA DOLDU ARAÇLAR MAHSUR KALDI..

KUVVETLİ YAĞIŞ ETKİLİ OLDU 01:31

KUVVETLİ YAĞIŞ ETKİLİ OLDU

SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE RÖGARLAR TAŞTI, EKİLİ ALANLAR SULAR ALTINDA KALDI...

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü 00:54

Pakistan'da toprak kayması- 3 ölü

Pakistan'ın Haripur kentinde meydana gelen toprak kayması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Toprağın altında kalan ve yaklaşık 250 kişinin çalıştığı kırma tesisinin çökmesi sonucu çok sayıda işçi enkaz altında kaldı. Kurt..

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KÜTAHYA GEZİSİ 01:36

YABANCI ÖĞRENCİLERİN KÜTAHYA GEZİSİ

DOMANİÇ'TEKİ HAYME ANA TÜRBESİNİ ZİYARET EDEN ÖĞRENCİLER MEMNUN KALDI..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Esenyurt'ta korku dolu anlar! 02:09

Esenyurt'ta korku dolu anlar!

İSTANBUL ESENYURT'TA BİR AİLE, DAİRELERİNDE SİLAHLI BİR YABANCIYI GÖRÜNCE KENDİ EVLERİNDE BALKONA SIĞINMAK ZORUNDA KALDI. BİR POLİS, ÖRÜMCEK ADAM MİSALİ YARDIMLARINA KOŞTU. SONRASINDA DEVREYE İTFAİYE DE GİRDİ...

Utandıran ''şort'' tartışması! 03:32

Utandıran ''şort'' tartışması!

TÜRKİYE BUGÜN, KADIKÖY'DE, ŞORTLU BİR KIZA YAPILAN TACİZİ KONUŞTU...ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞEBNEM TÜFEKÇİ, BAKIŞLARINDAN RAHATSIZ OLDUĞU BİR ADAMA TEPKİ GÖSTERDİ... AMA AĞZA ALINMAYACAK HAKARETLERE MARUZ KALDI. GENÇ KIZI..

NİŞAN GECESİNDE MAHSUR KALDILAR 01:16

NİŞAN GECESİNDE MAHSUR KALDILAR

NİŞANIN YAPILDIĞI HALI SAHAYA ÇIKAN YOL DERENİN TAŞMASIYLA SULAR ALTINDA KALDI..