#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti 02:04

Swansea City 3 - 1 Arsenal Maç Özeti

Geçtiğimiz hafta sahasında Liverpool'un 14 maçlık serisine son veren Swansea City, 25. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Arsenal'i de 3-1 mağlup etti. Teknk direktörlüğe Carlos Carvalhal'in gelmesiyle çıkışa ge..

  • OFSAYT tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti 02:53

PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti

Fransa Lig Kupası yarı final karşılaşmasında Paris Saint-Germain, Rennes'i 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Roazhon Park'taki karşılaşmanın 24. dakikasında PSG, Thomas Meunier'in harika golüyle 1-0 öne geçti. Paris e..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl 04:53

Nebahat Çehre Hastaneden Taburcu Oldu Sağlık Durumu Nasıl

Nebahat Çehre, kaldırıldığı Acıbadem Fulya Hastanesi’nden taburcu oldu. Hastane çıkışı UçanKuş TV’ye konuşan Çehre, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması ..

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DRENAJ KANALINDAN 2 HURDACI ÇIKTI! 01:34

DRENAJ KANALINDAN 2 HURDACI ÇIKTI!

Antalya’da Salih Üzümcü (24) ve Hasan Yahya (25), hurda toplamak için girdikleri 8 metre derinliğindeki drenaj kanalında yönlerini kaybedip mahsur kaldı...

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu 02:02

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu

Seslerini tv100 duyurmuştu. Ukraynalı Alla İch, 2010 yılında Balıkesir'e yerleşti. 15 yaşındaki kızı Anastasia, Ukrayna'yı ziyarete gittiği sırada savaş çıktı Kiev'de mahsur kaldı. Tv100, hem anne hem kıza ulaştı. Anne v..

Ramazan Kolilerine Dikkat 02:32

Ramazan Kolilerine Dikkat

11 AYIN SULTANINA SAYILI GÜNLER KALDI. RAMAZANIN OLMAZSA OLMAZLARINDAN BİRİ DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YA DA EŞE DOSTA , ÇALIŞANLARA DAĞITILAN RAMAZAN KOLİLERİ. PEKİ KOLİ ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ? İŞTE UYARILAR....

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti 01:37

Güzellik Yarışmasında Finale Çıkınca Erkek Olduğunu İtiraf Etti

Kazakistan'da bir erkek, kadın güzellik yarışmasında finale kaldı. Kazakistan'ın Almatı kentinde yaşayan İlay Dagilev adlı bir kişi, ülkesinde düzenlenen kadın güzellik yarışmasında finale kalınca erkek olduğunu itiraf ..

  • BETA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü 01:46

Son 9 Yılda 22 Uçak Kazası Oldu, 2 Bin 976 Kişi Öldü

Günlük 11 bin uçak ile yaklaşık 2 milyon insanın kullandığı havayollarında üst üste meydana gelen uçak kazaları güvenilirlik tartışmalarını yeniden başlattı. Son yapılan araştırmalar ise dünya genelinde yolcu uçağı sayıs..

10 Liralık Halı İzdihamı 01:36

10 Liralık Halı İzdihamı

İSTANBUL ÜMRANİYE'DE BİR MAĞAZA AÇILIŞA ÖZEL 10 LİRAYA HALI SATTI... İNDİRİMİ DUYAN SOLUĞU MAĞAZADA ALDI... HAILLAR KAPANIN ELİNDE KALDI...

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu 00:33

Rusya Mikolayiv'de Valilik Binasını Vurdu

Rus ordusu, Ukrayna'nın Mikolayiv kentinde valilik binası ile sivillerin yaşadığı bir binayı hedef aldı. Bir kısmı çöken valilik binasında 11 kişi enkaz altında kaldı...

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var 02:30

Rus Ordusunun Hedefinde Mariupol Var

SAVAŞIN 36. GÜNÜ GERİDE KALDI. RUSYA SALDIRILARINI KIRIM VE DONBAS ARASINDAKİ STRATEJİK MARİUPOL KENTİNE YOĞUNLAŞTIRDI. KENTİN DIŞ MAHALLELERİNDE TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ BIRAKMADI, BİNALAR HARABEYE DÖNDÜ...

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Kiralıklar Uçtu 02:40

Kiralıklar Uçtu

SON ZAMANLARDA TÜRKİYE'NİN EN ÇOK KONUŞULAN KONULARINDAN BİRİ DE ARTAN KİRALAR. İSTANBUL'DA KİRA ORTALAMASI 6 BİN 500 LİRAYA ÇIKTI... ÜSTELİK BOŞ EV BULMAK DA ZORLAŞTI... MANZARANIN, İŞE YAKINLIĞIN ARANDIĞI O KRİTERLİ GÜ..

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı 00:52

TEM’de tır takla attı- 1 yaralı

Düzce TEM otoyolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden demir levha yüklü tır takla attı. Kaza sebebi ile her iki şeritte uzun süre trafiğe kapalı kaldı...

İstanbul’da Akıl Almaz Olay Sahte Hoca Üfürükçülük Yöntemiyle Dolandırdı 01:32

İstanbul’da Akıl Almaz Olay Sahte Hoca Üfürükçülük Yöntemiyle Dolandır

Kağıthane'de tekstil atölyesinde çalışan bir kişi, psikolojik sorunları olan annesini muska ve şifalı karışımla iyileştireceğini söyleyen sahte hocaya binlerce lirasını kaptırdı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen s..

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara 02:22

Alaaddin Ergün - Kadehi Masalara

'Kadehi Masalara'' sözleri ile ; Gittin benden uzaklara Düşmüştüm sensiz tuzaklara Ne kaldı geriye senden baksana Bi’ çift gözyaşı, hatıralar Kafaya koydum gidiyorum Yol karanlık yine de yürüyorum Ölüm oysa ki ba..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti 04:40

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor Maç Özeti İzle Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Trabzonspor maçı 3 gole sahne oldu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray için hayati önem taşıyan maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nd..

  • PengoTV tarafından
  • 3.202 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı 02:39

Kadıköy Sahili'nde kayalara sıkışan genç 3 buçuk saat sonra kurtarıldı

Kadıköy Sahili'nde alkollü olduğu iddia edilen bir kişi kayaların arasına düşürdüğü cep telefonu kulaklığını almaya çalışırken sıkışarak mahsur kaldı. Kayaların arasında sıkışarak mahsur kalan genç adam yaklaşık 3 buçuk ..

Boru patladı, yer yarıldı! 01:20

Boru patladı, yer yarıldı!

BORU PATLADI, BASINÇLI SU, ASFALTI KAĞIT GİBİ YIRTIP CADDEYİ NEHRE DÖNÜŞTÜRDÜ. EVLERİ İŞ YERLERİ SU İÇİNDE KALAN MAHALLELİ GÖRDÜKLERİ MANZARA KARŞINDA ŞAŞIRIP KALDI...

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler 01:02

Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! CHP'li Başkandan Skandal Sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun övdüğü belediye başkanlarının skandalları bitmek bilmiyor. Şimdi de Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in engellileri görmezden geldi videosu sosyal medyada infiale neden oldu. ..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri 03:28

AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri

Vatandaşa 24 Haziran’da kime oy vereceğini sormak için Üsküdar ilçesine giden muhabir ekibimiz, yaşlı bir adamla röportaj yaparken şiddetli bir atışmanın ortasında kaldı. Ekibimiz, oyunu AK Parti’ye vereceğini hararetli ..

  • JET TV tarafından
  • 2.593 görüntüleme
  • 6 yıl önce
MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ! 01:49

MARKET DAĞITIMCISI ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Öğle saatlerinde Ankara'nın Çankaya ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan bir zincir marketin önünde meydana gelen olayda, zincir markette dağıtıcı olarak çalışan İbrahim T., ürünleri getirerek marketin önün..

Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..