#Yalnız hayaller kaldı 2 teaser

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

YGT - High Libido 02:56

YGT - High Libido

High Libido şarkı sözleri ile Hayatım YediTepe yokuşu Son düzlüğe maratona koşuşu Küçük öpücüğü malafata koyuşun Stilim Maradona koşusu Karı durmaz bıdı bıdı konuşur Boş yere bana tırı vırı mat oluşun Borç vere vere..

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı 06:33

Pandemi Dijital Yaşamı Hızlandırdı

Korona virüs (Covid-19) pandemisi döneminde yazılım şirketleri, dijital yaşamın hızlandığı bu süreçte markaların taleplerini karşılayabilmek için yeni uygulamalar geliştiriyor. Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi 01:53

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi

Araban ovasında başlayan ve beyaz altın olarak tabir edilen pamuğun hasadında sona yaklaşıldı. Pamuk hasadı bu sene üreticisinin yüzünü güldürüyor. Gaziantep’in Araban ilçesinin bereketli ovasında yetişen ve halk arasınd..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Tilki - Herşey Aynı 04:13

Tilki - Herşey Aynı

Söz & Müzik: Tilki Düzenleme: Caner Özgür Kayıt:Opirus Music Yönetmen: Sadık Hazırcı Herşey Aynı şarkı sözleri ile Herşey yine aynı Dünüm de bugün gibi aynı Yaşayamam hergün ayrı kaygı x2 Hep sahte düşünceler aynı..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Desir - Yangın 03:02

Desir - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Yalanları duydum fakat işitmedim, Etkisinde kalmışlar gösterişli isimlerin. Tereddütte tutsak olmuş kesinleri Ghettoların planları imkanları, mevsimleri değil. Gözlerinde canlansın textimdeki..

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka 05:03

Dışarıdan Bakıldığında Minibüs Gibi Gözükse de İçi Bambaşka

Sivas'ta yaşayan Ercan Koçer satın aldığı ikinci el minibüsleri elden geçirerek adete bir yaşam alanına dönüştürüyor. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs insanları her yönden etkilemeye devam ediyor. Sivas'ta yaşayan..

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar 02:14

Yılbaşından Kalan 200'e Yakın Yaş Pastayı Ücretsiz Dağıttılar

Samsun'da bir pastane yılbaşında satılmayan yüzlerce yaş pastayı sokağa çıkma kısıtlamasında ücretsiz olarak vatandaşa dağıttı. Pastalar kapış kapış gitti. Samsun'da sokağa çıkma kısıtlamasında bir pastane yılbaşında sat..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

İntizam - Git ( Official Video ) 03:03

İntizam - Git ( Official Video )

2021 yılının 2. single çalışması sizlerle. Keyifli dinlemeler... Söz: İntizam Müzik: Aykut Albar & Oğuz Mutlu Mix & Mastering: Aykut Albar Yönetmen: Nemesis Hadi git Yolun başındaydın oysa ki Gerçek üstü aşkta halüsina..

Gara şehitlerine veda... 02:58

Gara şehitlerine veda...

13 ŞEHİTİMİZ VAR...DÜZELTİYORUM..13 ŞEHİTİMİZ ÖNÜMÜZDEN GEÇTİ GİTTİ., GERİDE ARADAN GEÇEN ZAMANDA HER TELEFON HER KAPI ÇALDIĞINDA O GELDİ SANAN 13 ŞEHİT ANASI, 13 ŞEHİT BABASI, ŞEHİT EŞLERİ, ŞEHİT ÇOCUKLARI, ŞEHİT SEVG..

İbrahim Başaran - Karlar Altında 03:00

İbrahim Başaran - Karlar Altında

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu! 05:55

Son Durum I Muğla'da turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu!

Muğla’nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı turistik Çökertme Mahallesi alevlere teslim oldu. Bir anda mahallenin etrafını saran alevler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, alevlerin bölgedeki ter..