#Yalnız kurt dinle

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 08:51

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem Albüm Adı : Kabul Edemem Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu ..

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze 00:56

Müslüm Gürses - Neredesin Firuze

Bu sabah yalnız uyandım Sensiz olmaz, sensiz olmaz Tanıdık kokular yok Sensiz olmaz Kahvaltım anlamsızdı Sensiz olmaz, sensiz olmaz İlk sigaram bile tatsızdı Sensiz olmaz Anlaşılan alışmışım Sensiz olmaz, sensiz..

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan 02:14

Kimliksiz Düşler Dilinle Yalan

ŞİİR___ SÖZÜNLE DOGRU DİLİNLE YALAN SENDEN BANA SÖYLESENE NE GERİYE KALAN BULAMADIM HALA SENDEN SONRA BENİ SARAN KAHROLSUN KAPANMADI İÇDEKİ YARAM RAP___ YALANDI HEPSİ ÇEKİP GİTTİN ŞİMDİ YALAN AŞKLARA K..

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Standart Sapma  Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var 04:18

Standart Sapma Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var

Bilmediğin Çok Şey Var Şarkı Sözleri İle Doğruyu buldun sandın, yanlışın oldum Yaşamına anlam kattım, nefesin oldum Sessizlik istedin, karanlığın oldum Ne istersen yaptım yine ben yanlışın oldum Son defa gidişini izled..

Kalben - Aşk Çeşmesi 04:13

Kalben - Aşk Çeşmesi

Aşk Çeşmesi şarkı sözleri ile Vapurlarda görülecek en yalnız insanları, Dinliyorum şarkılarda… Çıldırır gibi yanarken kendimin en içlerinde, Ateş arar yirmilik genç kızlar ceplerimde. Afiyetle çay şeker Ah be can, canı..

Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Aşk Bu şarkı sözleri ile İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken Geri dönmek de va..

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:19

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2

TALİH Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türlü Halim yok yorgun musun Küs müsün kırg..

Batu Akdeniz - Hareket Vakti 03:31

Batu Akdeniz - Hareket Vakti

Hareket Vakti şarkı sözleri ile Bekle bekle nereye kadar Böyle giderse bu yalnız onlara yarar, Bıkmadın mı aynı yalandan, Çıkalım artık yollara yollar yok olmadan Umut var içimde ama bela hep peşimde, Akordsuz kalbimi..

Recebim - Yok Ettiler Karadeniz Akustik 02:38

Recebim - Yok Ettiler Karadeniz Akustik

Sözler: Sor kendine bir daha sor beni yine Kim haklı kim haksız sor kendine Kime bu isyanların, bu bağırışların Bu çağırışların niye Kocaman sevgimizi, yani sen ikimizi Yok ettin kendi elinle Şimdi ben derbeder, eskiden ..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Enis Tuğrul - Ağır Yük 04:53

Enis Tuğrul - Ağır Yük

Geceler alır ağır karanlık yükünü Vagonuna yükler ve uzaklaşır Dumanı tüter uzak diyarlardan Bana selam durur Gündüze karışır bıraktığı acı Keder içten yanar Bu vagonlar nasıl ilerler ateşi acı kömür Bu kalp kaç defa ya..

Kayahan Emrin Olur 04:22

Kayahan Emrin Olur

Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter Yarim bu günahların kalmaz yanına Mevlam adamı yakar Gülüm diye diye canım diye diye deli oldum ben..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor ve Ötesi - Araf 04:09

Mor ve Ötesi - Araf

Kalbin işine bak yüzüne bakamaz. Ağlar durur sen uyurken. Yalnız olamayan böyle mi yapar dersen anlarım. Aşkın içine bak, en güzeline Hem var hem yok mu, bile bile Adalet yok ya, canımı yakar bu sessizlik Yerimi ..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Ne Jupiter Her Nefeste 04:03

Ne Jupiter Her Nefeste

Pembe hayallerin içinde yaşarken, Şimdi gerçeğin kıyısındayım. Sen kendini ararken, Ben çoktan kaybolmuş yalnız bir adamım. Yabancıyım bu hallerine, her nefeste Yabancıyım bu şehre, sensizliğe En sevdiğin renkler üstün..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..

 Cevdet Bağca   Benim Değilsin 04:27

Cevdet Bağca Benim Değilsin

İki ayrı denize giden iki ırmak gibi İki ayrı mevsimin yağmuruyuz biz Anla beni anla beni.... Ben asi Fırat Yalnız Ararat Sen Akdenizsin Ben karlı dağlar Aşılmaz yollar Benim değilsin....

  • Candy tarafından
  • 1.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Nar Tanem 04:33

Muazzez Ersoy - Nar Tanem

nar tanem nar tanem daldan dala kondun yeter yorulmadın mı aşka akan nehir gibi durulmadın mı benim dünyam yalnız sensin anlamadın mı ey aşk bana geldin yare uğramadın mı güzel gözlüm nartanem al canım senin olsun beni ö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suat Suna  Yalan Değil 04:26

Suat Suna Yalan Değil

aynı dertlerdeyim, yalnız ve sensizim biliyorum ben istedim ayrılmayı kabul etmezsin sanmıştım ah dönemez misin aynı yerdeyim, bomboş ve sensizim yalvarmaya hazırım ne olur affetsen son bir şans versen, tekrar sevemez mi..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık - Çukur Akustik 03:48

Zeynep Bastık - Çukur Akustik

Çukur sözleriyle; Tenim söver dilim döver Gitmem yine de Çıkmazda aklım Benden ne yarattın Hiç gitme diye Büyüler yaptım Görüyorum önümde Bitmeyecek sensizliği Ben biliyorum Sen asla bilme bensizliği Alışırsın di..

Murat Boz - Kalben 03:29

Murat Boz - Kalben

Kalben şarkı sözleri ile Bana öyle bir umut ver ki asla bitmesin Aşk öyle kolay falan değil ki bizden gitmesin Yalnız başıma Anılar zulada Nefessiz kaldıkça sarılıyorum İnkarda edemem ya Bana gel sevgilim oralar s..

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:28

Tan Taşçı - Bilir Mi- (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız, gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık, son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi? Bu in..

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda 03:21

Burak Muti - Yoruldum Yokluğunda

Yoruldum Yokluğunda şarkı sözleri ile Yalnız kaldı hislerim hayatın ıssız uzağında Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm tuzağında Hatırlamaktan yoruldum maziyi sensiz uçurumda Her yanımda çelişkiler kırıldım düştüm ..