#Yalnız kurt dinle

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Mustafa Ceceli - Dayanak 02:11

Mustafa Ceceli - Dayanak

Söz-Müzik: Doğukan Sarıtaş Düzenleme: Mustafa Ceceli Gitar: Sinan Ceceli Darbuka: Kerem Yıldırımman Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Hüsamettin İstenci Görüntü yönetmeni : Gökhan İlhan Işık şefi : Erkan Mur..

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi 03:10

Ayçin Asan - İhanetin Bekçisi

Lara - İhanetin Bekçisi Kalbimi ikiye böldün sen giderken Canım yarısı senin, yarısı ihanetinin bekçisi Hasreti koydun gittin de sen bu eve niye O seni benden daha mı fazla sevdi söyle bari O beni öptüğün dudaklarla Ba..

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video) 02:37

Zeynep Bastık - Sen Ben (Official Video)

Söz & Müzik / Lyrics & Music: Serhat Şensesli Düzenleme / Arrangement: Serhat Şensesli Menajerlik / Manager: Hypers Yapım / Record Label: Hype Music Prodüksiyon / Production: Hype Production Yaratıcı Yönetmen / Creative..

Rüya Serin - Eksiklik Faslı 03:48

Rüya Serin - Eksiklik Faslı

Söz & Müzik: Rüya Serin Düzenleme: Sezgin Gezgin Yönetmen: Ali Engin Mix – Mastering : Candar Köker Vokal Koçu : Burcu Koşar Gitar : Selahattin Güzelel Vokal : Fatih Ertür Eksiklik Faslı şarkı sözleri ile Açacaktı ç..

Encıl - Beni Bul 02:56

Encıl - Beni Bul

Beni Bul şarkı sözleri ile Kaybolmuş bedenim Beni bul, beni beni bul Sorarlarsa ne derim Beni bul, beni beni bul Peşimi bırakın artık, yorgunum zaten Düşümü düşünüp düştük ya bazen Geride anılar bıraktım, yoksan gidem..

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni 03:20

Lara Çayan & Cem Adrian - Sevme Beni

Sevme Beni şarkı sözleri ile Sevgilim sevme beni Söyleme tut kalbini Kırmızı bir ormanım ben Dur, girme, sevme beni Kuş olup git sen Yaşamak kolayken Sevgilim sevme beni Özleme tut kalbini Masmavi bir gökyüzüm var Du..

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya 04:24

Yazgı - Bir Çaya Bir Sigaraya

Bir Çaya Bir Sigaraya şarkı sözleri ile Beni sormuşsun dün eski bir ahbaba Ne yapıyor, nasıldır, ne haldedir acaba? Çok merak etmişsen söyleyeyim ben sana Eski bir türküye müptelayım bu sıra Beni sormuşsun dün eski bir..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi 01:37

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi

Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiye’ye geldi Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli motosikletçi, Çok güzel bir sezon geçirdik. Sezonu şampiyon olarak tamamladık. Daha doğrusu iki hafta ön..

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Videoları 01:30

Bak Postacı Geliyor - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları Video

Bak Postacı Geliyor Şarkısı Sözleri: Bak postacı geliyo,selam veriyor Herkes ona bakıyor,merak ediyor Çok teşekkür ederim postacı sana Pek sevinçli haberler getirdin bana Bugün yalnız bu kadar darılmayınız Yarın yine gel..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Maşa ile Koca Ayı 15. Bölüm - Mawa Kawa 07:16

Maşa ile Koca Ayı 15. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa'nın 15. bölümünde minik kızın bitmek bilmeyen oyunların yorgun düşen ayıcık hastalanır. İlk olarak ayıcığı yalnız bırakan sarı kız daha sonra ayıyı tedavi etmeyi başarır. Keyifli seyirler :)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maşa ile Koca Ayı 24. Bölüm - Mawa Kawa 07:12

Maşa ile Koca Ayı 24. Bölüm - Mawa Kawa

Mawa Kawa çizgi filmi 24. Bölüm; ''Bon appetit''. Bu bölümde panda ve sevimli ayıcık mutfağa girerler. Ancak minik kızımız onları yalnız bırakmaz ve tüm hünerlerini sergiler. Mutfakta kendi tekniğini kullanan Mawa Kawa'n..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam 09:40

Canim Kardeşi̇m 19.Bölüm Arkadaşım Kardan Adam

Kar yağmıştır. Mine ve Müge babalarını yardımı il kardan adam yaparlar. Mine ev dışında kardan adamın yalnız kalacağına inanır. Onun ile ilgili hayaller kurar. Kardan adam yalnızdır ve çok sıkılmaktadır. Mine çare olarak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feraye & Medari Korosu - Ah Karabiberim (Çok Oynak) 02:54

Feraye & Medari Korosu - Ah Karabiberim (Çok Oynak)

Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye ve Medari Korosundan muhteşem bir performans. Araştırmalarıma göre Feraye hanımın okuduğu bu türkü bodrum türküsüymüş. Yalnız Bodrum tsm sanatçıları ayaklanmış. Böyle bir bodrum türküsü yokt..

  • Cowboy tarafından
  • 1.612 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş'a Müthiş Karşılama 00:49

Beşiktaş'a Müthiş Karşılama

Beşiktaşlı taraftarlar, Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev mağlubiyeti sonrasında takımını, Atatürk Havalimanı'nda karşıladı...

Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler 04:54

Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler

Yalnız Bir Kadın (Sanatçı Mary Stephenson)tek başına Hayal ettiği Erkeklerin Resmini Kil(Çamur)den yaptı.Bu eserlerine değerli olmasın diye isim vermedi. ayrıca Mary bu işe Londra da bir düğünden sonra yapmaya başlar. B..

Komik teyze.. 00:27

Komik teyze..

Allah akıl fikir versin. Yalnız teyze tam O ses Tükiye lik..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalnızlık Kötü Bir Şey midir ? 06:06

Yalnızlık Kötü Bir Şey midir ?

Tarih boyunca insanoğlu yalnızlığın algoritmasını çözmeye çalıştı. Birtakım sesler tercih edilmiş yalnızlığın çoğu zaman insan için en faydalı şey olduğu savunurken ; diğerleri insanin sosyal bir varlık olduğunu ve evren..

  • PengoTV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babası Sayesinde Opera Sanatçısı Olan Ufaklık 00:48

Babası Sayesinde Opera Sanatçısı Olan Ufaklık

Çocuğu ile yalnız kalınca yaratıcı yönünü ortaya çıkartan baba ufaklığa opera söyletti. ????..

  • PengoTV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayalinizde İdeal Bir Dünya Canlandırmayı Denediniz mi? 05:55

Hayalinizde İdeal Bir Dünya Canlandırmayı Denediniz mi?

Cevabınız evetse yalnız değilsiniz. Platon, filozof kralların yönettiği aydın bir cumhuriyet hayal etmişti. Birçok din öbür dünyada mutluluk vadeder, tarih boyunca da çeşitli topluluklar Dünya'da cenneti kurmaya çalışmış..

  • PengoTV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diş Beyazlatma ( Evde ve Doğal Yöntemlerle ) 02:09

Diş Beyazlatma ( Evde ve Doğal Yöntemlerle )

Bugun sizlerle evde hazırladığım ve diş beyazlatmaya yarayan bir karışımı paylaşmak istedim, çok kolay ve pratik! YALNIZ HAFTADA EN FAZLA 1 VEYA 2 DEFA UYGULANMALI, FAZLASI ZARARLI OLABILIR!! Daha fazla video icin kanala..

  • Kadınca tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser 00:22

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda..

Down Sendromlu Çalışanını 'Ayın Elemanı' Seçen Berber 01:02

Down Sendromlu Çalışanını 'Ayın Elemanı' Seçen Berber

Berber abimizden alkışlanacak hareket,arada kendini yalnız hisseden engellileri sevindirmek lazım..

  • PITIRCIK tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyin Yakan Kaza Teknolojisi 00:35

Beyin Yakan Kaza Teknolojisi

Geçmiş zamanlarda insanlar baya düşünceliymiş yalnız. Şimdilerde insanları düşünmeden ilerleyen teknoloji geçmişte baya bizi düşünüyormuş. Ne güzel.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Haftasonu 03:36

Aşkın Nur Yengi - Haftasonu

İlle Bize Bi Lazım İlle Bir Kavga Mı Çıkmalı Sen Ne Kadar Olmaz Desen De Arada Bir Yalnız Kalmalı Seviyor Muyum? Evet, Evet Birdaha Söyleyim Evet, Evet Küçük Bir Mola İçin Kime Şikayet Benim Burada Sen Devam Et Aradığını..