#Yalçın abi

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle 1:31:14

Sihirli Annem 3.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 3. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir 02:34

Yılanlar Ve Akrepler Sizlerin De Karşısına Çıkabilir

Filmin Adı: Canım Oğlum Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Yalçın Dümer, Hülya Koçyiğit Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1987..

Talih Kuşu Film Müziği 04:13

Talih Kuşu Film Müziği

Filmin Adı: Talih Kuşu Yönetmen: Kartal Tibet Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1988..

Varyemez Film Müziği 01:52

Varyemez Film Müziği

Filmin Adı: Varyemez Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın Yapım: Erler Filmi Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1991..

Volkan Babacan'ın Dövdüğü Muhabire Mikrofonu Tutturması 00:44

Volkan Babacan'ın Dövdüğü Muhabire Mikrofonu Tutturması

Medipol Başakşehirli futbolculardan Emre Belözoğlu, Yalçın Ayhan, Volkan Babacan ve Ufuk Ceylan, başkan Göksel Gümüşdağ ile birlikte, A Spor'u ziyaret edip, yaşanan olaylardan dolayı özür diledi.Volkan Babacan dövdüğü mu..

İstanbulspor'un Yükseldiği Anı Yaşamak İstiyoruz 01:10

İstanbulspor'un Yükseldiği Anı Yaşamak İstiyoruz

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, 10 yıla yakın zamandır 1. ligde olmadıklarını belirtti...

Talih Kuşu 1988 03:28

Talih Kuşu 1988

Filmin Adı: Talih Kuşu Yönetmen: Kartal Tibet Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın..

Varyemez 1991 02:42

Varyemez 1991

Filmin Adı: Varyemez Yönetmen: Orhan Aksoy Oyuncular: Kemal Sunal, Yasemin Yalçın..

01:10

"İstanbulspor'un Yükseldiği Anı Yaşamak İstiyoruz" İzle

İstanbulspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, 10 yıla yakın zamandır 1. ligde olmadıklarını belirtti...

Canım Oğlum 1987 03:17

Canım Oğlum 1987

Filmin Adı: Canım Oğlum Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Yalçın Dümer, Hülya Koçyiğit..

Ya Çıkarsa 00:39

Ya Çıkarsa

Talih Kuşu, 1989 yapımı Türk filmi. Başrollerinde Kemal Sunal ve Yasemin Yalçın oynamaktadır. Filmin yönetmenliği Kartal Tibet senaryosu ise Erdoğan Tünaş'a aittir...

20 Yıldır Bu Anı Bekledim 01:47

20 Yıldır Bu Anı Bekledim

- Yasemin Yalçın & Mehmet Ali Erbil -..

 Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle 04:24

Aytemiz Alanyaspor 3-0 Kayserispor Maç Özeti İzle

Mesut Bakkal'la ilk maçına çıkan Kayserispor, altı maçlık galibiyet hasretine son verdi. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Ev sahibi ekip mücadeleyi 3-0 kazandı. Sergen..

Aydın Kurtoğlu  Tüh Tüh 03:15

Aydın Kurtoğlu Tüh Tüh

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Düzenleme: Serkan Balkan ı bir kenara yazıp da İki vah vah bir tüh tüh beni hatırla Yediğin her kazıkta Aşk haddini bildirir Silmez asla, adını bir kenara yazıp da İki vah vah bi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tahkim Kurulu'nun Flaş Kararına Cem Dizdar Yorumu 02:05

Tahkim Kurulu'nun Flaş Kararına Cem Dizdar Yorumu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, gazetecilere yönelik eylemleri nedeniyle Medipol Başakşehirli futbolcular Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a verilen 5 maçlık cezayı 3'e indirdi. Yazarımız Cem Dizdar konuyla il..

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini 00:43

Kahin Kaplumbağa Derbi Tahmini

Darıca’da bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkı'nın sevimli üyelerinden olan 97 yaşındaki Türkiye’nin en yaşlı kaplumbağası Tuki, hafta sonunda Vodafone Arena’da oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbi..

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki 01:00

Ergin Ataman'a Verilen Cezaya Sert Tepki

TBF, Darüşşafaka Doğuş maçında hakeme küçük düşürücü söz ve hareketlerde bulunduğu belirtilen Galatasaray Odeabank koçu Ergin Ataman'a 3 maç men ve 20 bin TL para cezası verdi. Yazarımız Yalçın Dümer verilen bu kararı se..

Çamaşır Değiştirir Gibi Stoper Değiştiriyor 00:41

Çamaşır Değiştirir Gibi Stoper Değiştiriyor

Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar, Jason Denayer'i almak istiyor. Yazarımız Yalçın Dümer bu transfer gelişmesi hakkında değerlendirmelerde bu..

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle 00:36

Tekrar Yuvaya Dönmeli İzle

İsmini ilk kez Galatasaray'da duyduğumuz Okan Derici bir türlü istenilen performansı sergileyemeyince 2. Lig'e kadar düşmüştü. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında kiralık gittiği Altınordu'da fırtınalar estiri..

Bizden Size 1.Bölüm 51:37

Bizden Size 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 6.Bölüm 48:28

Bizden Size 6.Bölüm

Programın 6. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır..

Bizden Size 2.Bölüm 58:09

Bizden Size 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 3.Bölüm 49:35

Bizden Size 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 10.Bölüm 40:23

Bizden Size 10.Bölüm

Programın 10. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 8.Bölüm 49:39

Bizden Size 8.Bölüm

Programın 8. bölümünde; Ertan Anapa, Zaliha, Ersan Erdura ve Arif Sağ’ın sevilen şarkılarına yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 9.Bölüm 50:19

Bizden Size 9.Bölüm

Programın 9. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

Bizden Size 11.Bölüm 53:21

Bizden Size 11.Bölüm

Programın 11. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Uğur Böcekleri Yalçın Özden ve Zeki Yurtbaşı'nın gösterileri yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce