#Yalın eyvahlar olsun müzik dinle

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı Özel O Ses Türkiye 02:56

Sibel Can - İrem Sak 'Seni Ben Ellerin Olasın Diyemi Sevdim' - Yılbaşı

Şarkı Sözleri_________________________: Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim Herseyimi Uğruna bos yere mi verdim Yalan sozlerle aldatip Seninim derdin Herseyimi Uğruna ben Seni ben Ellerin olsun diye mi sevdim..

  • PengoTV tarafından
  • 3.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ozan Pehlivan - İtiraf Et 03:19

Ozan Pehlivan - İtiraf Et

Kalbine itiraf et bizi artık Aklındayım biliyorum ne zamandır Tam ikilime avuçların terleyince Baş dönmelerin hep aşktandır Yanımda canımda her filmin soununda Aklımın ucunda her gece baş ucumda Sen çok istedin bunları ..

Ali Kınık - Çal Kemancı 04:34

Ali Kınık - Çal Kemancı

Gitti Artık Unuttu mu Senelerce Avuttu mu Bu Hasretin Süresi Yok Birgün Sona Eresi Yok Son Şarkıyı Çal Kemancı Gelmeyecek O Yalancı Sonu Yokmuş Beklemenin Resimleri Saklamanın Ömrüm Ona Feda Olsun Asilce Bir V..

Seyredelim Türkiye'de Her Yerde-6 00:21

Seyredelim Türkiye'de Her Yerde-6

Her zaman ufak çocuk mu olsun genç mi olsun :) Bu sefer de has ve has Antepli bir kadın olsun :D..

  • Şamışta tarafından
  • 5.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuvalette Şarkı Söylemek (Küfür İçerir) 00:52

Tuvalette Şarkı Söylemek (Küfür İçerir)

Bu videoyu ekledim diye bana bayağı saydıracaksınız biliyorum (şayet onaylanırsa). Çok saçma sapan bir video evet ama kahramanımızın renkli kişiliği olsun,at ağzı olsun, ettiği küfürler olsun beni güldürdü. Sizi de güldü..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun Ah Bu Sevda 04:15

Hakan Altun Ah Bu Sevda

Ah be gönül bir gün olsun güldürmedinki Başıma bu aşk yüzünden ne işler geldi Kahpe gönül çokmu gördün mutlu etmeyi Doya doya aşk yaşamak hakkım değilmi Vazgeçtim canın sağolsun Olan hayatıma olsun Bir daha aşık o..

İntizar  Beni Mektupsuz Koyma 05:03

İntizar Beni Mektupsuz Koyma

GITTIGIN YOLDAKI TASLAR GÜL OLSUN DAGLAR SANA OMUZ VERSIN CAN OLSUN GÜZEL GÖZLÜM GURBET BIZE YAR OLSUN BENI MEKTUPSUZ KOYMA BENI HASRETE BOGMA ARADA BIR ARARSAM SENI NEOLUR KÖTÜ KONUSMA GÜCÜM YETMEZ SENI ALIRLAR BENDE..

Şehit Eşinden Erdoğan'a Kanım Canım Damarım Sana Dua Ediyor 01:06

Şehit Eşinden Erdoğan'a Kanım Canım Damarım Sana Dua Ediyor

Şehit eşi Ayşe Sinirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. Sinirli, Hiç şüphesiz 4 tane kızım var 3 tane oğlum var sana feda olsun. Hz. Muhammed yanınızda olsun. Hz. Ali'nin kılıcı askerimizin elinde olsun sav..

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu 03:41

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor görmesinl..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Dev Press İle Limuzini Ezdik - Facia Üçlü 19:16

Dev Press İle Limuzini Ezdik - Facia Üçlü

Merhaba Facia Üçlü Ailesi bu videomuz da daha önce yaptığımız limuzuni 100 tonluk hidrolik press makinasıyla ezdik. Yanında tabiki de daha büyük şeyler ezdik yanlız bırakırmıyız limuzinimizi motor olsun buzdolabı olsun ..

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım 03:53

Salih Yılmaz-Ver Elini Alayım

Salih Yılmaz - Elini Alayım Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Ver Elini Alayım Avucumun İçine Utanma Bak Sevduğum Gözlerimin İçine Al Gönlüm Senin Olsun İster Sakla İster At İstersen Gir İçine Ömür B..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım 04:36

Hülya Avşar - Bana Bir Koca Lazım

yüreğinde isyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma gizli bir rüyan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma kendinle kavgan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma imkansız bir sevdan varsa gel yanıma yanıma yanı başıma ateşe ba..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi İstanbul Sancaktepe'de Hacı Fatma Fitnat Hanım Camii'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını burada kıldı. Cumhu..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

Citir citir Lokma Tarifi 09:18

Citir citir Lokma Tarifi

Malzemeler Hamuru icin gerekenler 6 su bardagi un 1 paket yasmaya(isteyenler kuru maya kullanabilir 2 yemek kasigi yeterli olur. 4 su bardagi ilik su 2 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Kizartmak icin 1 litre siviy..

  • Kadınca tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk milletinin başı sağolsun 00:28

Türk milletinin başı sağolsun

Yine yandı yürekler! Başın sağ olsun Türkiye'm.Daha ne kadar içimiz yanacak? Çok söylenecek şey var ama kitlendim.. Neden hep Türk Askeri şehit oluyor? ŞEHİT ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ. Şehitlerimizin ruhl..

  • PengoTV tarafından
  • 454 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

BURAY - BU GECE 04:03

BURAY - BU GECE

Buray Sahiden Şarkı Sözü Sahiden Sevmemiş Beni Meğerse Bilmeden Geçmişim Hayatından Bir Iz Bırakmadan, Bir Söz Bırakmadan Sahiden Doğruymuş Söylenenler De Bir Defa Çıkmamış Adım Ağzından Sahiden Bi Hiçmişim Nazarında Ö..

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Nesrin & Hüseyin Kağıt - Kafam Bi' Milyon 04:58

Nesrin & Hüseyin Kağıt - Kafam Bi' Milyon

İçmeden Bir Sarhoş ayyaş olmuşum… Senin yokluğunda Kafam Bir Milyon Ben Alkolik değil Aşka düşmüşüm.. Senin yokluğunda kafam bir milyon ** İçmeden Bir Sarhoş ayyaş olmuşum… Senin yokluğunda Kafam Bir Milyon ..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Tarihi uçuşta, bize eşlik eden milyonlara teşekkür ederiz! Bayrağımız daima göklerde dalgalanacak! 00:59

Tarihi uçuşta, bize eşlik eden milyonlara teşekkür ederiz! Bayrağımız

Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.” ”Çocuklarımızın karınlarını ve zihinlerini doyurduğumuz kadar ruhları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Emel Sayın  Gözler Kalbin Aynasıdır 05:48

Emel Sayın Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır, Ümit aşkın rüyasıdır. Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır. Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar. Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar. Şiir gibi, roman..