#Yalın eyvahlar olsun müzik dinle

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan 06:34

Nazan Öncel Bu Acılı Günleri̇mde Benden Eli̇ni̇ Çekmeyen Tarkan

Zorlu PSM Ana Tiyatro’da İskender Paydaş yönetimindeki orkestrasıyla sahne alan Nazan Öncel, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yoğun katılımın yaşandığı konserde Öncel, Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Mabel M..

  • BETA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spiral Sosis Tarifi Harika Tad 00:29

Spiral Sosis Tarifi Harika Tad

Cowboydan Yine nefis ve pratik bir tarif Milföylü Spiral Sosis Tarifi. Çatkapı misafirleriniz geldiğinde hayatınızı kurtaracak bir lezzet.. ???? Malzemeler 6 tane sosis 6 tane yaprak şeklinde milföy ( veya normal Hamurla..

  • Cowboy tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular 00:45

Ateşe Tiner Dökünce Hastanelik Oldular

Edinilen bilgilere göre, emniyet binası inşaatında işçi olarak çalışan Ahmet Enez (27) ve İzzettin Ersin (26), ısınmak için odun üzerine tiner döktü. Tinerin aniden parlaması sonucu alevler içinde kalan 2 işçi, çevredeki..

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 1:35:21

Buz Askerler Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

Buz Askerler 2013 yapmlı filmin konusunda Kuzey Kanada’da çalışma yapan bir bilim adamın genetikleri değiştirilmiş 3 askerin donuk cesetlerine ulaşır. Donmuş halde bulunan askerleri çözer fakat toplum için büyük bir teht..

  • PengoTV tarafından
  • 5.865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu 00:30

Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu

Popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur 2015'te evlenmiş, geçen eylülde boşanmıştı. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un yeniden bir araya gelebilecekleri haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Merve Boluğur iki ..

  • BETA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor ) 00:14

Velux Cabrio ® Balkon Sistemi ( Pencere Balkona Dönüşüyor )

Manzarayla dolu, aydınlık mekanlar yaratın. VELUX CABRIO balkon sistemi ile çatı aranıza gün ışığı taşıyarak tamamen aydınlık bir alana dönüştürebilirsiniz. Bu benzersiz sistem, doğal ışığın ve manzaranın keyfini çıkarma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle 1:41:27

18'ler Takımı 2007 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Her Türk gencinin en büyük kabusu üniversiteyi kazanamadan direkt askerlik vazifesine başlamaktır. İşte bizim şu dört kahramanımız da, liseden mezun olduktan sonra ÖSYM tezgahından geçmiş ancak sınavı kaza..

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 05:24

Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Malzemeler 2-3 adet kereviz 1-2 adet patates Yarım ayva Taze kereviz sapı 1 adet soğan 1 adet limon Yarım portakalın suyu 1 tatlı kaşığı un İçme suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı İlk olarak kerevizleri doğradıktan sonra ..

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985) 05:03

Uğur Dündar'ın Hayat Kadınlarıyla Röportajı (1985)

Uğur Dündar'ın hayat kadınları ile nasıl çalıştıkları ve kimlerle görüştükleri hakkında röportajı. Bu eski röportajlarda benim için en dikkat çeken şey uğur dündar'ın üslubu. karşısında kim olursa olsun ona önem verdiği..

  • PengoTV tarafından
  • 1.776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi 03:56

Elmalı Çıtır Milföy Tarifi

20 adet milföy için; 2 adet elma 1 dolu çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Üzeri için; 1 yumurta sarısı Piştikten sonra pudra şekeri Yapılışı: Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin. Şeker ve tarçınla elmslar y..

Elmalı Kek Tarifi 07:32

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 4 Tane yumurta 1 Su bardağı şeker (200 gr.) 200 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı (margarinde olur) 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 1 Tatlı kaşığı tarçın 2 Su bardağı un(250gr) ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Kızlarım İçin 4. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar'ın kızları, evlerine yeniden kavuşuyor! Sumru, yeni bir hayat adım atıyor! Kızlar, yeniden evlerine girebilmenin mutluluğuyla eşyaları tekrardan yerine taşır. Banka ile..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

5 Dakikada Kahvaltılık Patates 00:46

5 Dakikada Kahvaltılık Patates

Malzemeler 3 adet patates(haşlanmış) 1 adet soğan 3 adet yeşil biber 3 kaşık sıvı yağ 3 yumurta 4-5 adet sosis Kaşar peyniri, pulbiber, karabiber, tuz. Hazırlanışı; 1. Sıvıyağda soğanı kavuralım. 2. Doğranmış yeşil bibe..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

Fırında Karnabahar Tarifi 01:08

Fırında Karnabahar Tarifi

Malzemeler 1 küçük boy karnabahar 1 su bardağı yoğurt 2 adet yumurta 1/2 (yarım) çay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı un Kaşar peynir rendesi Tuz, pulbiber Hazırlanışı 1. Sosu için; yoğurt, sıvıyağ, yumurta, un, yeteri ka..

 Dilim Poğaça Tarifi 01:43

Dilim Poğaça Tarifi

Malzemeler 4 su bardağı un yarım su bardağından biraz fazla sıvı yağ 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt (suluysa 3 yemek kaşığı) 2 yumurta (1 inin sarısı ayrılacak ) Ilık su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşı..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Fındıklı Pasta Tarifi 11:50

Fındıklı Pasta Tarifi

Keki İçin Gerekenler 6 Tane yumurta (M büyüklüğünde) 1 Su bardağından iki parmak eksik şeker (150gr.) 1 Paket vanilya 3 Yemek kaşığı ilik su 1 Çay kaşığı tarçın 3 Yemek kaşığı un 1 Yemek kaşığı kabartma tozu 200 gr. Fın..

Tam Ölçü Kakaolu Kek 00:51

Tam Ölçü Kakaolu Kek

Malzemeler 3 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 küçük paket kakao 1 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına toz şeker ve yu..

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi 00:53

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi

Malzemeler 6 adet orta boy haşlanmış patates 1 kavanoz garnitür 1 kavanoz mısır 1 çay bardağı süt 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 margarin veya tereyağ Tuz Hazırlanışı; 1. Haşlayıp ezmiş olduğumuz patatesin üz..