#Yamuk apartman

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle 02:19

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle

Manhattan şehrinde sahibi Katie ile güzel bir hayat yaşayan Max in hayatı anlatılmaktadır. Apartman dairesinde kalmaktan bir sıkıntısı olmayan Max, bir gün sahibinin eve yeni bir köpek getirmesiyle morali bozulur. Gözden..

Bu Havuza Girmek Cesaret İster 02:19

Bu Havuza Girmek Cesaret İster

ABD'nin Teksas eyaletinde inşaatı tamamlanan bir apartman, 150 metre yüksekliğinde altı tamamen cam havuzuyla şimdiden şehrin gözdesi haline geldi. 42 katlı binanın en üst katında bulunan havuz, altı tamamen şeffaf olduğ..

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı 01:00

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı

Hollandalı bir romantik, Romeo & Juliet olayını çok yanlış anlayarak kız arkadaşının balkonuna tırmanmak yerine bir vinç kiralayıp yatak odası hizasına gelmeye çalıştı. Yuva kurmanın ilk adımını başka bir yuvayı literal ..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi 01:03

Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü. Tabutu bulunan Rus generalle ilgili ise çeşitli iddialar da var. Rus ajansı Sputnik'e göre tabut Rus General..

İntikam Kapanı Film İzle 1:32:22

İntikam Kapanı Film İzle

Kocası bir mafya babası olan Everly,kocasının adamları tarafından bir apartman dairesinda köşeye sıkıştırılır.Ancak oyun yeni başlamıştır.Kolay pes etmeye biyeti yoktur.Başrölünde Selma Hayek'in oynadığı bol aksiyonlu bi..

  • Tv Series tarafından
  • 10.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apartmanda Engelli Rampası Kavgası 06:32

Apartmanda Engelli Rampası Kavgası

Belediyenin özürli bir vatandaş için apartman içine yapılan engelli rampasının apartmanın diğer sakinleri tarafından kaldırılmasıyla ilgili yapılan haberde olay çıktı...

Kâğıthane’de Terör Operasyonu 03:31

Kâğıthane’de Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kâğıthane’de bir apartman dairesine operasyon düzenledi...

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Esenyurt’ta Meydana Gelen Toprak Kaymasında 20 Bina Hasar Gördü 06:38

Esenyurt’ta Meydana Gelen Toprak Kaymasında 20 Bina Hasar Gördü

Esenyurt’ta çalışmaları süren pazar alanı ve kapalı otopark inşaatı alanında yağmurun da etkisiyle toprak kayması meydana geldi. Hasar gören yaklaşık 20 apartman mühürlenirken, evleri hasar gören vatandaşlar otele yerleş..

Balondaki Helyum Gazı Bomba Gibi Patladı 02:05

Balondaki Helyum Gazı Bomba Gibi Patladı

Hatay'ın Defne ilçesinde bir apartman dairesinde uçan balondan sızan helyum gazının patlaması sonucu evin PVC kaplı duvarı yıkıldı...

Dünya Mimarlık Oscar'ı Sahibi Muhteşem Yapı 01:09

Dünya Mimarlık Oscar'ı Sahibi Muhteşem Yapı

Singapur'da OMA mimarlık şirketi tarafından tasarlanan The Interlace her biri farklı yönlere bakan 6 katlı 31 adet horizantal apartman bloğundan oluşuyor Çağdaş mimarinin en güzel örneklerinden biri olan projenin 8 avlus..

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da İğrenç Olay 10 Yaşındaki Kızı Taciz Etti Meydan Dayağını Yedi 07:09

Diyarbakır'da İğrenç Olay 10 Yaşındaki Kızı Taciz Etti Meydan Dayağını

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde bir şahıs tarafından taciz edilmeye çalışılan kız çocuğunu attığı çığlık kurtardı. Kız çocuğunun çığlığını duyan apartman sakini 3 öğrenci, tacizciyi döverek dışarı çıkardı. Durum..

  • BETA tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Başak Sayan'ın Muhteşem Evi 00:53

Başak Sayan'ın Muhteşem Evi

Dördüncü yıla giren ve dramın bir nebze olsun hız kesmediği Yaprak Dökümü dizisinde komplolar kuran Ceyda karakterine hayat veriyor Başak Sayan. Malum, dizide yer alan her evde bir ıstırap var. “Ama gördüğünüz gibi evimd..

  • ANKA tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu 04:31

Sarıyer’de “ölüm boşluğu” cana mal oldu

Sarıyer’de otomobilden indiği esnada kaldırım ile apartman arasındaki boşluğa yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü düşen 69 yaşındaki Ahmet Sefa Erpek, feci şekilde hayatını kaybetti. Olay sonrası Sarıyer Belediyesine..

Esenyurt'ta Soba Patlaması 00:18

Esenyurt'ta Soba Patlaması

Esenyurt’ta bir apartman dairesinde doğalgaz kaynaklı olduğu iddia edilen bir patlama meydana geldi...

İğrenç Olay Pizzaya Tüküren Kurye Böyle Görüntülendi 12:04

İğrenç Olay Pizzaya Tüküren Kurye Böyle Görüntülendi

Eskişehir’de bir müşterisine götürdüğü pizzaya apartman içinde tüküren ve bunu telefonuna kaydeden kurye anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Konuyla ilgili pizza firmasından da ilk açıklama geldi. Görüntülerin bilinçli o..

  • BETA tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çıplak Elle Arı Toplamak 01:33

Çıplak Elle Arı Toplamak

Adıyaman’da kovanından ayrılarak apartman bacasında oğul yapan arıları itfaiye eri çıplak elle toplayarak, kovana koydu...

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti 03:31

Komşusunu Silahla Vurdu Ardından İntihar Etti

Başkent’te ailesine silahla saldırmaya geldiği iddia edilen bir kişi, komşusunu yaraladıktan sonra intihar etti. Olay, saat 18.00 sıralarında Altındağ ilçesindeki Aktaş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, hakkın..

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle 1:18:59

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle

Filmin Konusu: Mustafa , yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya , Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak i..

  • PengoTV tarafından
  • 8.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Gıda Terörüne Darbe 06:06

İzmir'de Gıda Terörüne Darbe

İzmir'in Buca ilçesinde imalathaneye dönüştürülmüş bir apartman garajına yapılan baskında piyasaya sürülmek üzere sağlıksız koşullarda hazırlanmış Ramazan pideleri, 266 kilo kuru pasta ve kilolarca bozuk malzeme ele geçi..

Puma Messi 01:26

Puma Messi

Dünya Kupası nedeniyle adı Messi koyulan puma, vahşi doğada yaşayan hemcinslerinin aksine Rusya'da bir apartman dairesinde yaşıyor...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi 00:45

Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi

Maltepe'de annesinden ayrılarak apartman boşluğuna düşen yavru kedi için vatandaşlar sosyal medyadan başkana ulaşarak kedinin kurtarılmasını sağladı. Yavru kedi için harekete geçen Maltepe Belediyesi arama kurtarma ekibi..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadırgalıya Şok 9 Yıllık Hayali Suya Düştü 02:04

Kadırgalıya Şok 9 Yıllık Hayali Suya Düştü

Seda Sayan, Cihangir'de 9 yıl önce satın aldığı apartmanı otel yapmak istedi, ancak mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçmek zorunda kaldı. Seda Sayan 2009 yılında Cihangir’de beş katlı bir..

  • BETA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kedi Atarak Geyik Uzaklaştıran Çılgın Rus 01:03

Kedi Atarak Geyik Uzaklaştıran Çılgın Rus

Rusya'da yolunu şaşıran bir geyik yerleşim alanına kadar inmiş. Bir apartman önünden geçerken üzerine gelen geyiği fareden adam o an yanında olan kediyi tutup geyiğe doğru atmış...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 6 yıl önce