#Yan lira ft vildan yarullin sınırau torna müzik dinle

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksici Ve Müşterinin Para Kavgası 03:05

Taksici Ve Müşterinin Para Kavgası

Bayan yolcu 50 lira verdiğini iddia ediyor, taksici ise 5 lira aldığını iddia ediyor izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

70 Tl Robot Vs. 700 Tl Robot 07:22

70 Tl Robot Vs. 700 Tl Robot

Bu videomuzda ucuz ve pahalı oyuncak robotları karşılaştırıyoruz. Robotlardan biri 70 lira, diğeri 700 lira. Bakalım aralarında ne kadar fark var?..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Bir Vuruşla Üç Şişeyi Devirmece 06:50

Bir Vuruşla Üç Şişeyi Devirmece

Sokaklarda zaman zaman böyle ilginç olaylara rastlıyoruz. Bunlardan biri de genç bir arkadaşımızın 3 tane küçük su şişesini üçgen olacak şekilde yere koyup bir lira karşılığında top attırıp eğer deviren olursa ödül olara..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt'tan Açıklama) 03:13

Demet Akalın Eşi Okan Kurt'un Lojistik Şirketine Haciz Şoku (Okan Kurt

100 MİLYON LİRA CİVARINDA BORÇ! Bankalara 100 milyon lira civarı borcu bulunduğu öğrenilen Martaş’ın yetkililerine ise ulaşılamadı; şirket merkezi arandığında dahi yanıt alınamadı. Şirketin yaşadığı mali darboğazın geris..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye 00:53

Çevirmede Yakalanan Ehliyetsiz Sürücüden İlginç Tavsiye

İstanbul Topkapı'da daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan bir sürücü, polis uygulamasına takıldı. 2 bin 18 lira para cezası kesilen Ferit T. “Evim Cevizlibağ'da. 500 metre için güzel bir fiyat gerçekt..

Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi 00:10

Drift Yapan Sürücüye Araç Fiyatı Kadar Cezası Kesildi

Konya'nın Karatay ilçesinde otomobili ile drift yapan sürücüye 5 bin 10 lira para cezası kesildi. Polis, bir vatandaşın çektiği görüntüden yola çıkarak aracın plakasını kısa sürede tespit etti. Plakadan otomobilin sürücü..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı 01:07

Einstein'ın Bahşiş Yerine Verdiği Not'a Servet Harcadı

Fizik dehası Albert Einstein'ın 1922'de Japonya'da bir kuryeye bahşiş yerine verdiği, mutluluğu tarif eden not, Kudüs'te yapılan açık artırmada 1,56 milyon dolara (yaklaşık 5,82 milyon lira) satıldı. Müzayede evi tarafın..

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı 03:06

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı

Bursa’da sıfır cip almak için 276 bin lira ödeme yapan bir müşteriden, üç gün sonra ÖTV zammını gerekçe göstererek 55 bin lira daha istediler. Bütün işlemleri yaparak parayı da ödediğini iddia eden vatandaş, “Ödememi yap..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı 01:52

Özel hastanelere 'test ücreti' ayarı

KOVİD TESTLERİ İÇİN 'BİR HASTANE 250 LİRA TEST ÜCRETİ İSTİYOR, BİR HASTANE 500-550 LİRA' DİYEN VATANDAŞLARIN ŞİKAYETİ DAĞ GİBİ YIĞILDI, SAĞLIK BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ... ARTIK ÖZEL HASTANELER, STANDART TEST ÜCRETİ ALACA..

Asgari ücret belli oldu! 01:53

Asgari ücret belli oldu!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “1 Ocak 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücret, brüt 3 bin 577 lira 50 kuruş, net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak belirlenmiştir. Böylece, geçen y..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Ankara'da Ekmeğe Yüzde 20 Zam 00:52

Ankara'da Ekmeğe Yüzde 20 Zam

Ankara'da ekmeğe yüzde 20 zam geldi. Zamla birlikte 1 lira 25 kuruştan satılan 200 gram ekmeğin fiyatı 1 buçuk lira oldu..

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı 01:58

Kadın kıyafeti giyip lüks cip çaldı

İSTANBUL SARIYER'DE BİR HIRSIZ SİTE OTOPARKINDAN 5 MİLYON LİRA LİRA DEĞERİNDE LÜKS JİP ÇALDI. O ŞÜPHELİ TRAFİKTE YAKALANDI VE FİLMLERİ ARATMAYAN PLANININ DETAYLARINI ANLATTI...

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler 04:45

İzmir'de geçerli izin kağıdı ile Düzce'ye geldiler cezayı yediler

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasında İzmir’den Düzce’ye ağaç almaya gelen şahıslar sokağa çıkma izni olmadıkları gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ceza yedi. Ceza yememek için polis ekiplerine uzu..

''Helal süt emmiş'' 01:22

''Helal süt emmiş''

BİNLERCE LİRA BORCU OLAN BİR ADAM ONLARI ÖDEMEK İÇİN YİNE BORCA GİRDİ. BİR YAKININDAN ALDIĞI ALTINLARI KUYUMCUDA BOZDURDU. YAKLAŞIK 11 BİN LİRA FAZLA ÖDEME YAPILDIĞINI ANLAYINCA HİÇ DÜŞÜNMEDEN GEREĞİNİ YAPTI...

15 bin liralık 3 telefon aldılar 01:38

15 bin liralık 3 telefon aldılar

MANİSA'DA YAŞAYAN BİR KADIN HER AY 45 LİRA ÖDEDİĞİ TELEFON HATTI FATURASININ BU AY 4 BİN 845 LİRA GELDİĞİNİ GÖRÜNCE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI. İŞİN ASLINI ARAŞTIRINCA HATTI ÜZERİNDEN 15 BİN LİRALIK 3 TELEFON ALINDIĞINI GÖ..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

Balon Balığı Avlayana Ödül Var! 01:11

Balon Balığı Avlayana Ödül Var!

İstilacı balık türlerinden Balon balığının avlanmasına yönelik teşvik verilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Balon balığının Lagocephalus Sceleratus tü..

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..