#Yan lira ft vildan yarullin sınırau torna müzik dinle

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı 06:59

Gölgelik diye diktiği 4 ağaçtan ilk hasatta 40 bin TL kazandı

Mersin'in Silifke ilçesinde 20 yıl önce yaz günlerinde güneşten korunmak için evinin bahçesine fıstık çamı fidanları diken Abdurrahman Serin (72), ilk hasadında 40 bin TL kazandı. Serin, şubat ayında hasat ettiği çam fıs..

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında! 02:28

Ekspertiz dolandırıcıları iş başında!

İKİNCİ EL ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNENLER DİKKAT. SAHTE EKSPERTİZ RAPORUYLA DOLANDIRILABİLİRSİNİZ... İSTANBUL, ÜSKÜDAR'DA YAŞAYAN NURULLAH KALAYCI O TUZAĞA DÜŞTÜ, İDDİAYA GÖRE 140 BİN LİRALIK ARACA 240 BİN LİRA ÖDEDİ.....

Paralarımız 'Yastıkbank'ta 02:09

Paralarımız 'Yastıkbank'ta

Tasarruf etme eğilimi 2011 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı. En çok yatırımsa, altına yapıldı. Altın mevduatı 10 ayda iki kat arttı. Yaklaşık 218 milyar liraya yükseldi. Yastık altında yatan para ise, yaklaşık ..

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar 01:19

Plastik Bidonu Yakıt Deposu Yaptılar

Sivas'ta polis ekipleri, başka bir araca ait plakayla trafiğe çıkan ve plastik bidonu yakıt deposu olarak kullanan kamyonun sürücüsüne 11 bin 147 lira para cezası uyguladı...

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf Bekliyor 04:01

Aracına 50 Liralık Antifriz Eklemeyen Sürücüleri 8 Bin Liralık Masraf

Havaların soğumasıyla kışlık bakımları yapılmayan araçlar büyük risk altına girmeye başladı. Araçlarına 50 liralık antifriz eklemeyen sürücüler, 8 bin lirayı bulan masrafla karşılaşabiliyor. Havaların soğuması ile birlik..

40 bin liralık bilezik hırsızlığı 01:13

40 bin liralık bilezik hırsızlığı

MÜŞTERİ GİBİ GELDİLER, 40 BİN LİRA DEĞERİNDE BİLEZİĞİ KAŞLA GÖZ ARASINDA ÇALIP GİTTİLER.. 2 DOLANDIRICININ SOYGUNDAN SONRAKİ RAHATLIĞI DA İNANILMAZDI. İZLİYORUZ...

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını 01:17

Şişli’de Korona virüse rağmen yapılan partiye polis baskını

Şişli’de korona virüs salgını tedbirlerine rağmen parti yapılan mekanda polis 61 kişiye 3 bin 180’er liradan toplam ceza yazılması için ceza tutanağı düzenledi. Yine aynı ortamda kapalı alanda sigara da içilen 4 şahsa 18..

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi 02:44

300 bin euro buldu, elini bile sürmedi

KOCA BİR ÇANTAYA DOLDURULMUŞ 300 BİN EURO... YANİ TAM 2 MİLYON 800 BİN LİRA... FİNLANDİYALI BİR TURİST, O SERVETİ İSTANBUL'DA BİNDİĞİ BİR TAKSİDE UNUTTU... GECE YARISI OTEL OTEL DOLAŞAN TAKSİCİ, ONU BULDU... PARASINI GE..

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Yeni moda- Korona korunma kampı 01:50

Yeni moda- Korona korunma kampı

KİMİNE MASKE, MESAFE, HİJYEN YETİYOR. KİMİ DE KORONADAN KORUNMA KAMPINA GİRİYOR. GECELİĞİ KİŞİ BAŞI 11 BİN LİRA OLAN DETOKS PROGRAMINI, EN ÇOK BAKIN KİMLER TERCİH EDİYOR?..

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza 01:37

Sosyal Medya Devlerine İkinci Ceza

Sosyal medya devlerine Türkiye ikinci bir ceza kesti. Bu çerçevede Türkiye'de temsilci bulundurma şartını yerine getirmeyen Facebook, Twitter, Youtube, TikTok ve Instagram şirketlerine 30 milyon lira para cezası uyguland..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti 01:37

5 Bin Liraya Bir Bardak Çay İçti

Kocaeli’de hem ehliyetsiz hem de fazla yük taşıyan kamyon şoförüne iki günde 5 bin 161 lira ceza kesildi. Polis ekipleri cezalara isyan eden sürücüye çay ikram etti...

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun affedin' 03:27

Arabasıyla alışverişe çıkan adam- 'Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir ke

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara taviz vermedi. Markete arabasıyla çıktığı için 3 bin 150 lira para cezası kesilen vatandaş, “Çocuk bezi almaya çıkmıştım, bir kez olsun..

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı 03:16

İş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi cezadan kaçamadı

Düzce'de hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında iş yerinden çıkıp eve gittiklerini söyleyen 4 kişi polis tarafından yakalandı. Kısıtlamada muaf işletmede çalışmadığı ve gezdikleri fark edilen şahıslara ekiplerc..

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada 00:53

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen faaliyet gösteren bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında mühürlenen kafenin içerisinde oyun oynayan 25 kişiye 79 bin 500 lira idari par..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyor 04:46

Urfa'da Ispanak Hasadı Başladı! Tarlada 2,5 Pazarda 5 Liradan Satılıyo

Şanlıurfa’da alternatif ürün haline gelen ıspanağın hasadına başlandı. Ispanak, kilosu tarlada 2,5 pazarda ise 5 liradan satışa sunuluyor. Şanlıurfa’da son yıllarda çiftçilerin alternatif ürünü haline gelen ıspanağın has..

Hırsızlık yapmak için lüks otomobili böyle kestiler 06:58

Hırsızlık yapmak için lüks otomobili böyle kestiler

Bursa'da sokak kısıtlamasını fırsat bilen hırsızlar otoparkta duran lüks otomobilin tentesini kesip hırsızlıklar yapmak istediler. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, otomobilden bir şey çalamayan hırsızların tentes..

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş! 01:26

Müzisyeni, meslektaşı öldürmüş!

CANSIZ BEDENİ BİR ÇÖP POŞETİNİN İÇİNDE BULUNMUŞTU... BİNGÖL'DEKİ CİNAYETİN SIR PERDESİ ARALANDI... GENÇ MÜZİSYENİ, 50 BİN LİRA BORÇ VERDİĞİ BİR BAŞKA MÜZİSYENİN ÖLDÜRDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI.....

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal 03:01

Kısıtlamada Polisin Kestiği Cezaya İptal

Ankara'da bir vatandaş sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis de 3 bin 150 lira ceza kesti. Vatandaş cezanın iptali için mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme vatandaşı haklı buldu. İşte o kararın gerekçesi…..

1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı! 02:14

1 milyon 700 bin lirasını kaptırdı!

İSTANBUL'DA BİR GALERİCİ, DÜNYA'DA 4 TANE OLDUĞU İDDİA EDİLEN LÜKS BİR TEKNEYİ ALMAK İSTEDİ... 1 MİLYON 700 BİN LİRA PARA ÖDEDİ...AMA İDDİAYA GÖRE DEVİR TESLİMİ BEKLERKEN TEKNENİN SAHİBİ ORTADAN KAYBOLUVERDİ....

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı! 01:44

Midesinden 1 milyonluk uyuşturucu çıktı!

YABANCI UYRUKLU BİR ZEHİR TACİRİ YAKLAŞIK 1 MİLYON LİRA DEĞERİNDE UYUŞTURUCU YUTTU..AMA POLİSE YUTTURAMADI..YAKALANACAĞINI ANLAYAN ADAM HAVALİMANINDA BAYGINLIK GEÇİRİNCE YAKAYI ELE VERDİ..

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı 02:14

Film gibi dolandırıcılık, iki ailenin aynı kızı istemeye gelmesiyle or

Mersin’de evlendirme vaadiyle dolandırıcılık olayı, iki ailenin aynı anda kızı istemeye gelmesiyle ortaya çıktı. Verilen adresin önünde dolandırıldıklarından haberi olmayan iki aile, 'Tosun Paşa' filmindeki gibi bu beni..

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntülendi 03:55

Kar alarmı verilmişti, polislerin kış lastiği denetimi havadan görüntü

Kentte verilen kar alarmının ardından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği denetimi gerçekleştirdi. Denetime uymayan vatandaşlara ilgili maddeden 846 lira para cezası yazıldı...

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..