#Yanan binadan kaçan annenin aşağı fırlattığı Çocuğu havada yakalayan İtfaiye eri

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı 02:18

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı

Bayrampaşa’da üç katlı bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan görüntülendi. Yangın, saat 11.00 sıralarında Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Sarı Dökümcüle..

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu 02:11

Köyceğiz'de Giriş Ve Çıkışlar Tutuldu

Köyceğiz ilçesi Toparlar bölgesindeki ormanlık alanda olduğu belirtilen PKK'lı terörist grubuna yönelik güvenlik güçlerince gerçekleştirilen operasyonlar sürüyor. Dün, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda..

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir 03:11

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir

Amerikanın Yeni Başkanı- Donald Trump Kimdir Televizyon realite şovlarından Beyaz Saray'a giden yolculuk. ABD yeni başkanı Donald Trump Kimdir? Nasıl Başkan Oldu? Donald Trump'ın hayatına dair tüm detaylar. Aslen bir ..

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı 00:55

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 2. Bölüm Fragmanı Yayında! Metin, kaza yapan bir araçtan küçük bir çocuğu kurtarır! Eğlence dolu yeni bölüm 23 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Bir minübüs kaza yapar ve yanmaya başlar..

Denizli'den Korkunç Görüntüler 00:47

Denizli'den Korkunç Görüntüler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan kimyasal atık fabrikasında yangın çıktı. Yangına, 10 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye eri ile müdahale ederken, 3 saat önce çıkan yangın söndürülemiyor...

Küçükçekmece’de Yangın Paniği 03:57

Küçükçekmece’de Yangın Paniği

Küçükçekmece'de 12 katlı binanın 11'inci katında yangın çıktı. Alevler kısa sürede daireyi sararken, binadaki vatandaşlar balkon ve camlara çıktı. Yangın sırasında bir itfaiye eri de yaralandı...

Ensar Cantürk - Biri Var 03:30

Ensar Cantürk - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Kim bilir kimler öpüyor seni Kim bilir kimler okşuyor saçlarını Benden habersiz aşktan esersiz Yarından umutlu kalbin bensiz Şimdi dökülen saçlarım, gözyaşlarım Buz gibi ellerim var İçin içi..

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

Minibüsün Arkasından Yola Düşen 4 Yaşındaki Çocuğun Mucize Kurtuluşu 00:52

Minibüsün Arkasından Yola Düşen 4 Yaşındaki Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Hareket halindeki minibüsün açılan kapısından düşen 4 yaşındaki kız mucize eseri kurtuldu. Düşen çocuğu ise itfaiye eri olan Ryan Ciampoli isimli adam yoldan aldı...

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Hayatta Hiçbir Şey Evlattan Önemli Değildir 07:23

Bu Hayatta Hiçbir Şey Evlattan Önemli Değildir

İşleri yüzünden çocuğuyla ilgilenmeyen hep internette takılan annenin yıllar sonra çocuğunun yaptığı resmi görünce ve o anda çocuğu yanında olmadığı için duygulanan annenin herkese ibret olacak hikayesi...

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kidnap Anne Yabancı Film İzle 1:34:56

Kidnap Anne Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grup Abdal - Karadır kaşların 04:05

Grup Abdal - Karadır kaşların

Karadır kaşların ferman yazdırır Bu aşk beni diyar diyar gezdirir Lokman hekim gelse yarem azdırır Yareme sarmaya yar kendi gelsin Ormanların gümbürtüsü başıma vurur Nazlı yarin hayali karşımda durur Ormanlardan aşağı a..

  • PengoTV tarafından
  • 2.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

KÜRESELCİLER 1:00:53

KÜRESELCİLER

Cumhurbaşkanını Emir Eri Yapacaklar!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
KÜRESELCİLER 1:00:53

KÜRESELCİLER

Cumhurbaşkanını Emir Eri Yapacaklar!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Sia - Chandelier 03:51

Sia - Chandelier

Chandelier Party girls don't get hurt Can't feel anything, when will I learn I push it down, push it down I'm the one for a good time call Phone's blowin' up, they're ringin' my doorbell I feel the love, feel the lov..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce