#Yanan binadan kaçan annenin aşağı fırlattığı Çocuğu havada yakalayan İtfaiye eri

Hırsızı Patatesle Kovalayan Yurdum İnsanı 01:30

Hırsızı Patatesle Kovalayan Yurdum İnsanı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bir hırsız sürücü kursunu soymak istedi, hırsızı durduransa komşu kadının fırlattığı patatesler oldu...

  • JET TV tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzaya Gönderilen Tesla Roadster Otomobil 00:45

Uzaya Gönderilen Tesla Roadster Otomobil

Elon Musk şirketi SpaceX'in uzaya fırlattığı roket ile kendi markalarından olan Tesla'nın Roadster model spor otomobilini de uzay göndermiş...

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dart Tahtasının Altına Oturtuğu Sevgilisini Gözünden Vuran Sarhoş Adam 00:48

Dart Tahtasının Altına Oturtuğu Sevgilisini Gözünden Vuran Sarhoş Adam

ABD'de sarhoş sevgilisinin dart tahtasının altına oturtup ok fırlattığı kadın,gözünden yaralandı. O anlar arkadaşları tarafından kameraya alındı...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu 23:18

Mia And Me - 1. Sezon 2. Bölüm - Sentopya’nin Umudu

Floransa'da International Okulda bir öğrenci olmak çokda kolay değil...spor derslerinde bile! Violetta kötüdür, hepimiz bunu biliriz ve ... BOM.. Onun fırlattığı bir top Mia'nın kafasına gelir! Ama endişeye gerek yok: C..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belediyenin fide dağıtımında tepki çeken görüntüler 03:05

Belediyenin fide dağıtımında tepki çeken görüntüler

Trabzon'un Beşikdüzü Belediyesinin fide dağıtım programında izdiham yaşandı. Zabıta personelinin vatandaşların üzerine fide fırlattığı anlar vatandaşların tepkisini topladı...

Emine Aydının Babaanne Çorapları Gülme Krizine Soktu 14:15

Emine Aydının Babaanne Çorapları Gülme Krizine Soktu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Duygu Çevik, Emine Aydın'ın ayakkabılarını görmek isteyince Emine pantolonunun paçasını biraz fazla kaldırdı ve çorapları göründü. Bu durum ..

  • ANKA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk - Kaan Ayperinin Gazabına Uğradı! 04:22

Ver Elini Aşk - Kaan Ayperinin Gazabına Uğradı!

Ver Elini Aşk 6. Bölümde; Ayperi, kendisini boşamamak için direnen Kaan'ı fena benzetti! Ayperi, Kaan'ın verdiği sözü hatırlatarak kendisini boşamasını ister. Kaan ise, zimmet sıkıntısının verdiği ruh hali ile Ayperi'nin..

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lamborghini'nin Üzerine Basan Çocuğun Hazin Sonu 00:58

Lamborghini'nin Üzerine Basan Çocuğun Hazin Sonu

ABD'nin San Francisco eyaletinde 420.000 dolar değerinde Lamborghini marka arabasının üzerine basarak atlayan çocuğu yakalayan adamın tepkisi sert olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsan Bunu Kendine Neden Yapar- Cinsel Organına Yüzük Takan Gencin Dramı - 00:22

İnsan Bunu Kendine Neden Yapar- Cinsel Organına Yüzük Takan Gencin Dra

Malezya'da bir genç, cinsel organına taktığı yüzüğü çıkaramayınca doktorun yolunu tuttu. 12 saat boyunca acı çeken genç hastaneye itfaiye ekiplerinin çağrılmasıyla yüzükten kurtulabildi. İddiaya göre 20 yaşındaki genç, c..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti 00:39

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti

Antalya'da ocakta yemeklerin bulunduğu evinin anahtarını yanlışlıkla çöpe atan ve daireye giremeyen kadının yardımına itfaiye yetişti. Kadının, eve balkondan giren itfaiyeye, İçeriye ayakkabılarla girmeyin, gelirken sig..

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi 04:49

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası, Kültürpark'ta başladı. 16 ülkenin madalya mücadelesi verdiği şampiyonadaki heyecan adeta nefesleri ke..

İtfaiyeden Zehirli Yılan Operasyonu 02:33

İtfaiyeden Zehirli Yılan Operasyonu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir apartmanın önünde görülen zehirli yılan vatandaşları korkuttu. İtfaiye ekipleri, kısa süren operasyonla yılanı yerleşim yerinden uzaklaştırdı...

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü 00:25

Kuala Lumpur’da Yatılı Okulda Yangın 25 Ölü

Mahalli saatle sabah saat 05.15’de başlayan yangında Darul Kur’an Hafızlık Okulu binası tamamen yandı. Binanın yangın merdiveni olmaması sebebiyle çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği, öğrencilerin üst üste yığıldığ..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..

Ambulanstan Kaçarken Dereye Düştü 00:29

Ambulanstan Kaçarken Dereye Düştü

Bartın'da bindirilmek istendiği ambulanstan kaçarken dereye düşen genç kızı, itfaiye ekipleri kurtardı. .Alınan bilgiye göre, G.Ü. (14) Hendekyanı Caddesi'nde 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye sevk edilmek istendiği ..

Kafası Bidona Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldular 00:18

Kafası Bidona Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldular

Gümüşhane'de kafası bidona sıkışan köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Torul ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Kopuz köyünde vatandaşlar, kafasını bidona sıkışmış bir köpeği farketti. Köpeği yaka..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Susayan Kuşa Kapakla Su İçiren İtfaiyeci 00:36

Susayan Kuşa Kapakla Su İçiren İtfaiyeci

Bolu’da susuzluktan bitkin düşen saka kuşuna, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde çalışan itfaiye çavuşu tarafından şişe kapağından su verilmesi arkadaşları tarafından alkışlandı...

  • JET TV tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı 00:50

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm Fragmanı Neden Yayınlanmadı

TRT 1'de yayınlanan ve Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde yangın çıktı. Tekden Film'den yapılan açıklamaya göre, dizinin Riva'daki platosunda, kostümlerin bulunduğu kontey..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği 00:41

Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği

Haliç'te deniz kıyısında bağlı bulunan kullanılmayan deniz taksilerde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Haliç'te deniz kıyısına bağlı bulunan deniz taksilerinden birinde henüz belirlenemeyen bir neden..

Mescid-i Aksa'da Yangın 00:47

Mescid-i Aksa'da Yangın

Mescid-i Aksa'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. İşgal altındaki Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa'da akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yerel kaynaklar, yangının Mescid-i Ak..