#Yangon uluslararası

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti 01:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğrencilerle Sohbet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından sınıfları gezerek öğrencilerle ..

Şeb-i Arus Törenleri Başladı 01:03

Şeb-i Arus Törenleri Başladı

Mevlana'nın 743. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un da katıldığı Kandil uyandırma merasimi ve Sevgi ve hoşgörü yürüyüşü ile başladı...

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü 00:49

Pakistan'da Yolcu Uçağı Düştü

Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait Çitral-İslamabad seferini yapan yolcu uçağı Havelian bölgesi yakınlarında düştü...

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı 00:56

Dresden′deki saldırıların zanlısı yakalandı

Dresden'de Fatih Camisi ve Uluslararası Kongre Merkezi'ne 29 Eylül'de el yapımı iki patlayıcı yerleştirmekle suçlanan 29 yaşındaki zanlı yakalandı. Zanlının İslam ve yabancı karşı Pegida hareketi üyesi ileri sürüldü...

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki 03:30

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, uluslararası camiayı terör karşısında samimi davranmaya ve birlik olmaya davet etti...

IMF Başkanı Lagarde'ın Yargılanmasına Başlanıyor 00:49

IMF Başkanı Lagarde'ın Yargılanmasına Başlanıyor

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde‘ın Tapie davasında usulsüzlük yaptığı iddiasıyla yargılanacağı davanın ilk duruşması bugün görülüyor...

Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

Terminalde Ralli 05:23

Terminalde Ralli

Kazan Uluslararası Havalimanı Binasında polis arabadaki 40 yaşındaki bir adam peşinde , Önce kaçmak istiyor, sonra a Kazan havaliman giriyor. Acilen Kazan Havalimanı kapatıldı...

İnanılmaz Kinetik Yağmur 00:38

İnanılmaz Kinetik Yağmur

İnanılmaz Kinetik Yağmur Singapur Uluslararası Havaalanı..

Hareketsiz video trendi uzayda 00:26

Hareketsiz video trendi uzayda

Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) ekibi de insanların canlı heykellere dönüştüğü Mannequin Challenge furyasına katıldı...

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu 01:00

ABD'de havaalanlarındaki teknik arıza izdihama neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri Gümrük ve Sınır Koruma Birimi, bilgisayar sisteminde yaşanan teknik arıza dolayısı ile ülkeye girişlerde bazı havaalanlarında gecikmeler yaşandığını bildirdi. Arızanın giderilmesi dört saat ..

Dünya pilotlarının inemediği piste inen çılgın Türk pilot 01:37

Dünya pilotlarının inemediği piste inen çılgın Türk pilot

Almanya'nın Düsseldorf kentinde yer alan Düsseldorf Uluslararası Havalimanına şiddetli fırtına yüzünden iniş yapamayan uçaklar ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Birçok ülkeden gelen uçakların inemediği pis..

  • PITIRCIK tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..

İtalya'nın İlk Kapsül Oteli Napoli'de 00:21

İtalya'nın İlk Kapsül Oteli Napoli'de

İtalya’nın ilk kapsül oteli açıldı. Napoli kentinde Uluslararası Capodichino Havaalanı’ndaki otelin 42 odası bulunuyor. Otelin geceliği 25 euro. Az alana çok insan sığdırmak amacıyla ilk defa Japonya’da kurulan kapsül o..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Birçok Film Festivalinde Beğeni Toplayan Bir Yamyam Hikayesi Raw'dan Fragman Yayınlandı 01:50

Birçok Film Festivalinde Beğeni Toplayan Bir Yamyam Hikayesi Raw'dan F

Uluslararası platformların en önemli film festivallerinden övgüyle ayrılan Raw'dan fragman geldi. Toronto ve Cannes'da izleyici ile buluşan film büyük beğeni topladı. Film bir gün yediği çiğ etle yamyama çevrilen Justine..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.634 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi 11:42

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi

Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.[1] ..

  • ANKA tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
LIFE - Fragman (24 Mart 2017) 02:35

LIFE - Fragman (24 Mart 2017)

Bilim-Kurgu filmi Life, Uluslararası Uza İstasyonunda görevli ekibin çığır açacak keşfinin hikayesini anlatıyor. 24 Mart'ta vizyona girecek filmin fragmanı ise Super Bowl'da gösterildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Colossal Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers 01:53

Colossal Trailer #2 (2017) - Movieclips Trailers

Colossal film fragmanı ilgili Bir kadın ağır felaket olaylar nedense o var olan zihinsel arıza bağlı olduğunu keşfeder çile. Devasa yönettiği ve Nacho Vigalondo tarafından yazılmış bir 2016 uluslararası ortak yapımcıl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya 01:59

32 Kişilik Mikro Ulus_ Molosya

Dünya genelinde 78 mikro ulus var. Mikro uluslar, herhangi bir devlet ya da uluslararası kuruluş tarafından tanınmamış, fakat belirli bir bölgede hak iddia edip kendi kendine bağımsızlığını ilan eden ülkelere deniyor ve ..

Karikatürle Dünyaya Barış Mesajı Verdi 01:12

Karikatürle Dünyaya Barış Mesajı Verdi

Yalova'da lise öğrencisi uluslararası bir karikatür yarışmasına katıldı. Abdulhakim Orhanoğlu'nun barış konulu karikatürü İtalya'da birincilik kazandı...

Malam Cabba yeniden canlanıyor 00:52

Malam Cabba yeniden canlanıyor

Pakistan'ın kuzeybatısında yer alan ve yaklaşık 10 yıl önce Taliban tarafından tahrip edilen bir kayak merkezi yeniden faaliyete geçiyor. Şu an daha çok yerli turistlerin ziyaret ettiği tesisin uluslararası popülariteye ..

  • Umut Tv tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya benzeri gezegenler keşfedildi 00:55

Dünya benzeri gezegenler keşfedildi

Uluslararası bilim insanlarından oluşan bir ekip, dünyaya 40 ışık yılı mesafede yer alan yedi dünya benzeri gezegen keşfetti. Gezegenlerin insan yaşamına uygun olma olasılığının yüksek olduğu bildiriliyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk F-16 Pilotundan Dünya Pilotlarını Kıskandıracak Hareket! 02:28

Türk F-16 Pilotundan Dünya Pilotlarını Kıskandıracak Hareket!

Uluslararası bir gösteride hünerlerini sergileyen Türk F-16 pilotları, yunus stili uçuşlarıyla gösteriye damga vurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.666 görüntüleme
  • 8 yıl önce