#Yangon uluslararası

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz 00:47

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Mezhep ve meşrep farklılıklarını kaşımak isteyenlere dur diyeceğiz. dedi. Kurtulmuş, Nevşehir'de 54'üncü Ulusal, 28'inci Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma töreninde konuştu...

Mercedes Benz Concept EQA  Gorden Wagener ile Çalışan Önizleme 01:11

Mercedes Benz Concept EQA Gorden Wagener ile Çalışan Önizleme

Mercedes-Benz, daha sonra gizli olan Concept EQA'nın özel bir önizlemesiyle Daimler Employee Portal'da bir ödül töreni düzenledi. Hepsi şimdi ortaya çıktı: Concept EQA, Frankfurt Uluslararası Motor Show'da (IAA 2017) dün..

  • BETA tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin'de Hostes Uçaktan Düştü 00:30

Çin'de Hostes Uçaktan Düştü

Çin havayolu şirketi China Eastern'ın hostesi kapıyı kapatmaya çalışırken uçaktan düştü. Çin havayolu şirketi China Eastern'a ait uçakta görülmedik bir kaza yaşandı. Uçağın kapısını kapatmaya çalışan hostes dengesini kay..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Erkek Maaşının 3 Katı Tek Taş Almalı 00:58

Erkek Maaşının 3 Katı Tek Taş Almalı

Seda Akgül, TV8'de bir erkeğin evlenme teklifi yapacağı zaman alacağı tek taşın nasıl olması gerektiğini anlattı. Uluslararası standarda göre maaşının 3 katı olması gerekiyormuş.....

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyayı “Annelerin Gözünden” Görmeye Davet Ediyor 01:00

Dünyayı “Annelerin Gözünden” Görmeye Davet Ediyor

Uluslararası Olimpiyat Oyunları global sponsoru Procter & Gamble, Olimpiyat sporcuları ve annelerini desteklediği “Teşekkürler Anne” kampanyasına yeni reklam filmiyle devam ediyor. Gerçek sporcuların karşı karşıya kaldık..

  • PengoTV tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi 03:32

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi

İlk Yerli Radar Atatürk Havalimanında Hizmete Girdi Türk mühendisler tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk Milli Kuş Tespit Radarı Atatürk Havalimanında hizmete girdi. Yeni radar, havalimanı civarından geçen göçmen k..

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı 00:32

Husiler, Suudi Arabistan'a Balistik Füzeyle Saldırdı

Yemen'de faaliyet gösteren Husiler, Kral Halid Uluslararası Havaalanı yakınlarında balistik füze saldırısı gerçekleştirdi. Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı yetkilileri, El-Arabiya kanalına yaptığı açıklamada füze saldır..

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı 01:00

The Alienist 3. Tanıtım Fragmanı

The Alienist 3.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Yusuf Güney İle Aşk Acısı Çeken Adamın İlginç Diyaloğu 01:10

Yusuf Güney İle Aşk Acısı Çeken Adamın İlginç Diyaloğu

Güdül'de Düzenlenen 1. Uluslararası Hasat Şenliklerinde Yusuf Güneyi İle Aşk Acısı Çeken Varmı Diye Sormuş Ve Olanlar Olmuş..

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat Argümanı Avrupa'da Tedavüle Sokulmaya Başlandı 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Şubat Argümanı Avrupa'da Tedavüle Sokulmaya

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen 2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi'nde konuştu...

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs 00:42

Allah'ın Evi Esaret Altındayken Kudüs

ABD Başkanı Trump'ın skandal Kudüs kararı dünyanın dört bir yanında büyük tepkilere neden oldu. Milyonlarca kişi sosyal medya hesaplarından karara tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayında Ulu..

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

İnovasyon Nedir 03:41

İnovasyon Nedir

İnovasyonun tanımı konusunda uluslararası düzeyde kabul gören kaynakların başında OECD ile Eurostat’ın birlikte yayınladığı Oslo Kılavuzu gelir. Kılavuzun halen yürürlükte olan 2005 sürümünde inovasyon aşağıdaki şekilde ..

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı 04:30

Uçakta Rahatsızlanan Yaşlı Kadına İlk Müdahaleyi Bakan Kaya Yaptı

Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Almanya'da 1. Uluslararası Kadın Zirvesi'ne katıldı. Almanya'dan İstanbul'a dönüş uçağında rahatsızlanan yaşlı kadına Aile Bakanı, doktor olarak ilk müdahale de bulundu...

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Türkiye'nin Gururu Oldu Dünyadaki En İyi 50 Öğretmen Arasına Seçildi 03:17

Türkiye'nin Gururu Oldu Dünyadaki En İyi 50 Öğretmen Arasına Seçildi

Samsun'un Ayvacık İlçesindeki Ayvacık Anaokulu Müdürü Nurten Akkuş (33) uluslararası bir vakıf tarafından 'dünyadaki en iyi 50 öğretmen' arasına seçildi..

  • BETA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Pilottan İngilizleri Çıldırtan Alçak İniş 01:22

Türk Pilottan İngilizleri Çıldırtan Alçak İniş

SOLOTÜRK pilotu Yusuf Kurt'un 2014 yılında İngiltere'de düzenlenen uluslararası gösteride yaptığı inanılmaz iniş sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor..

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı 00:50

New York JFK Havalimanı'nı Su Bastı

Dünyanın en yoğun ulaşım noktası olan John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nın ana su boruları patladı. Yolcuların bagajları sular altında kaldı. Havalimanında ardı ardına rötarlar yaşanıyor. Saatlerdir bekleyen yolcu..

ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz 05:36

ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz

ABD'li medya uzmanı ve aktivist Jerry Day, Amerika'nın özellikle Ortadoğu ülkelerine yaptığı müdahalesine ve bu müdahalelerin hiçbir yasal gerekçeye dayanmadığına dikkat çekerek, ''ABD, uluslararası tüm anlaşmaları ihlal..

Başbakan Yıldırım Türkiye'yi Tehdit Eden Hiçbir Oluşum Müsamaha İle Karşılanmayacak 02:08

Başbakan Yıldırım Türkiye'yi Tehdit Eden Hiçbir Oluşum Müsamaha İle Ka

Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden hiçbir oluşum asla müsamaha ile karşılanmayacak. Bu bizim en doğal hakkımızdır. Uluslararası hukuktan da kendi hukukumuzdan da doğan bir hakkımızdır. dedi...

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce