#Yangın hidrantının oto yıkamaya dönüşmesi

Tarihi Yarımadada Orman Yangını 01:19

Tarihi Yarımadada Orman Yangını

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan sınırları içinde, Kilitbahir köyündeki Ağaderesi Hastane Şehitliği mevkisinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Yangına, karadan ve havadan çok sayıda ekipl..

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü 00:58

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü

İstanbul Esenler'de meyve sebze hali girişinde bir kamyonetin motor kısmı aniden alev aldı. Yoldan geçen bir TOMA'nın müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü...

Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı 03:56

Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı

Antalya’da bir evde çıkan yangın korkuttu. Dumandan etkilenen yaşlı bir kadın hastaneye kaldırıldı..

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını 03:52

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını

Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarımsal Alt Yapı ve Arazi Değerlendirme Şubesinin bulunduğu binanın çatısında yangın çıktı...

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı 00:44

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı

TEM Otoyolu, Büyükçekmece, Hadımköy Mevkiinde bir yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Otobüste meydana gelen yangın nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları ol..

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi 04:49

İtfaiyeciler Nefes Nefese Mücadele Verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İtfaiye Yangın ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası, Kültürpark'ta başladı. 16 ülkenin madalya mücadelesi verdiği şampiyonadaki heyecan adeta nefesleri ke..

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı! 00:46

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı!

Hindistan'da tüp taşıyan bir kamyonda çıkan yangında araçtaki tüpler bomba gibi böyle patladı. Patlamalar sebebiyle araca müdahale edilemezken yangın altı saat sonunda söndürülebildi...

Esenyurt'ta Fabrika Yangını! 00:48

Esenyurt'ta Fabrika Yangını!

Esenyurt'ta dört katlı bir kauçuk fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye yangına müdahale ediyor...

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı 01:50

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı

ABD’nin California eyaletinde devam eden yangınları söndürme çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 31 kişinin ölümüne neden olan yangınlar eyalette binlerce kişi tahliye edildi. Eyalette sekiz ayrı bölgede 20 farklı yangın d..

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi 01:27

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yangınla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çanakkale’de 2017 yılında 468 açık alanda yangın meydana gelirken, bunların 42’si olan orman yangınında ..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Yanan Araca Taşıma Suyla Müdahale 00:39

Yanan Araca Taşıma Suyla Müdahale

Mersin'in Erdemli ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, yangın söndürme tüpü bulunamayınca bir evden kovayla taşınan suyla söndürülebildi...

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu 01:14

Ordu'da Cami Alevlere Teslim Oldu

Ordu'nun Korgan ilçesinde çıkan yangında cami kullanılamaz hale geldi.İlçeye bağlı Yenipınar Mahallesi'ndeki Bük Cami'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm camiyi sarması üzerine Ordu Bü..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı 00:41

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı

İtalyan yazar Umberto Eco'nun ünlü romanı 'Gülün Adı'nın ilham kaynağı olan Sacra di San Michele manastırının çatı katında yangın çıktı. Torino şehrine yakın dağlık bir bölgede bulunan manastır 2017 yılında Unesco Dünya..

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı 00:44

Tekne Denizin Ortasında Alev Alev Yandı

ABD'nin Florida eyaletinde, bir balıkçı teknesi alev aldı. Teknede bulunan kaptan ve 5 kişi yangın söndürme gemisi tarafından kurtarıldı. ABD'nin Florida eyaletinde Fort Lauderdale kentinde bir balıkçı teknesi denizin or..

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2 03:02

Gökdelen Türkçe Dublaj Fragmanı #2

Tür: Aksiyon-Gerilim Oyuncular: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller ve Chin Han Yazan ve Yöneten: Rawson Marshall Thurber Yapımcılar: Beau Flynn, Dwa..

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor 00:31

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor

Kanada'da Alberta - Grande Prairie'nin 450 kilometre kuzeyindeki yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın, 69 bin hektarlık alanı küle çevirdi. Kasabanın yaklaşık 25 kilometre güneybatısında devam eden yangın Pazar gününd..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Selen Görgüzel - İmdat 02:41

Selen Görgüzel - İmdat

Selen Görgüzel - İmdat Müzik Dinle Şarkı Sözleri Eni konu benden kaçıyorsun Bana yapılır mı aşkolsun Hiç mi hiç insaf yok sende Canımı da acıtan mahvolsun Aşk bu yanar yanar yanar Kalp bu kanar kanar kanar Bu ne biçi..

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı 02:01

Tekeri patlayan hafriyat kamyonunun dorsesi alev alev yandı

Çekmeköy’de seyir halindeyken bir kamyonun lastiğinin patlaması sonucu dorsesi alev alarak yandı. Yangın sonucu trafikte uzun kuyruklar oluştu...

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu 00:57

Seyir halindeki otobüs alev alev yandı, 19 yolcu son anda kurtuldu

Diyarbakır’dan İstanbul'a yolcu taşıyan yolcu otobüsünün motor kısmında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İçerisinde 19 kişinin bulunduğu yolcu otobüsü alev alev yandı. Yolcular alev alev yanan otobüsten..

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu 05:11

Otoyol Kenarına Atılan Sigara İzmariti Yangına Neden Oldu

Bursa-İstanbul-İzmir Otoyolu'nda yol kenarındaki ağaçlık alanda sönmemiş sigara izmariti yüzünden çıkan yangın yoldan geçen araçlara korku dolu anlar yaşattı. Yangının ağaçlık bölgeye sıçramasıyla alevler otoyola kadar u..

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor 02:25

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor

Rusya’nın Rostov kentinde dün ormanlık alanda çıkan ve yerleşim bölgelerine sıçrayan yangında 500 hektardan fazla alan küle döndü. Şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği yangın nedeniyle 15 ev ve 49 ahırda da büyük h..