#Yangın hidrantının oto yıkamaya dönüşmesi

Başakşehir'de İstinat Duvarının Çökme Anı Kamerada 01:00

Başakşehir'de İstinat Duvarının Çökme Anı Kamerada

ABD'de dev yangın..

Ümraniye'de Kafe Yangını 00:20

Ümraniye'de Kafe Yangını

Ümraniye'de Trabzon Park'ta bulunan bir restoranda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, yangının ormana sıçramaması olası bir facianın önüne geçti...

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..

Tarihi Otel Yangında Kül Oldu 01:01

Tarihi Otel Yangında Kül Oldu

ABD'de 115 yıllık otelde yangın çıktı. Yangında kimse zarar görmezken; otelin tamamen yandığı ve kullanılmaz hale geldiği belirtildi...

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Robocar Poli - Bisiklet Güvenliği 10:22

Robocar Poli - Bisiklet Güvenliği

Robocar Poli Çizgi Filmleri Çocuklar için Türkçe izleyin. Robocar Poli, küçük polis arabası - robot transformer ve kurtarma ekibi: Amber ambülans arabasi, Holly oyuncak helikopter ve Roy yangın motoru, başı dertte olan h..

  • ÇocukTV tarafından
  • 261 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kül - Yalanlar Yılanlar 04:16

Kül - Yalanlar Yılanlar

Yalanlar Yılanlar şarkı sözleri ile Evvel zaman içinde başlayan bu hikaye hala sürer durur, bugün bile her gün yeniden yazılsa da değişmez ki roller ama herkes başka bir son bekler Belki zaman içinde ortaya çıkar diye d..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Berk Bekar - Morg 05:05

Berk Bekar - Morg

Beni öldürsen intihar etmiş mi olurum Söyleyemezdim, bu kadar içimden gelmese Şimdi ne oldu, bu kadar yangın yaptın her şeyi Sessizlikte bağır istediğin kadar Sadece kendinin duymak istediğin ne varsa al benden de o kada..

Cihan Mürtezaoğlu - Kör Dünya 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Kör Dünya

Diyar diyar gezdim Kor bir yangın bu dünya kor Eğer dönüyorsa Hasretini güneşe sor Bütün yıldızlar kıskanır ona bakarlar Bugün ihtiyar çirkin koca dev bir mezar Ah kör dünya Biz uğrunda söndük ya Ah nankör dünya Sen d..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor 04:14

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor

Ferhat Göçer - Sönmek Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yangın yeri yürek sönmek bilmiyor Yaktığın ateşte hercai yüzüm gülmüyor Ben kimseyi sevmem artık aşkı inti̇kamdan çaldık Dil bağlanır yürek söyler dinleyen olmuy..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

Zara - Ağla Halime 04:31

Zara - Ağla Halime

Zara - Ağla Halime Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede Belli Değil Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu Kaybettim Her Bulduğumu Kader Bana Dost Değil Ağla, Ağla Hali..

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var 06:03

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var

Mabel Matiz Feat. Sibel Gürsoy - Mendilimde Kırmızım Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mendilimde kırmızım var Ağladım da görmedin mi Yangın oldum yandım ben yar Su getirdin, sönmedim mi Sayılı günler geçer ah Başa gelmiş..

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken iş arkadaşı 00:44

Hong Kong Kaza Sonucu yanan personele bir yakıt dolusu akaryakıt döken

Hong Kong asfalt çalması yapan belediye personelleri kaza sonucu ateş çıkması sonucu personelin elin yanmaya başladı. arkadaşı dolu benzini su sanıp üstüne döktükten sonra iş işten geçmiş oldu. Mağdur insanı , Etraftaki ..

Mardin’de 200 dönüm ekili alan kül oldu 00:22

Mardin’de 200 dönüm ekili alan kül oldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde çıkan yangında hasada hazır 200 dönüm buğdayın ekili olduğu tarla küle döndü. Çıkan yangında bir itfaiye eri de dumandan etkilenerek zehirlendi...

Antalya Kaleiçi’ndeki tarihi kerpiç bina alev alev yandı 03:13

Antalya Kaleiçi’ndeki tarihi kerpiç bina alev alev yandı

Antalya’nın Kaleiçi bölgesindeki tarihi kerpiç bina, çıkan yangında alev alev yandı. Kerpiç binanın yıkılan parçaları arasında itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı...

Heybeliada’da Yanan Ormanlık Alanın Son Durumu Görüntülendi 02:53

Heybeliada’da Yanan Ormanlık Alanın Son Durumu Görüntülendi

Heybeliada'da ormanlık alanda çıkan yangının hasarı günün aydınlanması ile ortaya çıktı. Yanan 5 hektar ormanlık alan havadan görüntülendi...

MUSTAFA YILDIZDOĞAN 04:57

MUSTAFA YILDIZDOĞAN " Senin Umurunda Mı " [Resmi Video]

MUSTAFA YILDIZDOĞAN Senin Umurunda Mı Söz Müzik : Mustafa Yıldızdoğan Aranjör : Ercüment Ekin Klip Yönetmeni : Bünyamin Yaşar Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/MYDmuzik ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü 03:30

Yeni görüntüler...Bursa'nın tarihi mekanı böyle küle döndü

Bursa'da 150 yıllık tarihe sahip dönence düğün salonu ve kafe olarak bilinen tarihi yapı alevlere teslim oldu. O anlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkarken, tarihi yapı ile birlikte bir çok kişinin anıları da küle dö..

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz 02:45

Ahsen Almaz feat. Hüseyin Mehmedoğlu - Ah Sensiz Olmaz

Ah Sensiz Olmaz şarkı sözleri ile Gözümde yaş kalmadı Dinmez mi bu ağrı Yar ben hiç sensizliği Bilmez miyim sandın Kimseler el uzatıp Etmez mi bi yardım Nasıl bir ayrılık hiç Sönmez mi bu yangın Ah sensiz olmaz Evim..

Fransa'da Tarihi Nantes Katedrali Alev Alev Yandı 00:55

Fransa'da Tarihi Nantes Katedrali Alev Alev Yandı

Fransa güne o haberle uyandı. Tarihi Nantes Katedrali'nde yangın çıktı. İtfaiye alevlere müdahale etmek için seferber oldu...

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı 03:25

Eşiyle tartıştı, sinirinden evini kundakladı

Pendik’te eşi ile tartışan bir şahıs, öfkesine yenik düşünce evini ateşe verip kaçtı. Mahalleli, gece saatlerinde yanan evi söndürmek için seferber oldu. Yangın esnasında evin boş olduğu öğrenildi...

Çin’de petrol tankeri ile yük gemisi çarpıştı- 14 kişi kayıp 00:51

Çin’de petrol tankeri ile yük gemisi çarpıştı- 14 kişi kayıp

Çin’in Şanghay kenti Yangzı Nehri açıklarında petrol tankeri ile yük gemisinin çarpışması sonucu yangın çıkarken, 14 kişiye ulaşılamadığı açıklandı...

Mersin'de orman yangını 01:27

Mersin'de orman yangını

Mersin'in Erdemli ilçesinde çıkan orman yangınında 1,5 hektar ormanlık alan zarar gördü...

Hatay'daki orman yangını drone ile görüntülendi 02:40

Hatay'daki orman yangını drone ile görüntülendi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde başlayan ve Antakya ilçesine de sıçrayan orman yangını havadan ve karadan müdahale ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Orman yangını havadan drone ile görüntülendi...

12 bin mültecinin yaşadığı Moria kampı kül oldu 03:31

12 bin mültecinin yaşadığı Moria kampı kül oldu

Yunanistan'ın Midilli Adası'nda bulunan 12 bin mültecinin yaşadığı Moria kampında yangın çıktığı ve kampın tamamen yandığı bildirildi...