#Yangın söndürme tüpü

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor 02:49

Emet'te çıkan orman yangınına müdahale devam ediyor

Kütahya Emet'te orman yangını çıktı. Dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye söndürme helikopteri ve çok sayıda arazöz ile orman işçisi sevk edildi. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale etti...

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi 00:20

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde jandarma kipleri tarafından icra edilen çalışmalar kapsamında terör örgütüne ait 5 sığınak, 2 adet avcı boy çukuru, toprağa gömülü vaziyette 1 ton EYP yapımında kullanılan amonyum nitrat, 4 ade..

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti 02:02

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti

2 YDG-H Üyesi Yakalandı Evden Çıkanlar Şok Etti Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 2 YDG-H üyesi yakalanırken, el yapımı patlayıcı (EYP) ve çok sayıda mühimmat ele geçiril..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Dev Press İle Limuzini Ezdik - Facia Üçlü 19:16

Dev Press İle Limuzini Ezdik - Facia Üçlü

Merhaba Facia Üçlü Ailesi bu videomuz da daha önce yaptığımız limuzuni 100 tonluk hidrolik press makinasıyla ezdik. Yanında tabiki de daha büyük şeyler ezdik yanlız bırakırmıyız limuzinimizi motor olsun buzdolabı olsun ..

  • JET TV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul’da çok acayip bir olay! 01:38

İstanbul’da çok acayip bir olay!

Küçükçekmece'de park halindeki bir otomobil içerisinde kafasına poşet geçirilmiş halde erkek cesedi bulundu. Aracın arka koltuğunda ise açık halde iki piknik tüpü olduğu iddia edildi...

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kundaklandı!! 06:00

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kundaklandı!!

Müjdat Gezen Eğitim ve Kültür Vakfı'nın giriş kapısında bilinmeyen nedenlerden dolayı küçük çaplı kundaklamaya dayalı bir yangın çıktı.Olayla ilgili araştırmalar sürüyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı 00:32

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı

Para Sayma Makinesi Bankayı Yaktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada, para sayma makinesinin kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi’nde bulunan bir bankanın şubesinde saba..

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim 04:59

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim

ORHAN ÖLMEZ _ SENDEN VAZGEÇTİM Ben kendime yanmayı kestim anladım zamanla Gül bahçesi yapmaya kalktım bir avuç samanla Olmayacak duaya amin dedim nerden bilirdim Doğmayacak sabaha hevesle kendimden geçtim Boşver ..

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Kayahan - 365 Gün Dinle 04:12

Kayahan - 365 Gün Dinle

Eser Adı: 365 Gün Albüm Adı: 365 Gün Söz & Müzik: Kayahan Sen sevdanın sultanısın Hem güneşim mehtabımsım 365 gün canım hayatımın tamamısın Akşamımsın sabahımsın her zamanım mekânımsın Ezberledim aşkım seni hayatımın ta..

  • Candy tarafından
  • 3.114 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm 00:34

Gelirken Ayağım Kaydı Düştüm

Mehmet, oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. ..

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

İdo Tatlıses - Kaç Kere 04:39

İdo Tatlıses - Kaç Kere

Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Kaç kere, kaç kere öldüm ateşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'den Korkunç Görüntüler 00:47

Denizli'den Korkunç Görüntüler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan kimyasal atık fabrikasında yangın çıktı. Yangına, 10 itfaiye aracı ve çok sayıda itfaiye eri ile müdahale ederken, 3 saat önce çıkan yangın söndürülemiyor...

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..

Tarihi Yarımadada Orman Yangını 01:19

Tarihi Yarımadada Orman Yangını

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan sınırları içinde, Kilitbahir köyündeki Ağaderesi Hastane Şehitliği mevkisinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Yangına, karadan ve havadan çok sayıda ekipl..

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü 00:58

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü

İstanbul Esenler'de meyve sebze hali girişinde bir kamyonetin motor kısmı aniden alev aldı. Yoldan geçen bir TOMA'nın müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü...

Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı 03:56

Duman Binayı Sardı, Yaşlı Kadın Canını Son Anda Kurtardı

Antalya’da bir evde çıkan yangın korkuttu. Dumandan etkilenen yaşlı bir kadın hastaneye kaldırıldı..

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını 03:52

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Çatı Yangını

Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarımsal Alt Yapı ve Arazi Değerlendirme Şubesinin bulunduğu binanın çatısında yangın çıktı...

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar) 03:20

Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar)

SEN HER GECE EFKARIM Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alev..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karabük’te Orman Yangını Büyüyor 01:47

Karabük’te Orman Yangını Büyüyor

Karabük'te 3 ayrı noktadan çıkan orman yangını rüzgarında etkisiyle büyürken, ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Karabük-Yenice Yolu arıtma tesisi karşısındaki ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı 00:44

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı

TEM Otoyolu, Büyükçekmece, Hadımköy Mevkiinde bir yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Otobüste meydana gelen yangın nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları ol..