#Yangın söndürme tüpü

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi 01:09

LPG yüklü kamyonun balatasında yangın çıktı, facia son anda önlendi

Kocaeli'de seyir halinde olan LPG tüpü yüklü aracın balatasında çıkan yangın, kısa sürede söndürülürken büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Bir kişi ise yangın tüpü ile müdahale esnasında çıkan gazdan zehirlenerek hast..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

Rumeli Hisarı'nda Yangın 01:13

Rumeli Hisarı'nda Yangın

Rumeli Hisarı'nda Yangın Rumeli Hisarı sahilindeki bir restoranda çıkan yangın söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Rumeli İskelesi'nin yanındaki bir restorantta hizmet vermediği sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenl..

4 Katlı Binada Korkutan Yangın 01:10

4 Katlı Binada Korkutan Yangın

Bilecik'te 4 katlı bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi Ali Baba Sokak numara 7'de bulunan 4 katlı bir binanın Bahtiyar Numan'a ait çatı katında henüz sebebi bilinmeye..

Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı 02:08

Maltepe'de Bir Güzellik Merkezinde Yangın Çıktı

Maltepe'de bir güzellik merkezinde epilasyon makinesinin alev alması sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle büyük panik yaşayan merkezin sahibi güçlükle sakinleştirildi. Olayda can kaybı yaşanmazken güzellik merkezi kulla..

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı 05:11

Bağcılar'da Gece Vakti Çok Sayıda İşyerinde Yangın Çıktı

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altı..

Orhan Osman - Yangın Yeri 05:19

Orhan Osman - Yangın Yeri

Yangın Yeri şarkı sözleri ile Kalbim senle yanık bir çift maviye Yüreğimi ah ezer geçer yine de ses etmem Aşk böyle ise bir ömür kalbim el ele seninle Bir beden her saniye Nakarat Yangın yeri ah yureğim yangın yeri Aş..

Sancaktepe'deki Kışla Arazinde Yangın Çıktı 00:34

Sancaktepe'deki Kışla Arazinde Yangın Çıktı

Nurettin Baransel Kışlası ormanlık alanında yangın çıktı. Yangın söndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı 00:29

Ödemiş'te yangın- İlk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük'te orman yangını meydana geldi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına ilk müdahaleyi bölgede yaşayan yurttaşlar yaptı. Traktörleriyle yanan ormanlık alana su taşıyan yurttaşların..

 Alev Alan Dağın Yamacına Yangın Geciktiriciyi Büyük Bir Ustalıkla Serpiştiren Pilot 00:15

Alev Alan Dağın Yamacına Yangın Geciktiriciyi Büyük Bir Ustalıkla Ser

Yangın nerede bilmiyoruz ancak pilotun hareketi koca bir alkışı hak ediyor. Alevlerin yayılmasını engellemek için uçaktan bırakılan yangın geciktirici, pilotun ustalığıyla birleşince ortaya böyle muhteşem bir görüntü çık..

  • JET TV tarafından
  • 1.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karabük'te Korkutan Yangın 02:08

Karabük'te Korkutan Yangın

Karabük’te kent ormanı girişinde yer alan kır lokantasında yangın çıktı. Lokantanın ahşap olması nedeniyle hızla yayılan yangın ormanlık alana sıçramadan söndürülürken, lokanta çıkan yangın sonrası kül oldu...

Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği 00:41

Haliç’te Deniz Taksilerde Yangın Paniği

Haliç'te deniz kıyısında bağlı bulunan kullanılmayan deniz taksilerde yangın çıktı. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Haliç'te deniz kıyısına bağlı bulunan deniz taksilerinden birinde henüz belirlenemeyen bir neden..

ABD'de Dev Yangın 00:35

ABD'de Dev Yangın

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Joaquin bölgesinde yer alan Stockton şehrinde 'Central Pallets' kereste atölyesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu bölgede trafik durulurken, bölgedeki tüm itfaiye ekiplerinin yangın..

Tugay - Yangın 02:54

Tugay - Yangın

Yangın şarkı sözleri ile Kaçamam hiç Bıraktım gönlümü avucuna Dedim ki bana yar olmaz İçtikce içtim ben yaramıza Sabret.. Umudum yoktu biri girdi bak aramıza Lanet olsunn... Çöker her gecenize fırtına Bir yanımız bo..

Fatih'te ahşap otel binasında çıkan yangın söndürüldü 01:17

Fatih'te ahşap otel binasında çıkan yangın söndürüldü

Fatih'te otel olarak kullanılan 2 katlı ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Alınan bilgiye göre, Hoca Gıyasettin Mahallesi Tavanlı Çeşme Sokak'taki bir otelin çatısında elektrikten kaynaklı yangın..

Fatih’te metruk binada korkutan yangın 02:35

Fatih’te metruk binada korkutan yangın

Fatih Süleymaniye’de metruk bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Ekiplerin söndürme çalışması drone ile görüntülendi...

Artvin'de korkutan yangın 00:45

Artvin'de korkutan yangın

Artvin'de bir evde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın diğer evlere de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor...

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu Yangın Tüplü ile Kutlayan Mehmetçik 00:08

Beşiktaş'ın Şampiyonluğunu Yangın Tüplü ile Kutlayan Mehmetçik

Spor Toto Süper Ligi'nin 33. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor'u 4-0'la geçen Beşiktaş, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 15. şampiyonluğu kazanan Siyah Beyazlılar 3. yıldızı da formalarına takmaya hak kaza..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ 05:36

Yangın olur Fındıklı İSTANBUL TÜRKÜLERİ

Yangın Olur Biz Yangına Gideriz Yangın olur biz yangına gideriz Düz ovada keklik gibi sekeriz Yokuşlarda şahin gibi uçarız Sandık sandıklar içinde çok şanımız var Hazreti Mevla'ya yalvarmamız var Beyoğlu'ndan kalktık s..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Music video by Ayda performing Boğaz'da Yangın Var...

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın 01:41

Düzce Ceza İnfaz Kurumunda Yangın

Çıkan yangında dumandan etkilenen bir mahkum ve bir gardiyan hastaneye kaldırıldı. Yangın Çilimli ilçesinde ki Düzce Ceza İnfaz Kurumunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cezaevinde bir suçtan dolayı tutuklu bulunan ..

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın 00:58

Tokat Erbaa’da Korkutan Yangın

Erbaa'da korkutan yangın TOKAT'ın Erbaa ilçesinde iki katlı evin çatısında başlayan yangın yanındaki 3 eve de sıçradı. Kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi...

Taksim'de Yangın Paniği 00:36

Taksim'de Yangın Paniği

Taksim Sıraselviler Caddesi'nde bulunan tarihi bir apartmanın çatı katında büyük bir yangın çıktı. 5 itfaiye aracı kısa sürede bölgeye ulaşırken, yangın kontrol altına alındı...

Ankara'da Korkutan Yangın 00:28

Ankara'da Korkutan Yangın

Ankara’da bir gecekondunun kömürlüğünde çıkan yangın korkuttu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü...

Bolu'da 6 Katlı İş Hanında Yangın Paniği 01:41

Bolu'da 6 Katlı İş Hanında Yangın Paniği

Bolu’da 6 katlı iş hanında bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangın sırasında iş yerinde bulunduğu iddia edilen 1 kişi, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı...