#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi 03:09

İki katlı binada çıkan yangında evin eşyalar kullanılmaz hale geldi

Bursa’da iki katlı binada çıkan yangın mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. Yükselen dumanları farkeden mahalleli durumu itfaiye ekiplerine haber verirken, yangın kısa sürede söndürüldü...

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu 02:21

Alevler Bir Mahalleyi Yuttu

Trabzon Araklı'da bir mahalle alevlere teslim oldu. Anız yakımından çıkan yangın 7 ev ve 2 samanlığı küle çevirdi. Kimsenin zarar görmediği yangın mahallede büyük hasara yol açtı...

50'ye yakın ev küle döndü! 01:55

50'ye yakın ev küle döndü!

AHŞAP BİR EVDE YANGIN BAŞLADI... KISA SÜREDE KOCA KÖYÜ ATEŞ ALDI... 50'YE YAKIN EV, DEREİÇİ KÖYÜ SAKİNLERİNİN GÖZLERİ ÖNÜNDE CAYIR CAYIR YANDI... NEYSEKİ CAN KAYBI YOKTU... AMA KÖYLÜLERİN ÇOĞU EVİNDEN OLDU.....

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü 01:09

Diyarbakır’da klima patladı, ev küle döndü

Diyarbakır’da bir apartmanın 1. katında klimadan kaynaklı yangın çıktı. 3 kişinin dumandan etkilendiği yangında ev kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bazı vatandaşların sokağa çıkarak kısıtlama ve maske kuralını h..

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor 03:26

Şile'de yanan yük gemisi parçalara ayrılıyor

Bir yıldır Şile Limanında atıl halde bulunan yük gemisinde geçen hafta yangın çıkmıştı. Yangın sonrası zarar gören yük gemisi parçalara ayrılarak geri dönüşüme kazandırılıyor. Parçalara ayrılan yük gemisi havadan görüntü..

Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Mersin Silifke'deki Yangınlar Yayılıyor 29.07.2021 TURKEY 00:59

Mersin Silifke'deki Yangınlar Yayılıyor 29.07.2021 TURKEY

SİLİFKE'DEKİ YANGIN RÜZGARINDA ETKİSİYLE YAYILIYOR...

Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

Ciğerlerimiz yanıyor… 04:33

Ciğerlerimiz yanıyor…

Türkiye’nin ciğerleri cayır cayır yanıyor. Çarşamba günü Antalya Manavgat’ta başlayan yangın fırtınası Ege ve Akdeniz’i adeta sardı. Devletin tüm birimleri, gönüllüler canla başla mücadele ediyor...

Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı! 01:54

Beyoğlu'nda panik! Biri ağır 6 yaralı!

Beyoğlu'nda inşaat halinde bulunan 5 katlı bir binanın bodrum katında elektrik panosunda yangın çıktı. Kimyasal maddelere sıçrayan yangın kısa sürede büyürken, 1'i ağır 6 işçi yaralandı...

Yangını söndürürken ayı saldırdı! 01:40

Yangını söndürürken ayı saldırdı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağı Milli Parkı sınırları içerisindeki kırsal Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmında bulunan vadide çıkan orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. Orman Genel Müdürü Be..

Çatı Katında Yangını Mahallede Paniğe Neden Oldu 02:19

Çatı Katında Yangını Mahallede Paniğe Neden Oldu

Zonguldak'ta iki katlı müstakil bir evin çatı katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü 01:56

Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü

Bursa'da Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde ısı yalıtım fabrikasındaki yangın 3 saatlik çalışmanın ardından tamamen söndürüldü. 20 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve yangında hurdaya dönen fabrika havadan görü..

Türkiye uçak ve helikopterleriyle orman yangınlarına hazır 06:42

Türkiye uçak ve helikopterleriyle orman yangınlarına hazır

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, yangın sezonuna 21 bin kara personelinin yanı sıra, 55 helikopter ve 20 uçak ile hazır olduklarını belirterek, “Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının bünyesindeki 25 helikop..

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı 03:19

Başkent'te alev alev yanan evden yaşlı kadın son anda kurtarıldı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Mahalle sakinleri evde bulunan yaşlı kadını son anda kurtardı...

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim 04:59

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim

ORHAN ÖLMEZ _ SENDEN VAZGEÇTİM Ben kendime yanmayı kestim anladım zamanla Gül bahçesi yapmaya kalktım bir avuç samanla Olmayacak duaya amin dedim nerden bilirdim Doğmayacak sabaha hevesle kendimden geçtim Boşver ..

Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar) 03:20

Sen Benim Her Gece Efkarım - Beşiktaş Marşı (Gitar)

SEN HER GECE EFKARIM Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alev..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı 00:44

Parfüm Fabrikasının Deposu Alev Alev Yandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bulunan bir parfümeri fabrikasının deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay, Kocaeli'nin Gebze İlçesi Balçık Köyü yolu üzerinde bulunan bir parfümeri fabrikasının d..

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü 01:00

Artvin'de 19 Ev Küle Döndü

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki yaylada çıkan yangında 19 ev hasar gördü. İlçe merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Dokumacılar köyüne bağlı Koşnal Yaylası'ndaki evde gece henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

Selen Görgüzel - İmdat 02:41

Selen Görgüzel - İmdat

Selen Görgüzel - İmdat Müzik Dinle Şarkı Sözleri Eni konu benden kaçıyorsun Bana yapılır mı aşkolsun Hiç mi hiç insaf yok sende Canımı da acıtan mahvolsun Aşk bu yanar yanar yanar Kalp bu kanar kanar kanar Bu ne biçi..

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... 06:24

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı

Gaziantep'de hastanede oksijen tüpü patladı 8 ölü ve çok sayıda yaralı var... Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Kovid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 8 hasta yaşamın..

İşte orman yakan kundakçı! 02:05

İşte orman yakan kundakçı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı bölgede dördüncü noktayı yakmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı.Manavgat'ta bulunan Sorgun çamlığında arka arkaya yükselen dumanlar üzerine ekipler harekete geçti. Üç ayrı noktada a..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..