#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu 01:06

IŞİD Örgütünün Kaçırdığı Christina Ailesine Kavuştu

Üç yıl önce henüz üç yaşındayken, IŞİD örgütü tarafından kaçırılan Iraklı Christina ailesine kavuştu. Küçük kız ailesi ile birlikte Musul'un Karakuş semtinde yaşıyordu. Terör örgütü kente saldırdı. Bölge halkı kaçmaya ç..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu 04:01

Atanamayan Kadın Öğretmen Kasap Oldu

Ankara Üniversitesi(AÜ) Tarih Bölümünden mezun olup öğretmenlik için formasyonunu da alan Ayşegül Başar (25) iki defa girdiği KPSS’den atanamayınca eline satır ve bıçağı alıp kasaplığa başladı.Antalya’nın Aksu ilçesinde ..

Leopar Kek Tarifi 03:31

Leopar Kek Tarifi

Leopar Kek Tarifi İçin Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Kek hamuru için 3 adet yumurta ve 1 su barda..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi 01:06

Guatemala'da 19 Kız Çocuğu Yanarak Can Verdi

Guatemala'da çocukların tacize uğradığı belirtilen devlet çocuk esirgeme kurumunda çıkan yangında 19 kız çocuğu yanarak can verdi, kurtulanlardan 38 çocuk ise yanıklarla hastaneye kaldırıldı. Yangını bizzat yaşadıkları..

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama 01:39

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama

Türk İşçilerin Çalıştığı Rafineride Büyük Patlama Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan ve Türk işçilerin çalıştığı bir rafineride büyük bir patlama meydana geldi. Tataristan'ın Nizhnekamsk bölgesinde bulunan T..

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Kahramanların Ölümü Araz Elses 03:50

Kahramanların Ölümü Araz Elses

Gerilir zorlu bir yay Oku fırlatmak için; Gece gökte doğar ay Yükselip batmak için. Mecnûn inler, kanını Leylâ'ya katmak için. Cilve yapar sevgili Gönül kanatmak için. Şair neden gam çeker? Şiir yaratmak için. Dağda niçi..

Vitamin  Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi 01:58

Vitamin Deposu 3 Muhteşem Smoothie Tarifi

3 Nefis Smoothie Tarifi için Gerekli Malzemeler; Tropik Smoothie için; 1 kase ananas 1 kase mango 1 kase muz 1 su bardağı portakal suyu Misket limonu Çilekli Smoothie için; 1 kase muz 1 kase çilek 1 kase yoğurt 1 yemek ..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme 01:31

Fenerbahçe'nin Hesabı Tutmadı! Beklenmedik Gelişme

Fenerbahçe transfer çalışmalarında boş durmuyor ve forvet ile on numara mevkileri için girişimlerini sürdürüyor.Forvet transferinde Lucas Perez ismi üzerinde duran sarı lacivertliler, Arsenal ile Temmuz 2020'ye kadar söz..

  • OFSAYT tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce