#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Piyano Kek Tarifi 03:09

Piyano Kek Tarifi

MALZEMELER Kek için; 2 yumurta, 1 çay bardağı şeker, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı süt, 1,5 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Keki ıslatmak için 1 çay bardağı süt. Krema..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı 02:48

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı

Adıyaman’ın Sincik ilçesi Çatbahçe köyüne bağlı Çavçük mezrası, bağlı bulunduğu Çatbahçe köyünden ayrılması için yapılan referandumda çıkan kavgada 10 kişi yaralanırken, 12 kişi ise gözaltına alındı...

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum 03:49

Fetö'nün Sivil İmamı 28 Bin Doları Yolda Buldum

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Akıncı Üssü'nden kaçarken yakalanan örgütün sivil imamlarından Hakan Çiçek, çantasından çıkan 28 bin 920 doları yolda bulduğunu öne sürdü. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz ..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı 04:49

Fenomen Gaspçı Yine Bir Çocuğu Gasp Etmekten Yakalandı

Adana'da bir çocuğu gasp edip yakalandıktan sonra dua kitabı satıyorum gasp yapmadım deyip besmele çekemeyerek internetten fenomen olan şüpheli, yine bir çocuğun 4 lirası ve cep telefonunu gasp etmekten yakalandı. Alı..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı 00:36

Arka Sokaklar 444. Bölüm Fragmanı

durmak bilmiyor! Ekip, Gürcan'ın oyununa son verebilecek mi? Gürcan'ı tam anlamıyla durdurabilmek için ekip, çok önemli bir göreve çıkar. Bu görevde ise adeta mermiler arasında kalacaklardır. En son zamana gelindiğinde i..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek 03:33

Duyunca Şok Olacağınız Hindistan Hakkında 5 Şaşırtıcı Gerçek

Belgesel tadındaki yeni kısa videolardan anında haberdar olmak ve diğer tüm gelişmeleri takip etmek için kanalıma abone olmayı unutmayın. Konu Metni ; 5 - Tükürme Geleneği : Mumbaide tüküren insanların yakalanması içi..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Adı Efsane 17.Bölüm - Kaldığımız Yerden Devam! 04:26

Adı Efsane 17.Bölüm - Kaldığımız Yerden Devam!

Melis, babası Tarık tarafından Hakan'ın tehdit edildiğini ve kendisini bu yüzden bıraktığını anlıyor. Gerçekleri öğrenen Melis, Hakan ile arasını düzeltmek için elinden geleni yapıyor. Hakan ile Tarık'ın konuşmalarına ku..

  • ANKA tarafından
  • 571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili 02:03

Jaguar’ın ilk Elektrikli Otomobili

Jaguar, merakla beklenen ilk elektrikli modelini I-Pace ismiyle beraber resmi olarak gün yüzüne çıkardı. Formula E ile birlikte yarış karakterini ve tarihini uzun bir aradan sonra tekrar pistlere taşıyan Jaguar, elektri..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri ! 10:12

Karadul Mezarlığındaki Ölülerin Korku Dolu Hikayeleri !

Şu an aydının merkezden kilometrecelerce uzakta ormanın ortasında kalan karadul mezarlığındayım. bu mezarlık Şehrin çok uzağında kalıyor ama yanıbaşından geçen toprak bir yol var yakındaki köylerle bağlantısını sağlayan ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce