#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EVDE VAR! 20:48

Kabızsan, Kanserli Hücreyi de Vücutta Biriktiriyorsun! Bu ZEHİR HER EV

???? Evinizdeki damacanalar zehir saçıyor! 3:22 ???? Plastik su alırken şişenin altındaki bu işarete dikkat edin! 4:15 ???? Asidik vücut pörsür! 6:17 ???? İçtiğin su midende lıkır lıkır ediyorsa o su ölü sudur! 10:53 ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak 02:45

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak

Brüksel’de toplanan Avrupa dışişleri bakanları Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin dondurulmaması gerektiğini belirtti. Toplantıda Türkiye ile ilişkiler ele alındı. Avusturya, hükümetin muhaliflere yoğu..

FETÖ’nün Piramitsel Yapısı! 07:54

FETÖ’nün Piramitsel Yapısı!

FETÖ'nün ihanet piramidi mercek altına alındı. Programa konuk olan Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Keleş örgütün bilinmeyen yönleri ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Keleş, piramidin 4. katının 1..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Arkadaşının Yüzüne Elindeki Kaynar Suyu Boca Etti 01:01

Arkadaşının Yüzüne Elindeki Kaynar Suyu Boca Etti

Çin’de bir restoranın mutfak kısmında korkunç bir olay yaşandı. Bulaşıkçı, kendisini iten arkadaşının yüzüne kaynar suyu boca etti Yanından geçerken kendisine değen arkadaşını iten çalışan, inanılmaz bir karşılık aldı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğçeye Bi Haller Oldu! 07:18

Tuğçeye Bi Haller Oldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 124. bölümünde Öykü Serter, Dilara Taşkın'ın konsept ayrıntılarını sorunca Simay tokatlı devreye girdi ve konsepti açıkladı. Öykü Serter bir anda duraksay..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı 01:11

Pitbull Sokakta Oynayan Çocuklara Saldırdı

Görüntüleri adresi Amerika Birleşik Devletleri... Sokakta oynayan bir grup çocuğa saldıran pitbull cinsi köpek yakaladığı kız çocuğunu başında ısırarak yerde sürükledi. Çevreden geçmekte olan bir kamyon şoförünü aracının..

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde 03:29

Baykal'a Kaset Kumpası Kuran Fetö'cü Polisler Cezaevinde

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında 2010 yılında FETÖ'cü polisler tarafından eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a kurulan kumpas ele alındı. Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek, Baykal'a ses..

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş 02:04

Gülen 1977'de Diyanet'e Böyle Meydan Okumuş

Arka Plan programında 15 Temmuz darbe komisyonunun hazırladığı FETÖ raporu ele alındı. TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, 'Diyanet İşleri Başkanlığı makamının FETÖ..

Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan 00:59

Endonezya'dan Oldukça Nadir Bir Konuğumuz Var: Albino Orangutan

Endonezya, Malezya ve Brunei tarafından paylaşılan ve dünyanın en büyük üçüncü adası olan Borneo'da bulunan Alba isimli bu orangutan bilim insanları tarafından korunma altına alındı. Alba mavi gözleri, beyaz tüyleriyle d..

  • JET TV tarafından
  • 1.239 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malezya Havayolları Uçağında Bomba Tehdidi Yaparak Kokpite Girmeye Çalışan Kişi Böyle Götürüldü! 01:25

Malezya Havayolları Uçağında Bomba Tehdidi Yaparak Kokpite Girmeye Çal

Malezya Havayolları'na ait bir uçakta bomba tehdidi yaparak kokpite girmeye çalışan kişi etkisiz hale getirildi. Zanlı, özel kuvvetler tarafından uçakta etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Daha sonra yapılan açıkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 Bin Liraya Lüks Otomobili Satarken Yakalandı 05:16

5 Bin Liraya Lüks Otomobili Satarken Yakalandı

Danıştay ve Cumhuriyet Gazetesi saldırılarının sanığı olan ve Kadıköy’de bir oto galeriyi tarama olayına karışan Erhan Timuroğlu'nun 4 adamı, galeri saldırısında kullanılan lüks aracı alıcı rolündeki polislere 5 bin TL’y..

Bu Kadarına Da Pes Tam 10 Çocuk! 00:47

Bu Kadarına Da Pes Tam 10 Çocuk!

Motosiklet sürücüsü, tehlikeye aldırmadan 10 çocuğu okula götürmek üzere hareket ederken, o anlarsa çevredeki bir şahıs tarafından kayda alındı. Kaydı yapan kişi bu ilginç durum karşısında gülmekten kendini alamadı. Çocu..

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı 00:18

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı

İstanbul’da Sancaktepe'de yaşanan akılalmaz olayda bir kişi trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak kopardı. Olayı gerçekleştiren M.U. gözaltına alınırken kulağı kopan kişi ise tedavi altına alındı...

16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü 03:24

16 Yaşındaki Sevgilisini Boğarak Öldürdü

Gaziosmanpaşa’da cezaevi firarisi, birlikte yaşadığı sevgilisini boğarak öldürdükten sonra cesedini bavula koyup sokak üzerinde bulunan bir gecekonduya bıraktı. Olayı gerçekleştiren firari zanlı ise polis ekipleri tarafı..

Dadı Kedi 03:01

Dadı Kedi

Bebeğin başından hiç ayrılmayan kedi daha sonra dadı olarak işe alındı ...

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler 03:10

Kepengi söktüler, dükkan camını kırarak içeri girdiler

Bağcılar'da bir telefon dükkanının kepengini sökerek içeri giren hırsızlar saniyeler içerisinde bütün telefonları çaldı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kayıt altına alındı...

Ünlü yönetmen evinde öldürüldü! | Mustafa Kemal Uzun 00:35

Ünlü yönetmen evinde öldürüldü! | Mustafa Kemal Uzun

Ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile’deki evinde bıçaklandıktan sonra beyzbol sopasıyla başına vurularak öldürüldü. Uzun’u öldüren şahsın ise yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol aldığı öğrenilen O.A. p..

Gezinti teknesine kumar baskını: 30 gözaltı 01:35

Gezinti teknesine kumar baskını: 30 gözaltı

Beyoğlu’nda, demirli gezinti teknesine düzenlenen kumar baskınında işletme sahibi ile tombala oynayan 29 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anı ise saniye saniye kameraya yansıdı...

Camları Kırarak İş Yerlerini Soyan Hırsızlar Kamerada 00:51

Camları Kırarak İş Yerlerini Soyan Hırsızlar Kamerada

Şanlıurfa'da, taşla camları kırarak iş yerlerini soyan zanlılar yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından kimlikleri belirlenen 3 şahıstan biri tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Eyyübiye ilçesinde yaşanan bir başka hır..

Çite Takılan Gencin Talihsiz Anları 00:53

Çite Takılan Gencin Talihsiz Anları

Kız arkadaşı tarafından kurtarılmaya çalışılan genç etraftaki insanlarca alaya alındı. Gencin oraya nasıl girdiği ise muamma...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yasak Elma'da Taciz Iddiaları Talat Bulut'u Bitirmişti Sürpriz Gelişme 02:02

Yasak Elma'da Taciz Iddiaları Talat Bulut'u Bitirmişti Sürpriz Gelişme

Türkiye günlerce, Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde, Halit Argun karakterini canlandıran Talat Bulut'un adının karıştığı taciz iddialarını konuşmuştu. Olay yargıya taşındı, Talat Bulut ise kara liste..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü 01:57

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü

Her defasında göçmenlere zorbalık yapan Yunanistan, bu sefer Türkiye’nin göçmenlerin yardım çağrısına cevap vermediği yönünde karalama kampanyasına başvurdu. Türkiye’den cevap gecikmedi. Göçmen botunun Yunan karasularınd..

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü 01:57

Yunanistan'ın İftirasını Kamera Çürüttü

Her defasında göçmenlere zorbalık yapan Yunanistan, bu sefer Türkiye’nin göçmenlerin yardım çağrısına cevap vermediği yönünde karalama kampanyasına başvurdu. Türkiye’den cevap gecikmedi. Göçmen botunun Yunan karasularınd..

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya yansıdı 01:20

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya

Çankırı'da boşanma aşamasındaki çift arasında çıkan tartışmaya yakınları da dahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada tekmeler, tokatlar havada uçuşurken olayın ardından 3 şahıs gözaltına alındı. Kavga anı ise anbean kamer..

“Ne olur bebeğimi bulun” 03:18

“Ne olur bebeğimi bulun”

Gözyaşları içinde bebeğinin bulunmasını istemişti. O anne bebeğine kavuştu. Baba ise canlı yayında polis tarafından gözaltına alındı...

Manisa’da Köpek Katliamı 20’Ye Yakın Köpek Zehirlendi 03:03

Manisa’da Köpek Katliamı 20’Ye Yakın Köpek Zehirlendi

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Çökelek Mahallesi'nde 20'ye yakın sahipsiz köpek zehirlenerek öldürüldü. Zehirlenme şüphesi olan köpekler ise Salihli Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde teda..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..