#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Kızlarım İçin 4. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Kızlarım İçin 4. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Yaşar'ın kızları, evlerine yeniden kavuşuyor! Sumru, yeni bir hayat adım atıyor! Kızlar, yeniden evlerine girebilmenin mutluluğuyla eşyaları tekrardan yerine taşır. Banka ile..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

Bergen - Benim İçin Üzülme 04:59

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

Bergen - Benim İçin Üzülme 05:03

Bergen - Benim İçin Üzülme

Gözlerin nemli nemli Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hi..

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak 01:23

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oyl

İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset Meclisi, Ezanı Yasaklamak İçin Yasa Tasarısını Oylayacak İsrail'deki Knesset meclisi, 'gürültü'ye neden olduğu gerekçesiyl..

Kına İçin Sade Saç Modeli 03:35

Kına İçin Sade Saç Modeli

Kına için ister düz, ister dalgalı istersek de farklı birtopuz modeli yapabiliriz. Eğer kına için sade bir saç modeli istiyorsak öncelikle saçımıza hafif bir maşa yapalım. Saçımızın tepesine krepe atalım. Spreyi üst kısm..

  • Kadınca tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm-Bizim İçin Bir Şans Var mı? 03:18

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17.Bölüm-Bizim İçin Bir Şans Var mı?

Bizim için bir şans var mı Ali - Bu Şehir Arkandan Gelecek 17 Bölüm - atv 17. bölüm özeti: Şahin’in Ali için dövüştüğü mekân, yasadışı bahis oynandığı gerekçesiyle polisler tarafından basılır. Ali, babasını zorlukla orad..

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar 05:34

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler İçin Damar

Selahattin Özdemir - Yaşarken Ölenler Albüm Adı : Karar Sende Düzelten : ghost52 Öyle garip garip bakmayın bana Ne olur sormayın bu yas kim için Yalnız ölenlere yas tutulmaz ki Feryadım yaşarken ölenler için Ölmeden..

  • PengoTV tarafından
  • 3.407 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pelin ve Şeyma için seferber oldular! 02:17

Pelin ve Şeyma için seferber oldular!

Bartın'da 7 ve 9 yaşlarındaki iki kız kardeşin ormanlık alanda kaybolduğu ihbarı üzerine 100 kişilik ekiple arama çalışması başlatıldı. İki kardeş, köylerinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki yangın gözetleme kulesinde ..

İstanbul’da sahte içki için hazırlanan 7 bin 600 litre alkollü sıvı ele geçirildi 00:21

İstanbul’da sahte içki için hazırlanan 7 bin 600 litre alkollü sıvı el

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde metruk bir binanın bahçesinde sahte içki imalatında kullanılmak üzere hazırlanan yaklaşık 7 bin 600 litre alkollü sıvı ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı...

Dil Bilmeyen Gezginler İçin Tercüman Kulaklık 01:38

Dil Bilmeyen Gezginler İçin Tercüman Kulaklık

Bragi Dash Pro isimli kulaklık 40 dili eş zamanlı olarak istenen dile çevirebiliyor. Kulaklık, iTranslate uygulaması ile çalışıyor. Farklı dilde konuşan kişilerin Bragi Dash kulaklıkları var ise zorlanmadan karşılıklı ..

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler 08:09

Şehidin Ardından Tazminat İçin Tartışmaya Tutuşan Öz ve Üvey Aileler

El Bab’da şehit düşen İzmirli Piyade Uzman Çavuş Ayhan Elmacı’nın tazminatı ve maaşı, 3 yaşındayken oğlunu terk eden öz anne ile üvey anneyi karşı karşıya getirdi. Öz annenin 3 yaşındaki çocuğu ve eşini terk etmesinin ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 8. Bölüm 2. Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sumru'nun Tayfun olan durumunu Yaşar öğreniyor! Sumru ve Tayfun arasında yeni bir aşk mı başlıyor? Kumru'yu hata yaparken gören Yağız, ondan sadece bu durumu kabul etmesini be..

Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:15

Bel Fıtığını Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Bel fıtığını önlemek için fazla kilo almamaya dikkat edilmeli ve fazla kilolar verilmeli. Çok ağır yük taşınmamalı. Yük taşırken dengeli biçimde taşınmalı. Çok terledikten sonra cereyanda kalmamaya ve ıslak mayoyla oturm..

  • NABIZ tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İklim Değişikliğine Farkındalık İçin 20 Metre Yükseklikteki Buzuldan Suya Atlayan Sporcu 01:48

İklim Değişikliğine Farkındalık İçin 20 Metre Yükseklikteki Buzuldan S

Kolombiyalı sporcu Orlando Duque iklim değişikliğine dikkat çekmek için 31 gün seyahat ederek Antarktika’ya ulaştı. Uzmanların eşliğinde atlayış için en uygun buzul bulunduktan sonra ise 43 yaşındaki sporcu atlayışını ge..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar 01:27

Türkiye'ye Koronavirüs Aşısı İçin Ayrıcalık Tanıyacaklar

Dünya korona aşısı için sırada. Virüse karşı en etkili aşı için siparişler başladı. O müjdeye imza atan Profesör Doktor Uğur Şahin ve eşi Doktor Özlem Türeci ise Türkiye için bir kez daha gurur kaynağı oldu. Ülkelerini u..

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu 03:07

Aybüke Öğretmen İçin Tören Düzenlendi... Gözyaşları Sel Oldu

Kozluk ilçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan genç müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman’da düzenlenen töreninin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törende, gözyaşları sel oldu. Batman'ın..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi 01:43

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Yıldırım'ın babası teröre tepki gösterdi...

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı 00:59

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma ile Yaşar, karşı karşıya! Kızlarım İçin'de heyecan giderek artıyor! Ortaya çıkan şok gerçek, Yaşar ve kızları için önemli bir sınavın habercisidir! Zübeyir'in hakkındaki ge..

Horoz A Doodle Do - Tekerlemeler Şarkılar - 3D - Çocuk için Şarkı 1:16:18

Horoz A Doodle Do - Tekerlemeler Şarkılar - 3D - Çocuk için Şarkı

Kreş anaokulu yaşlı çocuklar için kanal tekerlemeler. Bu çocuk şarkıları alfabeyi, sayıları, şekilleri, renkleri ve daha fazlasını öğrenmek için mükemmeldir. Çocuklarınızın tekerleme tekerlemelerinin çok sevinçlerini öğr..

Ölmek İçin On Üç Sebep 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:04

Ölmek İçin On Üç Sebep 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Ölmek İçin On Üç Sebep 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 18 Mayıs Cuma Günü Netflix'de..

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma 01:45

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma

Şehit Kaymakamın Oğlu İçin Ağlatan Konuşma PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün oğlu Asım için bir konuşma yapan Cem Öğretir, ekran başındakiler..

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı 01:02

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kızlarının durumunu merak eden Yaşar, hapisten kaçıyor mu? Yaşar'ın bankaya olan borçlarından dolayı kızların büyük bir sorunu vardır. Evlerinden olan kızların, ne yapcakları hak..

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı 01:01

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sumru, anneleriyle ilgili gerçeği kardeşlerine söylüyor! Yağız, Kumru'ya olan aşkını haykırıyor! Kızlar, annelerinin babalarını aldattığını öğrendiğinde şaşkına döner. Yaşar, kız..