#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü 00:29

İsrail Askerleri 2 Filistinli Genci Öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, işgalci İsrail askerlerinin Gazze ve Batı Şeria’da ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararın protesto eden Filistinlilere müdahalesinde 16 yaşında..

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir 01:55

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir

İşitme kaybı, derecesine göre hafif, orta ve ileri işitme kayıpları olarak üçe ayrılır. Hafif işitme kaybı olan kişi, gündelik hayatına sorun yaşamadan devam edebilir. Orta dereceli işitme kaybı, genellikle hastanın yakı..

  • NABIZ tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 24. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk'un yerine işe giden Tuna'nın başına gelmeyen kalmıyor! Tuna şantiyenin altını üstüne getiriyor! Çocuklar Duymasın 24. Bölüm fragmanında eve kapanan Haluk'a kimse u..

Azra Akın Anne Mi Oluyor Verdiği O Tepki Kafaları Karıştırdı 02:07

Azra Akın Anne Mi Oluyor Verdiği O Tepki Kafaları Karıştırdı

Azra Akın, önceki gün oyuncu Songül Öden ile birlikte tiyatro izledi. Çıkışta objektiflere yansıyan Akın, hamilelik haberlerinin kendisine hatırlatılması üzerine verdiği tepkiyle, kafaları iyice karıştırdı. Azra Akın ve ..

  • BETA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karpal Tünel Sendromu Nasıl Teşhis Edilir 01:27

Karpal Tünel Sendromu Nasıl Teşhis Edilir

Karpal tünel sendromunda ilk önce hastanın şikayetleri dinlenir. Hasta eğer geceleri sürekli uyuşma ve iğnelenme, gündüzleri ise his kaybı yaşıyor ise avuç içi elle muayene edilir. En belirgin tanı EMG denilen bir testle..

  • NABIZ tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir 00:43

Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku gerçekçidir ve kişiyi korur. Örneğin kişinin sokakta üzerine saldırganca koşarak gelen bir köpekten korkması ve ondan kaçacak bir yer araması korkudur ve kişiyi koruyan bir şeydir. Fobi ise sokakta bir köpekle karş..

  • NABIZ tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Önce Yakıt Tankerine Sonra Traktöre Çarptı 00:24

Otomobil Önce Yakıt Tankerine Sonra Traktöre Çarptı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi sanayi girişinde meydana gelen trafik kazasında otomobil, önce yakıt tankerine daha sonrasında ise traktöre çarptı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Dubai'nin Zengin Çocukları Ve Hayal Bile Edemeyeceğiniz Hayatları 06:01

Dubai'nin Zengin Çocukları Ve Hayal Bile Edemeyeceğiniz Hayatları

Her ne kadar dünyadaki diğer insanlarla eşit şekilde yaratıldığımızı düşünsek de her birimiz farklı şartlarda dünyaya geliriz. Kimileri zenginlik ve lüks içerisinde bir hayat yaşarken kimileri de sefalet içerisinde yaşam..

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Raco'dan Yeni Görüntüler 01:58

Raco'dan Yeni Görüntüler

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine doğru ilerleyişi devam ederken, Raco beldesinde ise meskun mahal operasyonları sonucu stratejik noktalar ele geçirildi. TSK destekli Özgür Suriye Ordusu Afrin'in kuzeydoğusun..

Animatrak - Adana Uzay Ajansı 02:47

Animatrak - Adana Uzay Ajansı

Efendim, sürekli olarak bilim gibi görünen ancak hep bir şekilde artistlik boyutuna varan hareketler yaparak gündem olan Elon Musk'a gerekli cevabı veriyoruz. Roket ise roket, şov ise şov ! Buyur er meydanına Elon gardaş..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam 00:59

3.5 Liraya Cips mi Olur Deyip Kasiyere Saldıran Adam

Diyarbakır'da bulunan bir petrol istasyonuna gelen bir adam cips fiyatının yüksek olduğu iddiası ile kasiyere saldırdı. Kendisini avukat olarak tanıtıp adının M.A. olduğunu söyleyen kişi Bir cips nasıl 3.5 lira olur di..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dileği Köpeğiyle Vedalaşmak Olan Adamın İzlerken Gözlerinizden Yaş Getirecek Görüntüleri 00:20

Son Dileği Köpeğiyle Vedalaşmak Olan Adamın İzlerken Gözlerinizden Yaş

Peter Robson fibröz dejenerasyonu hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi altında ve çok da zamanı kalmadı. 70 yaşındaki adam son istek olarak ise köpek dostu Shep ile vedalaşmak istediğini dile getirdi. Hastanede yattığ..

  • JET TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 38. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk’un başı eve gelen küçük misafirle derde giriyor. Haluk’un bu halleri ise en çok Meltem’i eğlendiriyor! Meltem’in eve getirdiği köpek, Haluk’un korkulu rüyası oluyor! Kö..

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı 02:36

Bonobo ve Şempanzelerin Farkı

Birbirlerine çok yakın türler olmasına rağmen, aralarında ciddi farklar var. Bonobolar savaşma, seviş felsefesini benimsemişler. Hemen hemen hiç kavga etmezler ve küçük anlaşmazlıklar çok kısa sürede çözülür. Bir bono..

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 02:43

Predator Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Kült seri geri dönüyor! Predator 14 Eylül'de sinemalarda! Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte..

Predator Türkçe Dublaj Fragman 02:43

Predator Türkçe Dublaj Fragman

Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte Fred Dekker üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise John Davi..

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece 04:42

Tuğçe Ay Çok Umutsuzum Deme Dene Sadece

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaların Çıkışını Çektim 07:22

Tuğçe Ay Canlı Canlı Siyah Noktaların Çıkışını Çektim

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor 05:14

Tuğçe Ay Bu Maske Yüzde Parçalanıyor

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam 07:47

Tuğçe Ay Sivilce Tarlası Resmen İnanamıyorum Bu Ben Olamam

Yaşadığım o sivilceli dönemi çektiğim sıkıntıları sizinle paylaştım. Asla geçmeyecek ve benim yüzüm hep böyle kalacak dediğim günler oldu. Ailemin artık bırak tuğçe şu kremleri sürmeyi işe yaramıyor kendine zarar verirsi..

Birlikte Yaşadığı İnsan Dostuna Yeniden Kavuşan Şempanzenin Yaşadığı Büyük Sevinç 00:30

Birlikte Yaşadığı İnsan Dostuna Yeniden Kavuşan Şempanzenin Yaşadığı B

Limbani isimli bu şempanze doğduktan sonra annesi tarafından reddedildi. Daha sonra ise Jorge ve ailesi tarafından sahiplenilen şempanze onlarla birlikte büyüdü. Büyüdükten sonra ise birlikte yaşadığı aileden ayrılan sev..

  • JET TV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca Gelin Bak, Gücenirim' Diyen Güzel Yürekli Teyze 01:00

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca

26 yaşındaki Cody Lee Pfister, geçtiğimiz günlerde Walmart'ta deodorant şişelerini yalayarak 'koronavirüsten kim korkar' demiş ve o anları da sosyal medyada paylaşmıştı. O görüntüler ise oldukça tepki çekti. Tepkilerin a..

  • EBA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı! 02:23

İstanbul'da Ceviz Büyüklüğünde Dolu Yağdı!

İstanbul'da sağanak yağmur ve dolu yağışı etkili oldu. Özellikle Anadolu Yakası'nda yağan ceviz büyüklüğündeki doluya araba galerileri hazırlıksız yakalandı. Galericiler yağış sırasında dükkanda ne bulduysalar araçların ..

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı 01:58

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı

Geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da korkunç bir cinayet işlenmişti. 13 yaşındaki bir çocuk evlerine misafirliğe gelen ikiz kardeşlerden birini çekiç darbeleriyle öldürdü, diğerini ise yaraladı. Korkunç cinayetin nedeni..

Film gibi kovalamaca 02:11

Film gibi kovalamaca

KISITLAMA SAATLERİNDE AKSARAY POLİSİ ELİ SİLAHLI ŞÜPHELİNİN, BURSA EMNİYETİ İSE HIRSIZLARIN PEŞİNDEYDİ.. ANTALYA'DA İSE 3 KURALI BİRDEN BOZAN BİR SÜRÜCÜ VARDI. HİÇBİRİ KAÇAMADI...

4 gence ne oldu 02:32

4 gence ne oldu

DÜN GECE MANİSA'DAN KAN DONDURAN BİR HABER GELDİ. YAŞLARI 20-24 ARASINDAKİ 4 GENCİN CANSIZ BEDENİ YOL KENARINDA BULUNDU. 3'Ü TÜFEKLE VURULMUŞ, BİRİNİN İSE BOYNU KIRILMIŞTI. BUNU ONLARA KİMİN YAPTIĞI İSE HALA MEÇHUL....

Anadolu Yakası'nda kar yağışı etkili oldu 03:03

Anadolu Yakası'nda kar yağışı etkili oldu

AKOM'dan daha önce İstanbul'da karla karışık yağmur uyarı yapılmıştı. İstanbulun bazı bölgelerine ise dün kar yağmıştı. Bu sabah ise kar yağışı yeniden başlayarak Anadolu Yakasına lapa lapa yağmaya devam etti...

Ayazma Plajı'nda dalga faciası 02:30

Ayazma Plajı'nda dalga faciası

TEDBİR, UYARILARI YİNE İŞE YARAMADI, ŞİLE'NİN O MEŞHUR AZGIN SULARI YİNE CAN ALDI... SABAH SAATLERİNDE ÇIKAN ŞİDDETLİ DALGAYA KARŞI KOYAMAYAN 5 GENÇ, DENİZDE KAYBOLDU... AKŞAM SAATLERİNDE İKİSİNDEN ACI HABER GELDİ... DİĞ..