#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek 00:31

Recep İvedik 5 - Azerbaycan Sahnesinin Tamamı - İşte Gerçek

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı ile büyük beğeni toplayan Recep İvedik 5 17 Şubat’ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan filme ilk tepki ise Giresun Üniversitesi'nin Azeri kökenli akademisyeni Prof. Dr. Aygün Att..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa 02:15

Burun Kıkırdağıyla Dizlere Şifa

İsviçreli doktorlar, hastaların kendi burunlarından toplanan kıkırdak hücrelerini, hasarlı kıkırdağa sahip olan 10 yetişkinin dizlerinin tedavisi için kullandılar. Başarılı şekilde sonuçlanan kıkırdak nakilleriyle araştı..

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırmızı Işıkta Dans Ettiler 01:22

Kırmızı Işıkta Dans Ettiler

Adana’da dans tutkunu bir grup genç, insanları dansa yöneltmek için trafikte kırmızı ışık yandığı anda yola atlayarak çektikleri dans videosuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Geçtiğimiz hafta; La Noche Dans ve Sanat A..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları 2 Fragman 00:58

Galaksinin Koruyucuları 2 Fragman

(Guardians of the Galaxy 2) - Fragman (05 Mayıs 2017) . Amerika’nın en popüler spor etkinliklerinden biri olan Super Bowl’da Galaksinin Koruyucuları 2 için yeni fragman gösterimi yapıldı. Amerikan Futbolu’nun en önemli e..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film 1:54:41

Ali Baba ve 7 Cüceler - Cem Yılmaz Hd Film

Film bahçe cüceleri satan, şenay cüccaciye’nin de ortağı olan, şenay ve i·lber’in, avrupa’da bir fuara katılmalarını ve burada başlarına gelen akıl almaz olayları konu alıyor. Zengin olma hayalleriyle sofya bahçecilik f..

  • Tv Series tarafından
  • 32.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Perma Nasıl Yapılır? 00:59

Perma Nasıl Yapılır?

Malzemeleriniz Yok İse Bir De Bu Şekil Yapın.Evde perma yapılışı için öncelikle saçlarınızı iyice yıkayıp temizlemelisiniz. Daha sonra saçınızın uzunluğuna, istediğiniz buklelerin boyutuna uygun bir bigudi seçmelisiniz. ..

Keloğlan Sultankız 1990  Full Film 1:00:46

Keloğlan Sultankız 1990 Full Film

Keloğlan padişah'ın kızıyla evlenmek için sarayın düzenlemiş olduğu düelloya katılmaya karar verir. Bu sırada bıcırık ve Ali Cengiz ustayla tanışır Ali cengiz ustadan ok ve kılıç dersleri alır.Sonrasında düelloya katılır..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi 01:42

Perihan Savaş'ın Telefonla Tacizi

Ahmet (Tarık Tarcan), genç yakışıklı ve başarılı bir avukattır. Güzel eşi Nevin (Bahar Öztan) ve küçük kızları ile mutlu bir evlilik yaşamı sürdürmektedirler. Ahmet bir davada, savunduğu müvekkili hakkında yalan haber ya..

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.095 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hapishane Animasyon Kısa Film 07:47

Hapishane Animasyon Kısa Film

Animasyon filmler de kısa film alanında önemli bir yere sahiptir. 1930'lardan sonra film şirketleri tiyatro salonlarında gösterilecek uzun filmler ve animasyon/çizgi filmler çekmeye başladılar. 1960'lardan bu yana ise k..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..

İkinizi De Geberteceğim  Kartal Tibet Filiz Akın 01:16

İkinizi De Geberteceğim Kartal Tibet Filiz Akın

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..