#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyor 04:42

Van'da bıttım ağaçlarına fıstık aşısı yapılıp, ekonomiye kazandırılıyo

Van'ın Çatak ilçesinde, bıttım ağaçlarına fıstık aşılanarak ekonomiye kazandırılıyor. Van Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmayla, Atlıhan Mahallesi'ndeki çiftçiler, bıttım aşılama projesi ile ağaçlarını fıstık ağacı..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu 03:47

Bartın Irmağı'nda balıklar telef oldu

Bartın kent merkezinden geçen ırmakta çok sayıda balık telef oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, su ve balıklardan numune alarak çalışma başlatırken, belediye balıkların oksijen ..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı 02:10

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp Adana’ya gelen 12 yaşındaki Yusuf Şihan, atık kağıt toplayarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Çalışmaktan bedeni yorgun düşen Yusuf'un atık kağıt topladığı el arabasının i..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm 1:33:36

Kuzey Güney 3. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, hayatını tehlikeye attığı boks maçını sürdürürken, Cemre de Ali’den öğrendiklerinin şokunu yaşamaktadır. O gecenin galibi Kuzey, bu yeteneğini paraya çevirmenin bir yolunu bulmuştur ama, ertesi gün hayatının önüne..

  • Dizi TV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otobüste ''65 yaş'' krizi! 02:26

Otobüste ''65 yaş'' krizi!

ŞİMDİ 65 YAŞ ÜSTÜ İÇİN UYGULANAN KISITLAMALAR HEM SIKINTI DOĞURUYOR HEM İSTENMEYEN KIRICI GÖRÜNTÜLERE SEBEBİYET VERİYOR.. 65 YAŞ VE ÜSTÜ YURTTAŞLARA UYGULANAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ KALDIRILMASI İÇİN İDARE MAHKEMESİNDE A..

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor 05:14

Atalarından Miras Asırlık Tohumla Yerli Domates Yetiştiriyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir üretici atalarından miras kalan asırlık tohumlar ile organik domates yetiştiriyor. Halk arasında köy domatesi, Ragıp , cavcav , lapçin ya da anam babam domatesi olarak bilinen yerli ..

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha 03:13

Abdulhamid Han Saraya Kâğıthane’den Özel Su Getiriyordu İha

Sultan Abdulhamid Han’ın Yıldız Sarayına özel olarak getirttiği Kağıthane Ayazması gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. 1976 yılına kadar Kağıthane’den çıkarılan 3 farklı noktadaki ayazma o dönemki yapılaşmayla günümüze 1 ta..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında 01:32

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında

Vatandaşın ucuz gıdaya erişebilmesi için cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kurulan kooperatif marketler 45 ilde 446 mağazaya ulaştı. Hedef mağaza sayısını yılsonunda 650’ye, 2022 yılında ise bin 210’a çıkartmak. Kali..

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak? Öğrenciler sınava girecek mi? 05:06

Tam kapanmada kimler muaf olacak? Seyahat izin belgesi nasıl alınacak?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genelgede, 13 Nisan 2021'deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısındaki kararlar doğrultusunda 14 Nisan Çarşamba gününden itibaren iki haftalık kısmi kapanma sürecine giri..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor 04:47

Şanlıurfa Bademi Adıyaman Bademine Rakip Oluyor

Badem üretiminde Adıyaman’a rakip olmaya hazırlanan Şanlıurfa’da hasat başladı. Badem bahçelerinde bu yıl yüksek verim bekleniyor. Şanlıurfa’nın Hilvan ve Karaköprü ilçelerinde ekim alanı her yıl genişleyen badem, bölged..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce