#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Mucizevi Sırlar 9 - Mylene - Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi 02:05

Mucizevi Sırlar 9 - Mylene - Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi

Marinette ve Adrien çok çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 367 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Ekip Tamam 05:31

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Ekip Tamam

Marinette ve Adrien çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamaktır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Kahramanlar Akumalanıyor 02:44

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - Kahramanlar Akumalanıyor

Marinette ve Adrien çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamaktır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hava Yastığının Gazabına Uğrayan Hurdacı 00:17

Hava Yastığının Gazabına Uğrayan Hurdacı

Perte çıkmış arabanın parçalarını sökmek için işe koyulan hurdacılardan biri açılan hava yastığı ile neye uğradığını şaşırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 1.777 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İsrail Ağlama Duvarı Temizliği 00:52

İsrail Ağlama Duvarı Temizliği

Ağlama duvarı mescid-i aksa'nin arka duvaridir dert yanma duvari olarak cevrilseydi belki daha da gercege yakin olurdu. zira dini bütün yahudi kardeslerimiz oraya gidip, haci yatmaz modunda saatlerce, tanriya cektikleri ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi...

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı 02:37

Bakan Akar- -Hafter Libya'dan Kaçtı

Hafter köşeye sıkıştı. Bir darbede ülkedeki aşiretlerden geldi. Türkiye Kahire bildirgesi için kararını verdi. Avrupa Birliği ateşkes çağrısı yaparken, Mehmetçik ise Yunan askerine ayar verdi. Çatışma bölgelerinden de sı..

Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı 03:36

Düzce’de sağanak; dereler taştı, evleri su bastı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle dereler taştı. Bazı mahalle yolları ile evlerde su baskınları meydana geldi. Gölyaka'da sağanak etkili olurken, Yazınpınar Mahallesi ile Hacıyakup köyün..

ÖSYM 3 Sınava Yeniden Başvuru Alıyor 01:35

ÖSYM 3 Sınava Yeniden Başvuru Alıyor

Koronavirüs nedeniyle pek çok sınavın yapılacağı tarih ertelenmişti. Salgından etkilenen adaylar ise sınavlara başvuru yapmamıştı. Adayların mağdur olmasını istemeyen ÖSYM 3 sınav için yeni başvuru hakkı tanınacağını açı..

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı 01:33

Avrupa Birliği Türkiye Gündemiyle Toplandı

Avrupa Birliği ile Türkiye arasında yaşanan gerginliklerin artması üzerine AB dışişleri bakanları bir araya geldi. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de petrol arama faaliyetleri ve Libya politikası konusunda yaptırım değil uyarı ..

Hırsızlığın bu kadarı da pes dedirtti 03:13

Hırsızlığın bu kadarı da pes dedirtti

Esenler’de kimliği belirsiz bir şahsın, sokak hayvanları için eczanenin önüne konan mamaları çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bir kedinin mamasını yediği esnada mamanın çalınması ise bu kadarına ..

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Hastanede dehşet anları 05:46

Hastanede dehşet anları

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde tedavi için eşi ile birlikte özel bir hastaneye giden şahıs, tedavisinin sonrasında yakınlarını alarak geldiği hastanede kendisini uyaran güvenlik görevlisi ile doktorları darp etti. Demir so..

Sakar Gününde Olan Kardeşler 00:34

Sakar Gününde Olan Kardeşler

Aynı evi paylaşan kardeşler önce kız olan işe gitmek için çıkmış ancak merdivenlerde ayağı kayınca düşmüş. Kardeşinin bağrışlarını duyan ağabeyde yardıma koşarken düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 139 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dünyanın en kısa evliliği! 01:26

Dünyanın en kısa evliliği!

HEM EN KISA SÜRELİ EVLİLİĞE, HEM DE DÜNYANIN EN HIZLI BOŞANMA DAVASINA İMZA ATTILAR... ÖMÜR BOYU BİRLİKTE MUTLU OLMAK İÇİN NİKAH MASASINA OTURAN ÇİFTİ, SADECE 3 DAKİKADA AYIRAN SEBEP İSE BAKIN NEYDİ.....

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü 02:19

Freni boşalan vinç kaldırıma çıktı faciadan dönüldü

Gaziantep'te, kavşaktan dönüş yaptığı esnada freni boşalan vinç kimseye çarpmamak için yüksek kaldırıma çıktı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu caddede kimsenin burnu bile kanamazken, facianın eşiğinden dönüldü. O an..

Hırsızın girdiği yer pes dedirtti! 02:39

Hırsızın girdiği yer pes dedirtti!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan bir kargo şubesine hırsızlık için giren şahıs suçüstü yakalandı. Şahsın yaklaşık 30 santim genişlikteki camı kırıp içeri girmesi ise görenlere pes dedirtti...

Telefonla Konuşurken Merdivenlerden Düşen Adam 00:36

Telefonla Konuşurken Merdivenlerden Düşen Adam

Evinden işe gitmek için çıkan adam merdivenlerden inerken aynı zamanda telefonla konuşuyormuş. Adam telefona dalınca dengesini kaybedip merdivenlerden düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Korona Aşısı Kasım Ayında Hazır 02:12

Korona Aşısı Kasım Ayında Hazır

Rusya'nın müjdeyi vermesinin ardından Uzak Doğu'da gözler bilim çevrelerine kilitlendi. Çin'in geliştirdiği korona aşısında geri sayıma geçildi. Almanya ilk aşı onayları için yılsonunu işaret etti. Amerika ise virüsü nöt..

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak 01:44

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerli otomobilin şarj ünitelerinin yapım sürecine ilişkin açıklama yaptı. Bakam Kurum, “Her 50 park yerinden bir tanesi elektrikli araçlar için ayrılacak dedi. Elektrikli otomobil..

  • GÜL tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarca bekledi 02:33

Yağan yağmurda yaralılar ıslanmasın diye şemsiyesini açarak dakikalarc

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde kontrolden çıkarak demir korkulukları parçaladığı köprüden dere yatağına uçan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kazada yoldan geçen bir vatandaş ise yaralıların yağan yağmurdan ıslanmaması için..

Şişen cep telefonu bataryası bomba gibi patladı 02:27

Şişen cep telefonu bataryası bomba gibi patladı

Van’da şişen cep telefonu bataryası, tamir için getirildiği dükkanda bomba gibi patladı. Patlama anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

Sitede bıçaklı kadın dehşeti! 02:15

Sitede bıçaklı kadın dehşeti!

'KARGO PAKETİNİ DAİRESİNİN KAPISINA KADAR GETİRMEDİĞİ' İÇİN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE KIZAN BİR KADIN... SİTEDE TERÖR ESTİRDİ... GÜVENLİKÇİYE SALDIRDI, YÖNETİCİNİN KARISINI İSE TAM 4 YERİNDEN BIÇAKLADI.....

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti'' 02:42

''Bülent Arınç'ın sözleri beni rencide etti''

SÖZLERİ BENİ RENCİDE ETTİ DEDİ, KÜRT SORUNU İFADESİNİN KULLANILMASINA ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ. BÜLENT ARINÇ'IN YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYELİĞİNDEN İSTİFASINI AK PARTİ GRUBUNDA DEĞERLENDİRDİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN... EKO..

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor 04:40

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor

Korona virüs vakalarının yoğun görüldüğü iller arasındaki Adana’da korona hastasının yanına girmek için gelen yakınları sağlık çalışanlarına zorluk çıkartıyor. Pandemi Acil Servis Hemşiresi İklime Karatay, “Hastanın yanı..

1,5 ton bozuk hurma! 01:51

1,5 ton bozuk hurma!

1,5 TON KÜFLÜ HURMA SATIŞA HAZIRLANDI. NEYSE Kİ ZABITA HEPSİNİ TEZGAHA DİZİLMEDEN YAKALADI. HURMALARIN SAHİBİ İSE TERSİNİ İSPATLAMAK İÇİN AKILALMAZ BİR ŞEY YAPTI...