#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı 02:43

Azerbaycanlı Subay Bakan Akar'a Sözünü Tuttu, Toprağını Kurtardı

Kafkasya'da tarih yazanlardan biri de Valih Memiyev'di. Memiyev, ortak tatbikatta Hulusi Akar'dan ödül alırken, Türkiye Milli Savunma Bakanı’na bir söz verdi. Sergilediği başarıyı ülkesinin topraklarını kurtarmak için ku..

Aşılama nasıl olacak 00:50

Aşılama nasıl olacak

ÇİN AŞISI İÇİN GERİ SAYIM SÜRERKEN, AŞILAMADA İZLENECEK YOL HARİTASI DA BELLİ OLDU. AŞI OLMAK İSTEYEN ÖNCE RANDEVU ALACAK. YERLİ AŞI ÇALIŞMALARINDA İSE YÜZ GÜLDÜREN GELİŞMELER VAR....

Bu mantar altından pahalı 07:13

Bu mantar altından pahalı

Uzakdoğuda yaklaşık 2 bin yıldır alternatif tıp tedavisinde kullanılan ve kilosu 3 bin lirayı bulan Ganoderma Lucidum (Kırmızı Reishi) mantarı Düzce Üniversitesi tarafından üretilmeyi başardı. Üzerinde özel bir ekibin ça..

Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü 02:10

Kocaeli’de evde doğum yapan kadın bebeğini bıçaklayarak öldürdü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kadın, yeni doğan erkek bebeğini bıçaklayarak öldürdü. Kanaması olduğu için hastanede tedavi altına alınan kadının odasının önünde ise polis ekipleri güvenlik amacıyla nöbet tutuyor...

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı 03:37

Yasak kalktı hamsi tezgahtaki yerini aldı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hamsinin yeterli boyutlara ulaşmadığı için Karadeniz bölgesinde hamsi avlanma yasağının kalkmasının ardından avlanan ilk hamsiler tezgahtaki yerini aldı. Boyu ve yağı ile tezgahtaki ye..

Vatandaşın kar mücadelesi 02:31

Vatandaşın kar mücadelesi

CUMARTESİ AKŞAMI BAŞLADI, ARALIKSIZ YAĞDI… KİMİLERİ KEYFİNİ SÜRMEK İSTEDİ, KARTOPU OYNAMAK İÇİN CANINI BİLE HİÇE SAYIP ÇATILARA ÇIKTI... KİMİ DE KAYMAK İSTERKEN HASTANELİK OLDU... MADALYONUN ÖBÜR YÜZÜNDE İSE BAMBAŞKA BİR..

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam 00:06

Kar Küreğine Aşırı Sinirlenen Adam

Kar sonrası etraftaki karları küremek için kar küreği kullanan adam, bir iki denemeden sonra küreğin bir işe yaramadığını görünce adeta delirmiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 4 yıl önce
‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği 03:59

‘O’ sanayi sitesinin eğitimli çiçeği

Afyonkarahisar’da hafta içi zihinsel engelli öğrencilerini hayata bağlamak için mücadele eden 25 yaşındaki kadın öğretmen, hafta sonları ise çocukluğundan bu yana en sevdiği hobisi olan oto tamirciliğini sürdürüyor. Ojel..

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’ 02:06

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’

HDP’nin kapatılması için hazırlanan iddianame meclis koridorlarının en sıcak başlığı. İktidar da muhalefet te bu konuyu konuştu. En anlamlı tepki ise Diyarbakır annelerinden geldi...

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Doktorun isyanı! 01:24

Doktorun isyanı!

ESKİŞEHİR'DE BİR DOKTOR BAŞHEKİMLE MAHKEMELİK OLUNCA BAŞKA BİR HASTANEDE GÖREVLENDİRİLDİ. SAMET TEMEL, EŞYALARINI ALMAK İÇİN GİTTİĞİNDE GÖREVLİLERİN ONU ZORLA ODADAN ATTIĞINI İDDİA ETTİ. HASTANE YÖNETİMİ İSE BAMBAŞKA ŞEY..

Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu 01:13

Türk Uydusu Ermeni Lobisini Korkuttu

Türkiye, Elon Musk’ın şirketi ile birlikte Haziran ayında Türk 5B uydusunu uzaya fırlatmayı planlıyor. ABD’deki Ermeni ve Yunan lobileri ise bu fırlatışın durdurulması için Amerikan Havacılık İdaresi’ne mektup yazdı...

Ölen öldüğüyle mi kaldı? 02:22

Ölen öldüğüyle mi kaldı?

ALİME DEMİRDAĞ… 3 BUÇUK YIL ÖNCE 17 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ.. KATİLİ İÇİN 24 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ.. SONRA NE Mİ OLDU? YARGITAY BU CEZAYI ÇOK BULDU…KARDEŞİNİN ACISI İSE DAHA DA KATLANDI...

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama! 49:44

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama!

Ve Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları Beştepe'de açıklıyor. Tüm Türkiye'nin ise merak ettiği 'Tam Kapanma olacak mı?' Bayram'da sokağa çıkma kısıtlaması olacak m..

Denizden ceza çıktı 01:26

Denizden ceza çıktı

DENİZDEKİ TURİSTLERİ GÖRDÜ, HEVES EDİP O DA GİRDİ, AMA POLİSE YAKALANINCA NE KADAR DİL DÖKSE DE CEZADAN KAÇAMADI. BURSA'DA İSE BAZI KADINLAR TAM KAPANMA YASAKLARINI HALI YIKAMAK İÇİN DELDİ...

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp anı kamerada! 01:37

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp

Ataşehir’de bir holdingte çalışan Sibel Koçan isimli 40 yaşındaki kadın, maskeli 3 gaspçının silahlı saldırısında can verdi. Koçan’ı çalışanların maaşını ödemek için bankadan çektiği 3 milyon lira parayla geldiği holding..

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası 01:24

''Gökhan Gönül benim abim'' iddiası

KOCAELİ''DE YAŞAYAN CAN GÖNÜL YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜ, 4 YIL ÖNCE İŞE GİRMEK İÇİN EVRAKLARINI TOPLARKEN ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ HAYATI DEĞİŞTİ. İDDİASINA GÖRE NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİNDE MİLLİ FUTBOLCU GÖKHAN GÖNÜL ABİSİ OL..

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı! 01:49

''Daire 16'' sesini duyurmayı başardı!

''DAİRE 16'DAYIM. ADIM ÖZAY KAYA'' DEMİŞ , BAKTIĞI SOKAK KÖPEĞİNİN BARINAĞA GÖTÜRÜLMESİ KARARINA İSYAN ETMİŞTİ. ÖZAY KAYA'NIN O İSYANI İŞE YARADI... KÖPÜK İÇİN BAKIN HANGİ KARAR VERİLDİ...

Hanzo demek hakaret değil! 02:09

Hanzo demek hakaret değil!

ARKADAŞINA HANZO DEDİĞİ İÇİN HAPİS CEZASI ALDI. CEZAEVİ YOLU GÖRÜLMÜŞTÜ Kİ, İYİ HABER İSE YARGITAY'DAN GELDİ. O KELİME, HAKARET SAYILMADI.....

Amerika’yı sel aldı! 02:24

Amerika’yı sel aldı!

Amerika'nın New York kentinde 7 kişi New Jersey'de ise 1 kişi sel felaketinde hayatını kaybetti. Tropikal İda fırtınası nedeniyle sağanak yağış ve su baskınlarının yaşandığı iki şehirde OHAL ilan edildi. New York Belediy..

Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı 00:38

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı

Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı. Son dakika haberine göre; Vadesiz ve 1 yıla kadar vadeli döviz hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 23'e yükseldi. 1 yıl ve 1 yıldan uz..

Maske tak dedi gözü gör oldu! 02:21

Maske tak dedi gözü gör oldu!

İstanbul Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camlarının batmasıyla tek gözünü kaybetti. Güvenlik kameraları tarafından anbe..

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak yaşamını yitirdi! 01:01

Amasya'da kahreden olay! 7 yaşındaki Bahar, bazanın altında kalarak ya

Amasya’da, oyuncağını almak isterken üzerine düşen baza kapağının altında kalıp, ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Bahar Karadayı (7), son yolculuğa uğurlandı. Bahar için Şeyhcui Camisi’nde cenaz..

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybetti! 01:24

Bu acıya yürek dayanmaz! Ukrayna'da 18 aylık bir bebek hayatını kaybet

Ukrayna'nın Mariupol kentinde Rusya’nın topçu saldırılarında 18 aylık bir bebek de ağır yaralandı. Ailesi onu hastaneye yetiştirebilmek için büyük bir mücadele verdi. Ancak doktorların müdahalesine rağmen bebek kurtarıla..

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Yaşarttı 05:33

Savaştan Etkilenen Ukraynalı Çocukların Çizdikleri Resimler Gözleri Ya

Ukrayna'daki savaştan kaçarak aileleriyle birlikte Antalya'ya gelen 340 çocuğa 48 gönüllü Ukraynalı öğretmen tarafından eğitimlerinden geri kalmamaları için kurs veriliyor. Psikologların da eşlik ettiği kurslarda çocukla..

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

İstanbul’Da Bayram Tatili Öncesi Otogarlarda Bilet Yoğunluğu 01:52

İstanbul’Da Bayram Tatili Öncesi Otogarlarda Bilet Yoğunluğu

İstanbul'da, Ramazan Bayramı öncesi otobüs bileti almak isteyen vatandaşlar terminallerde yoğunluk oluşturmaya başladı. Birçok firma ise bayramın yaklaşmasıyla birlikte ek seferler için çalışmaya başlayacaklarını belirtt..

Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı 01:20

Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı

2 kız çocuğu olan aile, üçüncü çocukları için cinsiyet partisi yaparken bir kızları daha olacağını öğreniyor. Babanın pembe konfetileri gördüğü an verdiği tepki ise sosyal medyada viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 2 yıl önce