#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor 01:13

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor

Avrupa Pkk'yı Terör Örgütü Listesinden Çıkarmayı Görüşüyor elçika ve Alman mahkemelerinin PKK'lı teröristleri serbest bırakmasının ardındaki hesap ortaya çıktı. Buna göre, Avrupa Adalet Divanı, PKK'yı terör örgütü listes..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.985 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler 01:00

Romanya: Eylemlerle Gittiler Seçimle Geri Geldiler

Romanya’da pazar günü düzenlenen genel seçimlerde, sol kanattaki Sosyal Demokratlar (PSD) oyların yüzde 45’ini alarak sandıktan birinci parti çıktı. Geçen dönem iktidarda olan parti, hükümet karşıtı eylemler nedeniyle g..

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi 01:17

Halep'in Doğusunda Savaş Sona Erdi

Rusya öncülüğündeki rejim güçlerinin ağır bombardımanı altındaki Halep’in doğusunda ateşkes sağlandı. Görüşmeler Türk istihbarat yetkilileri ile Rus askeri makamları arasında yapılırken, ilk etapta bölgedeki sivillerin,..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi 02:07

Okyanus Akıntıları Dünya Durdukça Elektrik Enerjisi Üretebilir Mi

Çok sayıda araştırmacının zihnini meşgul eden okyanus akıntılarından enerji elde etme fikri Tayvan’da hayata geçiyor. Sun Yat Sen Üniversitesi profesörlerinden Yang Yih Chen’e göre geleceğin enerjisi deniz altında yatıy..

Blade Runner 2049  Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:39

Blade Runner 2049 Bıçak Sırtı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Başrollerinde Ryan Gosling ve Rick Deckard rolünde Harrison Ford’un boy göstereceği filmin kadrosunda kilit bir rol için Oscar ödüllü oyuncu Jare..

  • PengoTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle 01:00

Tabula Rosa Fragman - Fragman izle

Tabula Rosa filminin fragmanı yayınlandı! Şehir keşmekeşi içinde garip bir dalgınlıkla yürümekte olan kadın. O esnada oradan geçmekte olan bir adam, kadını mutlak bir kazadan kurtarmıştır. Kadının elinde bir çanta dol..

  • PengoTV tarafından
  • 2.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BBC'nin Casus Hayvanları 00:30

BBC'nin Casus Hayvanları

Hayvan, canlılar dünyasının ökaryotlar (Eukaryota) üst âlemindeki hayvanlar (Animalia) âleminde sınıflanan canlıların ortak adıdır. Hayvan sözcüğü, günlük kullanımda esasen insan dışı nefes alan ve hareket eden şeyleri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.251 görüntüleme
  • 8 yıl önce
210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip 02:52

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip

Suudi Arabistanlı pop şarkıcısı Mecid El Esa’nın son klibinde rengarenk kıyafetler içerisindeki kadınların dans etmesi ve şarkı sözleri ülkede tepkisini çekti. Suudi popçu Mecid El Esa'nın son şarkısı Hwages (Endişeler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupa Buz Kesti 01:09

Avrupa Buz Kesti

Avrupa dondurucu soğukların etkisi altında. Termometrelerin sıfırın altında 41 dereceyi gösterdiği Finlandiya’da aşırı soğuklar bu yılın rekorunu kırdı. Meteoroloji uzmanları soğuk hava dalgasının ülkenin tüm kesimleri..

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi 01:39

İstanbul'da Karda Aç Kalan Tilki Vatandaşın Arasına indi

İstanbul'da kar nedeniyle aç kalan tilki, ormanda gezen vatandaşın arasına indi. Vatandaşlar tilkiyi besleme çalışırken, tüm bu yaşananlar kameralarca kaydedildi. İstanbul'da karın başladığı ilk dakikalarda çekilen bir g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.527 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.824 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon 01:23

Şeytan Geri Geliyor: Dodge Challenger Demon

Dodge, 1971 yılında sunduğu özel modelini Challenger versiyonuyla harmanlayacak. Takvimler 1971 yılını gösterdiğinde Plymouth Duster kasası üzerine şekillenen özel bir model ortaya çıktı. Dodge’un Demon (Şeytan) adını ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 8 yıl önce