#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı 05:17

Murat Karabova'nın Sürprizi Seda Sayan'ı Çok Duygulandırdı

56. yaşına Milano’da arkadaşıyla yalnız giren Seda Sayan için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi. Seda Sayan, parti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisine hazırlanan sürpriz sayesinden çok duy..

  • BETA tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi 03:48

Emina Sandal O Soruya Bakın Ne Cevap Verdi

“İstanbul Winter Dream”in açılışına katılan Mustafa Sandal’ın güzel eşi Emina Sandal oğulları Yavuz ve Yaman’la birlikte eğlenceli anlar yaşadı. Çocuk için yapılan alanda oğulları Yavuz ve Yaman’la vakit geçiren güzel şa..

  • BETA tarafından
  • 505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Namık, silahla vurularak hayatının sonuna mı geliyor? Ferhat'ın etrafını sarıp yakan ateş ne? Ferhat, hapiste aldığı bilgisyle ölüme cesur bir adım atmıştır. Fakat bu onun ..

Step Sister İzle 1:48:19

Step Sister İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle 1:34:57

Herkes Mi Aldatır 2010 Türk Filmi İzle

Konusu: Evli ama tipinden beklenmeyecek kadar çapkın bir adam! Zengin ve yakışıklı kocası tarafından sürekli aldatılan mutsuz ve öfkeli bir kadın! Bu iki insanın yolları farklı sebeplerden dolayı, bir gece aynı otelde ke..

Sinan Akçıl'dan Flaş Evlilik Açıklaması Evlenmeye Karar Verdim 02:11

Sinan Akçıl'dan Flaş Evlilik Açıklaması Evlenmeye Karar Verdim

İzmir’deki “IF Wedding Fashion İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı”na katılan Sinan Akçıl, gelinlikleri görünce evlenmeye karar verdi. Sevgilisi Otilia geçtiğimiz ay ayrılan Akçıl’ın kiminle evleneceği ise merak konu..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun Gecesi Teaser 00:30

Oyun Gecesi Teaser

Max ve Annie’nin çiftler için oyun gecesi, Max’in kardeşi Brooks sahte haydutlar ve federal ajanların olduğu gizemli bir cinayet ayarladığında iyice karışır. Brooks kaçırılır ve her şey oyunun bir parçası gibi görünür. F..

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle 1:49:07

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle

Artık dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıkmıştır nedeni ise güneş patlamalarıdır ve çok ani iklim değişikliklerine neden olmaktadır. Dondurucu soğuklar birden kavurucu sıcaklara dönüşüyor. Dünya üzerinde insanların y..

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi 00:52

Süper Mavi Kanlı Ay Şovu Dünyayı Büyüledi

Dünya 31 Ocak akşamı yeni bir doğa harikasına böyl etanıklık etti. Süper mavi kanlı ay tutulması dünyayı böyle etkiledi.Ay 152 yıldan bu yana ilk kez bu kadar büyük , yakın ve kırmızı gözlemlenebildi. Burası Çin'in başke..

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi 00:36

Sarhoş Genç Araçlara Böyle Zarar Verdi

Eskişehir'de sarhoş bir gencin 10'a yakın araca verdiği zarar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay, Kırım Caddesi üzerinde sabaha karşı saatlerde yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüle..

Rubinrot - Yakuz Kırmızı Türkçe Dublaj İzle 2:01:34

Rubinrot - Yakuz Kırmızı Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle 1:42:41

Testere ( Saw ) 2004 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Usta bir katilin sıra dışı düşünce yapısı nedeniyle, yakaladığı kurbanlarına hayatlarının ne kadar değerli olduğunu anlatma veya kanıtlama gibi tuhaf ve bir o kadar da manyaklık derecesinde bir takıntısı vardır..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sağ Sağlim 3  - Sen Sağ Ben Selamet İzle 1:38:15

Sağ Sağlim 3 - Sen Sağ Ben Selamet İzle

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selame..

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle 1:59:15

Kardan Adam - The Snowman Türkçe Dublaj İzle

Başrolünde ünlü oyuncu Michael Fassbender bulunmaktadır filmde dedektif rolünde oynamaktadır. Kış gelmiş ve yılın ilk karı yağmıştır. İşinden çıkan ve eve doğru yola çıkan kadın Katrine Bratt daha önceden konuştukları gi..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:19

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Yönetmen Steven Spielberg bilimkurgu aksiyon macera filmi ‘‘BAŞLAT Ready Player One” ile sinema perdelerine geliyor. Film Dünya çapında bir fenomen haline gelmiş Ernest Cline’in aynı adlı çok satan romanından uyarlandı. ..

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı 01:30

İnanılmaz Aile 2 Orijinal Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Incredibles 2 - İnanılmaz Aile 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle 1:53:10

Mucize - Wonder Türkçe Dublaj İzle

Auggie Pullman yaşıtı diğer çocuklardan biraz farklıdır. Çünkü yüzünde ciddi bir deformasyon vardır. Auggie diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır. Çünkü esas güzellik ..

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü 03:29

Kanepenin Altındaki Kedi Sürüsü

Bursa’da mahkeme kararıyla bir hemşirenin evini temizlemek için giden ekipler, çekyatı açtıklarında neye uğradıklarını şaşırdı. Birdenbire çekyatın içinden fırlayan onlarca kediyi gören belediye ekipleri şok oldu. Bazı..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Stalin'in Ölümü Türkçe Altyazılı Fragmanı

70'li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin'in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon in..

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı 02:32

7 Days In Entebbe Orijinal Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:55

Entebbe'de 7 Gün Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde, 1976 yılında içerisinde 248 yolcunun bulunduğu, Tel Aviv'ten Paris'e giden bir uçak 4 korsan tarafından kaçırılır. İkisi Filistinli ikisi ise Alman olan korsanlar tarafından ele geç..

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:34

Arınma Gecesi 2 Anarşi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Yılda sadece bir gece boyunca tüm suçların serbest olduğu bir dünyada geçen film, Arınma Gecesi öncesi çocuklarıyla birlikte eve dönen bir çiftin gerilimini beyazperdeye taşıyor. Güvenli evlerine ulaşmaya çalışa..

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri 20:16

Popstar 2018 Başlıyor İşte Yeni Jüri Üyeleri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce