#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Kalp Atışı 12.Bölüm 2.Fragmanı 00:49

Kalp Atışı 12.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahatti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba 11:56

5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba

Ben Orkun Işıtmak , çok sevilen serimiz #SonradanGörme 'nin yeni bölümünde ucuz, orta ve pahalı arabaları karşılaştırıyorum. Ucuz arabamız Anadol , orta fiyatlı BMW 320i , pahalı olan araç ise Türkiye'de sadece 1 tane ol..

  • Origami tarafından
  • 2.392 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarış Pistine Yıldırım Düştü! 00:21

Yarış Pistine Yıldırım Düştü!

Silverstone yarış pistine yıldırım düştü o anlar ise bir izleyicinin kamerasına işte böyle yansıdı...

İstanbullu Gelin 18. Bölüm Fragmanı 00:56

İstanbullu Gelin 18. Bölüm Fragmanı

Süreyya, konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen kayınvalidesi Esma hanım, tek amacı genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, kocasının her biri birbirinden sorun..

Sinsi Gelin 00:44

Sinsi Gelin

kayınpeder ve kayınvalidenin planı işe yaramadı Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sık Rastlanan Bir İsmi Olanların İyi Bildikleri 04:08

Sık Rastlanan Bir İsmi Olanların İyi Bildikleri

Yanlışlıkla arayan çok olur, kullanıcı ismi bulmakta zorlanırsın, Google'da ismini aratman işe yaramaz, adaş diye hitap ettiğin çok arkadaşın vardır....

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yurdumun Berberinden Tehlikeli Hareketler 01:10

Yurdumun Berberinden Tehlikeli Hareketler

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kuaför, müşterilerini uçurum kenarında tıraş etmiş. M.Ö. 2000 yılına kadar dayanan tarihi ile tarihi kalıntıları ve doğanın eşsiz güzelliğini yansıtan, halk arasında ise “Torosların Damı” o..

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkülerin Babası Neşet Ertaş 01:31

Türkülerin Babası Neşet Ertaş

Kimine göre 'Bozkırın Tezenesi' kimine göre ise 'Türkülerin Babası'... Türk halk müziği bestecisi, söz yazarı ve halk ozanı Neşet Ertaş, beş sene önce bugün 74 yaşında hayata veda etti..

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı 01:39

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı

Avcılar'da minik köpeği ezen vicdansız taksi şoförünün, metrelerce sürüklediği köpeği öylece bırakıp ardına bakmadan hızla kaçması bu kadarına pes dedirtti. Kalçası kırılan minik köpeğin metrelerce sürüklendiği o anlar i..

Elimizden Çalınan Zamanlar 01:47

Elimizden Çalınan Zamanlar

Ayasofya önündeki 'Milyon Taşı' 4. yüzyıldan 1884 yılına kadar zamanın sıfır noktası olarak kabul edildi. 1884 yılında ise Washington'da düzenlenen kongreyle Greenwich'e taşındı. Saatlerin sıfır noktasının değişmesi ve d..

Çin Seddi - Taotie Saldırısı  03:01

Çin Seddi - Taotie Saldırısı

Çin Seddi Amerikan yapımı, aksiyon filmi. Yönetmenliğini Zhang Yimou üstlenmiştir. Matt Damon gibi aktörler ise başroldedir. Film, savaşçıların doğaüstü yaratıklara karşı Çin Seddi'nde yaptığı savaşı anlatır...

  • ANKA tarafından
  • 3.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar 00:41

Çocuğuna Sarıldığı Anda Kafasına Sıktılar

İstanbul Sultanbeyli'de bir baba, çocuğuna sarıldığı sırada başından vuruldu. Çocuğun gözleri önünde babasını vuran şahıslar ise bindikleri otomobille olay yerinden kaçtı...

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler 01:44

4 Kişiyi Öldüresiye Böyle Dövdüler

Bir kafeteryada oturan 16 yaşındaki genç, babası ve 2 yakınları ile başka bir grup arasında bilinemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası genç, babası ve 2 yakını olmak üzere top..

Kalp Atışı 13.Bölüm 1.Fragmanı 00:59

Kalp Atışı 13.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahatti..

Ayı Ailesine Ricada Bulunan Adam 00:50

Ayı Ailesine Ricada Bulunan Adam

Kanada’nın İngiliz Kolumbiyası eyaletinde evinin bahçesinde bir ayı ailesi gören adam, beklenenin aksine oldukça rahat davranmış. Kamerasıyla anne ile yavru ayıları kayda alan şahıs, işe gitmek zorunda olduğunu söylemiş ..

  • JET TV tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti 00:39

Kadının İtfaiyeden İsteği Gülümsetti

Antalya'da ocakta yemeklerin bulunduğu evinin anahtarını yanlışlıkla çöpe atan ve daireye giremeyen kadının yardımına itfaiye yetişti. Kadının, eve balkondan giren itfaiyeye, İçeriye ayakkabılarla girmeyin, gelirken sig..

Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü 00:29

Hızla Giden At Arabasından Böyle Düştü

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde hızla ilerleyen at arabasından yolun ortasına düşen kadın ağır yaralanırken kadının düştüğünü fark etmeyen sürücü ise yoluna devam etti...

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü 01:48

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü

İstanbul Sarıyer'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmurla bir çok noktada su birikintileri oluştu. Yağan yağmur nedeniyle yollar adeta dereye döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanb..

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler 04:42

Nasıl Sevgili Oldukların İnanamayacağınız Çiftler

Aşk tahmin edilemez ve beyniniz kime aşık olacağınızı size söyleyemez. Bazen de kime aşık olduğumuza bağlı olarak ilişkimiz garip bir fenomene dönüşebilir. Böyle durumlarda ortaya çıkan birliktelikler ise, dünyanın en il..

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı 01:26

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci hafta maçında Lokomotiv Moskova evinde Zlin'in konuk ediyor. Mücadeleye hızlı bir giriş yapan ev sahibi kısa sürede farka koştu. Henüz 17. dakikada skoru 3-0'a getiren Rus ekibinde golleri..

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı 00:56

Facia Gibi İzdiham 15 Ölü, 30 Yaralı

Hindistan'da bir tren istasyonunun üst geçidinde kalabalık nedeniyle meydana gelen izdihamda en az 15 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin ise yaralandığı belirtildi...

Kalp Atışı 13.Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Kalp Atışı 13.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahatti..

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim 01:25

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim

Hülya Avşar’dan kafa karıştıran sözler. Serpil Çakmaklı'nın geçen hafta verdiği röportajda 'Biz sevişme sahnelerinde araya yastık koymazdık' sözlerinin ardından bir iddialı çıkış da Hülya Avşar'dan geldi. Hülya Avşar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

İstanbul'da Kamyon Böyle Patladı! 00:25

İstanbul'da Kamyon Böyle Patladı!

Kamyonda meydana gelen patlama böyle görüntülendi. Patlamanın sebebi ve olayda can kaybı olup olmadığı ise bilinmiyor..

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü 05:37

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü

Pendik’te bir et tesisine dadanarak bir çok defa hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli şahıslar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Tırın içinin et dolu olduğunu düşünerek dakikalarca açmaya uğraşa..

Araç Takla Attı  2 Kişi Ağır Yaralandı 03:01

Araç Takla Attı 2 Kişi Ağır Yaralandı

Bursa’da bir araç kontrolden çıkarak takla attı, araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Neredesin Firuze Filminden   Ya Evde Yoksan 02:03

Neredesin Firuze Filminden Ya Evde Yoksan

aşkınla ne garip hallere düştüm herşeyim tamamda bir sendin noksan yağmur yaş demeden yollara düştüm içim ürperiyor ya evde yoksan... sabahlara kadar içsek sevişsek e ben işe gitsem ne sen ayılsan derin bir uykunun dibi..