#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

O Ses Türkiye-Gökhan'ın Unutamadığı Hakan Anısı! 04:07

O Ses Türkiye-Gökhan'ın Unutamadığı Hakan Anısı!

Berkay Dönmez sahnede performansını sergiledikten sonra ikizinin sahne arkasında olduğunu söyledi. İkiz kardeşini gören herkes ise şaşkınlığını gizleyemedi...

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalp Atışı 16.Bölüm 2.Fragmanı 01:01

Kalp Atışı 16.Bölüm 2.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahatti..

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz! 03:38

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz!

Bir adet sigaranın ciğerlere verdiği zararı kendince test eden bir genç, hazırladığı ilginç düzenekle ortaya korkunç bir görüntü çıkarttı. Pet şişeye sigaranın dumanını hapseden genç, peçeteyi filtre gibi kullanarak duma..

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler! 00:37

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler!

Ataşehir'de bir bankadan yaklaşık 450 Bin TL para çeken 2 kişi güpegündüz levyeyle dayak yiyerek gasp edildi. Dehşet anı ise saniye saniye kameralara yansıdı...

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı 03:45

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz hafta 80 kuruştan alıcı bulan kırmızı domates 1,5 liraya, çakır diye tabir edilen ihracatlık domates ise 1 lira 80 kuruşa yükseldi. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Soğuk ..

Kalp Atışı 16.Bölüm 3.Fragmanı 00:54

Kalp Atışı 16.Bölüm 3.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahatti..

Kestane Kebap, Toplaması Azap 04:40

Kestane Kebap, Toplaması Azap

Kış aylarının gelmesi ile birlikte en çok tüketilenler arasında yer alan kestane, tezgahları süslemeye başladı. Kış aylarının vazgeçilmezi olan kestanenin ağaçtan sofralara gelene kadar olan zorlu yolculuğu ise üreticiyi..

Şabaniye Yerli Film Hd İzle 1:36:28

Şabaniye Yerli Film Hd İzle

Şabaniye, yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği, 1984 yapımı bir Türk filmidir. Güldürü türündeki bu sinema filminin başrollerini Kemal Sunal ve Çiğdem Tunç paylaşmıştır. Şaban, beceriksizliği ve saf haliyle dikkatle..

  • dizi tarafından
  • 3.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti  Mourinho'ya Soğuk Duş 03:08

Manu Unvanı 5 Dakikada Kaybetti Mourinho'ya Soğuk Duş

Premier Lig'de şu ana kadar yediği 2 golü, Huddersfield deplasmanında sadece 5 dakikada kalesinde gören ManU bu sezon ilk kez yıkıldı. Premier Lig'de 9. hafta mücadelesinde Huddersfield Town, Manchester United'ı 2-1 mağ..

Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle 1:18:17

Çiçek Abbas (1982 ) İlyas Salman Film İzle

Filmin Konusu: Şakir sahtekar ve dolandırıcı bir minibüs şoförüdür. Çiçek Abbas ise Şakir’in muavinliğini yapmaktadır ve Şakir’in tam aksine son derece saf, iyi niyetli ve dürüst bir adamdır. Ancak ikisi de aynı kıza sev..

  • PengoTV tarafından
  • 5.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

FIFA Yılın En İyilerini Seçti 00:56

FIFA Yılın En İyilerini Seçti

Yılın en iyi erkek futbolcusu ödülü Messi ve Neymar'ı geride bırakan Cristiano Ronaldo'ya verildi. 20172nin en iyi teknik direktörü ise Real Madrid’in hocası Zinedine Zidane seçildi...

Kalp Atışı 17.Bölüm 1.Fragmanı 00:57

Kalp Atışı 17.Bölüm 1.Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahatti..

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı 00:34

AB Komisyonu Glifosat Konusunda Tutumunu Yumuşattı

AP glifosatın tamamen yasaklanmasını talep etti. AB Komisyonu yeni öneride bulundu. Avrupa milletvekilleri sağlık açısından etkileri tartışılmaya devam edilen glifosatın aşamalı olarak 5 yıl içinde tamamen yasaklanmasın..

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu 01:03

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu

İstanbul'da il genelinde yağış etkili olurken, yağışın iş çıkışı saatine denk gelmesi birçok yerde yoğun trafik oluşturdu. Yağmurun etkisini arttırdığı kent genelinde oluşan yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi. M..

Hortumla Köpeği Çılgınca Islatan Ayı 00:53

Hortumla Köpeği Çılgınca Islatan Ayı

Bu ikilinin nasıl bir araya geldiği gerçekten inanılmaz bir durum. Ayı ise hiç oralı değil köpeği elindeki hortum ile ıslatma peşinde...

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmirli  Afro Türkler 02:33

İzmirli Afro Türkler

Afrikalı atalarından miras siyahi rengi tenlerinde, yıllardır tek vatan bildikleri Türkiye sevgisini ise yüreklerinde taşıyor. Çeşitli nedenlerle Anadolu'ya gelen siyahi göçmenlerin torunları yaşamlarını, sayıları azalsa..

Canales'ten Tam 90'a Muhteşem Gol 00:45

Canales'ten Tam 90'a Muhteşem Gol

İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçında Real Sociedad, deplasmanda 2. Lig ekibi Lleida Esportiu'yu 1-0 mağlup etti. Galibiyeti getiren gol ise 32. dakikada Sergio Canales'in harika vuruşuyla geldi...

Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler 01:15

Uçak Rötarına Sinirlenen Çifti Tekme Tokat Dövdüler

Çin'de uçuşa geç kalan görevlileri uyaran Çinli bir yolcuyu polisler döverek yaka paça sürükledi, eşiyle birlikte uçaktan dışarı çıkardılar. O anlar ise başka bir yolcu tarafından böyle kay..

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar 01:14

Beyaz Show - Acun Ilıcalı'dan Samimi İtiraflar

Acun Ilıcalı'nın düğün görüntülerine takılmaya devam eden Beyaz, dans edememe konusunu da yeniden gündeme getirdi. Şeyma Subaşı'nın aksine dans etme konusunda yeteneksiz olduğunu kabul eden Acun Ilıcalı, işi bilenlerin y..

  • ANKA tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ya Ya Ya Şa Şa Şa İlyas Salman Türk Filmi İzle 1:22:58

Ya Ya Ya Şa Şa Şa İlyas Salman Türk Filmi İzle

Ya Ya Ya Şa Şa Şa, Ümit Efekan'ın yönettiği 1985 yapımı Türk filmidir. Senaryosunu Gökhan Akçura'nın yazdığı filmin başrollerinde İlyas Salman ve Deniz Akbulut oynamaktadır. Filmin yapımcılığını ise Ali Kocabekir üstlenm..

  • PengoTV tarafından
  • 10.891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu 01:11

İşe Girdi Bir Saat Sonra Ustasını Soydu

Adana'da bir kişi, 1 saat önce işe başladığı restoranın deposunda ustasının 300 lira parasını çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

  • PengoTV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti 10:44

Kendini Avukat Olarak Tanıtıp Taksiciyi Gasp Etti

İstanbul Şişli'de kendisini avukat olarak tanıtan şahıs, ticari taksi şoförünü güpegündüz bıçak zoruyla gasp etti. Gasp sonrasında kaçan şahıs arabada çantasını ve sarı zarflarını unuturken, kaçış anı ise saniye saniye g..

İlk Kez Sihirbazlık Gösterisine Maruz Kalan Dayı 00:31

İlk Kez Sihirbazlık Gösterisine Maruz Kalan Dayı

Yaşlı dayının karşısına çıkan sihirbaz dayıya bir gösteri yapmak istiyor ve elindeki sigarayı alarak dayının şapkasının içinde kaybediyor. Dayı ise hayatının şaşkınlığını yaşıyor..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yabancı Uyruklu Gençlerin Yumruklu Kavgası Kameralara Böyle Yansıdı 03:22

Yabancı Uyruklu Gençlerin Yumruklu Kavgası Kameralara Böyle Yansıdı

Fatih’te aynı apartmanda oturan iki yabancı uyruklu gencin kavgası sokağa taştı. Sokakta birbirlerine yumruklarla birbirine vuran Afrikalı gençler sokağı adeta ringe çevirdi.Öfkeli gençleri çevrede bulunan vatandaşlar zo..

Yan Baktı Diye Katil Oldu 04:16

Yan Baktı Diye Katil Oldu

Adana'da bir kişiyi kendisine yan baktı diye öldürdüğü ileri sürülen zanlı ile ve ona yardım ettiği iddia edilen şahıs, adliyeye sevk edildi. Ölen şahsın vurulduktan sonra yere düşme anı ise saniye saniye görüntülendi...

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanmasına Başlandı 00:10

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğünde darbeci askerlere direnmek isteyen polis memurlarını engelledikleri iddia edilen 1'i firari 7 sanık hakkın..

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti 02:57

Evkur Yeni Malatyaspor 0-2 M.Başakşehir Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-0 yendi. Galibiyet gollerini; 22. dakikada Adebayor ve 90+4. dakikada Mevlüt Erdinç kaydetti. Bu sonucun ardından Başakşehir, 23 puana..

New York Maratonu Koşuldu 00:43

New York Maratonu Koşuldu

New York'ta, Staten Island'dan başlayıp Brooklyn, Queens ve Bronx ilçelerinden geçildikten sonra Manhattan'daki Central Park'ta sona eren maratonun kazananları, erkeklerde Kenyalı Geoffrey Kamworor, kadınlarda ise ABD'li..