#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

Dünyaca ünlü doktor yalanıyla kandırılan sağlıkçı, '2 haftadır uyku uyuyamıyorum' 03:16

Dünyaca ünlü doktor yalanıyla kandırılan sağlıkçı, '2 haftadır uyku uy

'Dünyaca ünlü doktor' yalanına kanan genç kadın, estetik mağduru oldu. Yüzüne önce klinikte ardından da bir rezidansta işlem yapılan 27 yaşındaki Gamze Nur, operasyondan 2 hafta sonra ise hayatının şokunu yaşadı. Sağlıkç..

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

İstanbul’un göbeğinde gasp anları kamerada 03:24

İstanbul’un göbeğinde gasp anları kamerada

Beyoğlunda marketten alışveriş yaptıktan sonra eve giden 50 yaşındaki kişi iki şahıs tarafından gasp edildi. Yere yatırılarak darp edilen adamın cebindeki 300 doları ve 125 lirayı gasp eden iki şüpheli kayıplara karıştı...

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı 01:55

Bahçeli'den Akşener'e -Evine Dön- Çağrısı

MHP Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e evine dön çağrısında bulundu. Akşener daha önce bu teklifi reddetmişti. Bu sefer ki çağrıya ise sosyal medya hesabından hem ironik hem de esp..

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler 01:46

Öğrenci Gencin Ödevi Parçalayan Köpekler

Ödevini yapıp uykuya dalan genç sabah kalktığında ödevinin yerlerde ve parçalandığını görmüş. Bu işi yapanlar ise evin köpekleriymiş...

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada 00:53

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen faaliyet gösteren bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında mühürlenen kafenin içerisinde oyun oynayan 25 kişiye 79 bin 500 lira idari par..

Antalya'da vinçle 30 metreye çıkartılan otomobilde tehlikeli eğlence 00:57

Antalya'da vinçle 30 metreye çıkartılan otomobilde tehlikeli eğlence

Antalya’da bir genç vinç yardımıyla yaklaşık 30 metre yükseğe çıkardığı otomobilin içinden aşağıdakileri selamladı. Otomobilin altındaki kişiler ise yürekleri ağızlara getirdi...

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık 06:50

İstanbul’un göbeğinde organize dolandırıcılık ve hırsızlık

Şişli Kurtuluş’ta yabancı uyruklu 3 şahıstan ikisi, müşteri gibi girdikleri bir giyim mağazasında çalışanı ürün fiyatı sorarak oyalarken, diğeri ise dolar bozdurma bahanesiyle kasadaki esnafın 15 bin lirasını kaşla göz a..

Kırıkkale’de feci kaza! 03:16

Kırıkkale’de feci kaza!

Kırıkkale’de bir otomobil, kavşaktan geçmeye çalışan bir ciple çarpması sonucu takla atıp 50 metre sürüklendi. İki gencin ölümden döndüğü feci kaza ve kaldırımda çocuğunu kucağına alarak kaçmaya çalışan bir annenin o anl..

Güvendiği dağlara kar yağdı 01:37

Güvendiği dağlara kar yağdı

ADANA'DA BİR OTO GALERİCİ ÇOK GÜVENDİĞİ ÇALIŞANINA 215 BİN LİRASINI EMANET ETTİ. AMA İDDİAYA GÖRE O ÇALIŞAN PARAYI KASAYA KOYMAK YERİNE ALIP KAÇTI. TELEFONLA ULAŞTIKLARINDA İSE TEFECİLERE BORCUM VARDI, PARAYI HARCADIM ..

Polisi görünce tezgâhın altına saklandı 00:51

Polisi görünce tezgâhın altına saklandı

Bursa’da kumar oynanan kahvehaneye polis baskın düzenledi. Tezgâhın altına saklanan bir kadının ise arandığı ortaya çıktı...

Hamsi avı yasağı başladı! 02:04

Hamsi avı yasağı başladı!

TEZGAHLAR PARMAK BOYUNDAN KÜÇÜK HAMSİLERLE DOLUNCA BAKANLIK DURUMA EL KOYDU, 10 GÜNLÜK AV YASAĞI GETİRDİ... YASAĞI DUYAN VATANDAŞ İSE BALIKÇILARA KOŞTU, SON HAMSİLER HEMEN KAPIŞILDI.....

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir'' 02:24

''Kısıtlamalar 15 şubat sonrası kalkabilir''

ANALİZLERDE SONA GELİNDİ, GÖZLER AŞILAMANIN BAŞLAMASI BEKLENEN TARİHE , 15 OCAK'A ÇEVRİLDİ..HAZIRLIKLARA HIZ VEREN SAĞLIK BAKANLIĞI İSE AŞILAMA ESASLARINI 81 İLE, GENELGE İLE DUYURDU. AŞI UMUTLARI ARTIRIRKEN, UZMANLAR KI..

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı 02:20

Gizlilik sözleşmesi kafaları karıştırdı

MESAJLAŞMA UYGULAMASI WHATSAPP'IN SON GÜNCELLEME KARARI KAFALARI KARIŞTIRDI.. KULLANICILAR VERİ GÜVENLİĞİ ENDİŞESİYLE FARKLI UYGULAMALARA TAŞINIRKEN, REKABET KURULU SORUŞTURMA BAŞLATTI. WHATSAPP'TAN İSE YENİ AÇIKLAMA VA..

Annesinin Geğirmesiyle Korkan Bebek 00:06

Annesinin Geğirmesiyle Korkan Bebek

Bebeğinin tepkisini merak eden anne, sesli bir şekilde geğirmiş sevimli bebeğin tepkisi ise korkmak olmuş. Anne bir daha bunu yapmamaya karar vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erik altınla yarışıyor- Tanesi 20, kilosu bin lira 02:39

Erik altınla yarışıyor- Tanesi 20, kilosu bin lira

Yaz aylarında kilosu 2-3 liraya kadar düşen yeşil eriğin fiyatı altınla yarışıyor. Amasya'da 60 grama denk gelen 3 tane yeşil erik 60 liraya, kilosu ise bin liraya satılıyor...

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Sahte diploma dolandırıcıları 02:37

Sahte diploma dolandırıcıları

HUKUK DİPLOMASI 20 BİN LİRADAN, MÜHENDİSLİK DİPLOMALARI İSE 12 BİN LİRADAN ALICI BULUYOR. PARAYLA YAZILAN TEZLERDEN SONRA BİR DE SAHTE DİPLOMA FURYASI ORTAYA ÇIKTI. YÖK PARAYLA TEZ YAZAN VE YAZDIRANLAR HAKKINDA SUÇ DUYU..

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler 01:27

Biden'a Dünyadan İlk Tebrikler

Amerika'nın yeni başkanına dünyadan tebrik mesajları yağdı. İngilitere Kraliçesi Elizabeth, 46. başkana mektup gönderdi. Başbakan Boris Johnson ise Biden ile çalışmayı heyecanla bekliyorum dedi. Almanya Şansölyesi Merke..

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor! 02:25

Acı biber yiyenin ömrü uzuyor!

ACI BİBER TÜKETMEK, ERKEN ÖLÜM RİSKİNİ AZALTIYOR! AMERİKA'DA ÜNLÜ BİR KLİNİK, YENİ BİR ARAŞTIRMANIN ÇARPICI SONUÇLARINI AÇIKLADI... 570 BİN KİŞİ ÜZERİNDE YAPILAN ARAŞTIRMAYA GÖRE, ACI BİBER KANSERE, DİYABETE, OBEZİTEYE K..

Muş'ta, çatılarda tehlikeli kar temizliği 04:28

Muş'ta, çatılarda tehlikeli kar temizliği

Muş’ta, 'çatı temizleyicisi' olarak bilinen işçilerin tehlikeli mesaisi başladı. Kat sayısına göre belirledikleri ücret karşılığında çatılarda kar temizliği yapan işçilerden kimi iple tedbir alırken kimi ise önlem almada..

TikTok Videosu Çekerken Annesinden Dayak Yiyen Kız 00:06

TikTok Videosu Çekerken Annesinden Dayak Yiyen Kız

Son yıllarda dünyada sosyal medya uygulamaları adeta hayatın ayrılmaz bir parçası oldu. Tiktok gibi uygulamalar ise anne dayağına neden olabiliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yemek Siparişi Getiren Kuryeden Prezervatif Almasını İstemek 00:29

Yemek Siparişi Getiren Kuryeden Prezervatif Almasını İstemek

Verdiği siparişe not düşen bir müşteri, 1 kutu da prezervatif istemiş. O siparişi müşteriye götürecek olan kurye ise isyan etti...

  • PengoTV tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Minik bahar taburcu oldu 01:33

Minik bahar taburcu oldu

2,5 YAŞINDAKİ BAHAR'IN PİTBULL DEHŞETİ YAŞADIĞI ANLARIN GÖRÜNTÜLERİNİ DÜN EKRANA GETİRMİŞTİK. BACAĞINDAN YARALANAN VE AMELİYAT EDİLEN MİNİK KIZ BUGÜN TABURCU OLDU. BAHAR VE ANNEANNESİNE KABUSU YAŞATAN KÖPEĞİN SORUMSUZ SA..

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı 02:18

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı

BİR TÜRK ŞİRKETİNE AİT KARGO GEMİSİ NİJERYA AÇIKLARINDA DENİZ HAYDUTLARININ SALDIRISINA UĞRADI. AZERBAYCAN UYRUKLU İKİNCİ MÜHENDİS YAŞAMINI YİTİRİRKEN, 19 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 15'İ KAÇIRILDI. GEMİDE KALAN YARALI ÜÇ PERS..

Attığı imza pahalıya patladı! 02:07

Attığı imza pahalıya patladı!

İSMİNE GÖNDERİLEN O PAKETİ BEKLEMİYORDU AMA KARGO GÖREVLİSİ KAPISINA KADAR GETİRİNCE ALMAKTA DA SAKINCA GÖRMEDİ. O SIRADA ATTIĞI İMZANIN HAYATINI KARARTACAĞINI ÖĞRENDİĞİNDE İSE ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ. SAHTE SENET MAĞDUR..

Devremülk çetesi çökertildi 01:34

Devremülk çetesi çökertildi

AFYONKARAHİSAR'DA DEVREMÜLK ÇETESİ İDDİAYA GÖRE KART BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRDİĞİ BİNLERCE KİŞİYİ DOLANDIRDI.. JANDARMA O ŞEBEKEYİ ÇÖKERTTİ. KURBANLARI İSE ÇİÇEKLERLE ADLİYE KAPISINA GİTTİ...

O gençlerin son videosu! 02:48

O gençlerin son videosu!

CANSIZ BEDENLERİ MANİSA'DA YOL KENARINDA BULUNMUŞ, TÜRKİYE, 4 GENCİN SIR ÖLÜMÜNÜ KONUŞMUŞTU... BUGÜN, O GENÇLERDEN ÜÇÜNE AİT VEDA VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI. İNTİHAR İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANDI. DİĞER GENCİN NASIL ÖLDÜĞÜ İSE, HA..

Yan Yana Cansız Bedenleri Bulunan 4 Gencin Ölüm Nedeni Bulundu 01:56

Yan Yana Cansız Bedenleri Bulunan 4 Gencin Ölüm Nedeni Bulundu

Manisa'da yan yana cansız bedenleri bulunan 4 arkadaşın ölüm nedenleri belli oldu. Kriminal raporda Ümit Zangal'ın uyuşturucudan öldüğü, diğer 3 gencin ise kendilerini vurdukları ortaya çıktı...