#Yangın söndürmek İçin İşe alındı

İşte fenomenlerin virüslü partisi! 01:46

İşte fenomenlerin virüslü partisi!

KORONAVİRÜSE KARŞI ÖNLEMLER ARTTIRILDIKÇA ARTTIRILIYOR, AMA BİR YANDAN DA KENDİNİ BİLMEZLERHEP İŞ BAŞINDA. AVCILARDA BİR GRUP YOL KENARINDA GÖBEK ATTI, HALAY ÇEKTİ.. SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ İSE YASAKLARI HİÇE SAYIP PART..

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı 00:55

Polisi görünce kimi koltuk arkasına kimi dolaba saklandı

Bahçelievler’de saat 23.15 sıralarında açık olduğu belirlenen işyerine polis ekipler baskın yaptı. Ekipleri gören kişilerden bazıları koltukların arkasına, bazıları ise dolapların içine girerek saklanmaya çalışırken topl..

Youtuber Yılmaz 1 yıl 8 ay ceza aldı! 01:38

Youtuber Yılmaz 1 yıl 8 ay ceza aldı!

SOSYAL MEDYADA TAKİPÇİ SAYISINI ARTIRMA UĞRUNA UEFA SÜPER KUPA FİNAL MAÇINDA SAHAYA ATLAMIŞ, BÜYÜK BİR SKANDALA İMZA ATMIŞTI… YOUTUBER ALİ ABDÜLSELAM YILMAZ 1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI ALDI. HÜKMÜN AÇIKLANMASI İSE GERİ BIRAK..

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü 01:33

Ayı Heykeli Bolu'daki Vatandaşları İkiye Böldü

Bolu’da, belediye tarafından yapılması planlanan 10 metrelik bozayı heykeli kentte vatandaşları ikiye böldü. Vatandaşların bir kısmı heykelin hakaret olduğunu söylerken, bir kısmı ise turizm açısından iyi olacağı görüşün..

Mutasyon alarmı büyüyor! 02:30

Mutasyon alarmı büyüyor!

SAĞLIK BAKANI, MUTANT VAKALARIN ARTTIĞINI DUYURDU, KORONAVİRÜSTE MUTASYON ALARMI BÜYÜDÜ. UZUN BİR ARANIN ARDINDAN BİLİM KURULU TOPLANTISI SONRASI KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAKAN KOCA, KISITLAMALARLA İLGİLİ İSE YENİ BİR SÜ..

Spor Salonunda Ağırlık Çalışırken Saçları Ağırlıklara Dolanan Kadının Zor Anları 01:56

Spor Salonunda Ağırlık Çalışırken Saçları Ağırlıklara Dolanan Kadının

ABD'de yaşanan olayda, bir kadın spor salonunda spor yaptığı sırada saçları ağırlık mekanizmasına sıkıştı. Saçları ağırlıklara dolanan kadının o zor anları ise böyle kaydedildi....

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Dolu... Hortum... Fırtına... 03:16

Dolu... Hortum... Fırtına...

HORTUM, DOLU VE FIRTINA İZMİR'İN ÇEŞME İLÇESİNE KABUSU YAŞATTI. ÇATILAR UÇTU, TEKNELER ALABORA OLDU. 16'SI İŞÇİ 18 KİŞİ YARALANDI. URLA'DA DA DOLU SERALARI DELİK DEŞİK ETTİ.. BALIKESİR'İN AYVALIK İLÇESİNDE İSE İKİ AFET K..

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti 02:41

Hainler 13 vatandaşımızı şehit etti

ELİ KANLI ÖRGÜTÜN GARA BÖLGESİNDEKİ İNLERİNE GİRİLDİ, 3'Ü SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 53 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. HAİNLERİN SON KALLEŞLİĞİ İSE ZORLA ALIKOYDUKLARI SİLAHSIZ, SAVUNMASIZ 13 VATANDAŞI..

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

Esenyurt’ta sopalı yol verme kavgası kamerada 02:58

Esenyurt’ta sopalı yol verme kavgası kamerada

Esenyurt’ta iki grup arasında çıkan yol verme tartışması sopalı kavgaya dönüştü. Yaşanan anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken kavgada bir kadın ise arada kaldı...

Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın 01:19

Kedisini Yanlışlıkla Dolaba Kilitleyen Kadın

Evinde bir çok kedi ve köpek besleyen kadın mutfaktaki dolaptan bir şey almak isterken kapağı açık unutmuş. O esnada bir kedi açık olan dolabın içine girmiş, kadın ise olanlardan habersiz dolabın kapağını kapatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı 02:39

5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı

OTOYOLA ÇIĞ DÜŞTÜ, ŞOFÖRLER SAATLERCE MAHSUR KALDI... KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA DAVETİYE ÇIKARDI, ANTALYALILAR İSE 5 YIL ARADAN SONRA KARLA BULUŞTU..

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kazada 2 kişi yaralandı 01:11

Buzlanmış yolda kayan lüks otomobil sokağı savaş alanına çevirdi - Kaz

Üsküdar’da kar yağışı sonrası kaza yapan iki araç sürücüsü, araçlarının başında durduğu esnada arkadan gelen cipin araçlarına çarpmasıyla yola savruldu. Yaşanan kaza da 2 kişi yaralanırken, cip sürücüsü ise hızla olay ye..

İstanbul'da iş yeri ve arabalara dadanan hırsızlık çetesi polis tarafından çökertildi 01:21

İstanbul'da iş yeri ve arabalara dadanan hırsızlık çetesi polis tarafı

İstanbul Anadolu Yakası’nın bazı ilçelerinde meydana gelen ‘işyerinden ve otodan hırsızlık’ olaylarına karıştığı gerekçesiyle yakalanan ve hakkında arama kaydı bulunan bir şüpheli tutuklandı. 4 şüpheli şahıs ise adliyeye..

Davulcudan Para Üstü Alan Eleman 00:13

Davulcudan Para Üstü Alan Eleman

Düğünlerde yanına gelen davulcuya para vermek adettendir. Bu eleman ise davulcuya para vermiş ama üstünü almayı da ihmal etmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Amasya’da bağ evi yandı, Türk bayrağı zarar görmedi 02:18

Amasya’da bağ evi yandı, Türk bayrağı zarar görmedi

Amasya’nın Taşova ilçesinde bir bağ evi çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, evdeki alçıpandan yapılan Türk bayrağı ise zarar görmedi...

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor 06:35

400 kadın kasap her gün 150 ton et işliyor

Türkiye'nin en büyük köfte fabrikasında çalışan 400 kadın kasap, her gün 150 ton et işliyor. Bıçakları ustaca kullanan kadınlar yılların kasaplarına taş çıkartıyor. Fabrika ve restoranlardaki 10 bin çalışandan 6 bin tane..

Dünya'nın sonu mu geliyor- 02:10

Dünya'nın sonu mu geliyor-

EFENDİM 2020 ÖYLE BİR SENEYDİ Kİ, PEK ÇOĞUMUZA DÜNYANIN SONU MU GELİYOR DİYE SORDURTMUŞTU. CEVABI İSE NASA VERDİ.....

Evlat acısına torun hasreti eklendi! 01:25

Evlat acısına torun hasreti eklendi!

DERYA DEMİRKAN 5 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI KOCASI TARAFINDAN KATLEDİLDİ. BABASI CEZAEVİNE, ANNESİ İSE MEZARA GİREN EVLATLARI ORTADA KALDI... TORUNUNU BAKMAK İSTEYEN ANNEANNE MAHKEME KARARIYLA VELAYETİ ALDI AMA İDDİAYA GÖRE HAL..

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı 00:35

Depremzedeler yerleşmeden kombileri çalındı, 2 şüpheli tutuklandı

Elazığ’da depremzedelerin henüz yerleşmediği yeni yapılan deprem konutlarından 10 adet kombi çalındı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklandı, diğe..

Turistlerin, tramvay yolunda canlarını hiçe saydıkları selfi çılgınlığı 02:33

Turistlerin, tramvay yolunda canlarını hiçe saydıkları selfi çılgınlığ

Antalya’da kısıtlamadan muaf turistler, Pazar günü fotoğraf çektirebilmek uğruna canlarını hiçe sayıp nostaljik tramvay yoluna oturdu. Kısıtlamadan dolayı tramvay hattının çalışmaması ise olası bir kazayı önledi...

Film gibi kovalamaca! 01:28

Film gibi kovalamaca!

YANINDA 14 YAŞINDAKİ OĞLU DA VARDI, KISITLAMADA DENETİME TAKILDI, AMA O GAZA BASIP KAÇMAYI SEÇTİ, O ÖNDE POLİS ARKADA 25 KİLOMETRE SÜREN KOVALAMACA SONUNDA YAKALANDI... ''NEDEN KAÇTINIZ?'' SORUSUNA İSE BAKIN NE YANIT VER..

Çilekte hormon endişesi 01:52

Çilekte hormon endişesi

SERALARDA ÜRETİLEN ÇİLEKLERDEN BAZILARININ İRİ VE ŞEKİLSİZ OLMASI, TÜKETİCİDE ''HORMON MU KULLANILIYOR'' ENDİŞESİNE NEDEN OLUYOR. UZMANLARA GÖRE İSE ÇİLEKTEKİ ŞEKİL BOZUKLUĞUNUN ALTINDA YATAN BAMBAŞKA NEDENLER DE VAR...

Fiyatı 'acılı' lahmacun! 02:40

Fiyatı 'acılı' lahmacun!

LAHMACUN, 7'DEN 70'E SEVİLEN BİR LEZZET... HEM DE EKONOMİK... AMA ŞU SIRALAR FİYATI ARTTI... PİYASADA TANESİ 12 LİRAYA KADAR ÇIKTI LAHMACUNUN... HATTA DAHA PAHALIYA SATAN YERLER DE VAR... PEKİ ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLER BU İŞE..

Kesme tahtaları bakteri yuvası! 01:59

Kesme tahtaları bakteri yuvası!

HEMEN HER MUTFAKTA BULUNUYOR, HEPİMİZ KULLANIYORUZ.... KADINLARIN EN BÜYÜK YARDIMCILARINDAN BİRİ OLAN KESME TAHTALARINDAKİ GİZLİ TEHLİKE İSE PEK BİLİNMİYOR.. KESME TAHTALARI ADETA BAKTERİ YUVASI.....

Alışveriş yapıyor gibi hırsızlık yaptı, sepeti doldurup kaçtı 00:42

Alışveriş yapıyor gibi hırsızlık yaptı, sepeti doldurup kaçtı

Bağcılar’da bir markete müşteri kılığında gelerek raftaki ürünleri sepete dolduran hırsız, daha sonra sepetle birlikte marketten çıkarak kayıplara karıştı. Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık anı ise güvenlik kamerasın..

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed'in çantasını çalan şahıs yakalandı 01:08

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed'in çantasını çalan şahıs yakal

Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed’in çantasını çalan şüpheli yakalanırken hırsızlık anı ise kameralara yansıdı...

Dolar ve euro yükseldi 02:39

Dolar ve euro yükseldi

TÜRKİYE'DE GÖZLER DOLARIN ÜZERİNDE. ÖYLE Kİ DÜN AKŞAM SAATLERİNDEN İTİBAREN YÜKSELİŞE GEÇTİ... ALTIN DA FIRLADI. BORSA İSE TAM TERSİ DÜŞTÜ. PEKİ PİYASADA SON DURUM NE? UZMANLAR NE DİYOR... İŞTE CEVABI.....

Yoğun bakımlar doluyor! 01:38

Yoğun bakımlar doluyor!

PHİZER-BİONTECH AŞISI TÜRKİYE'YE GELDİ..GELDİ DE BİZE Mİ GELDİ DİYE SORAN SADE VATANDAŞIN SAYISI GİDEREK ARTARKEN..SON 4 AYIN EN YÜKSEK VAKA SAYISI DA AÇIKLANDI,, HASTANELERİN YOĞUN BAKIM YATAKLARI İSE DOLMAYA BAŞLADI. U..

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor 02:56

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Konya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Mart ayında şehir merkezinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı Mart ayında şehir merkezini beyaza bürümeye başladı. Vatandaşların bazıl..