#Yanlış kelime

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Fikri Karayel - Bir Şey Var 04:06

Fikri Karayel - Bir Şey Var

Fikri Karayel - Bir Şey Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan kendinden kaçabilir mi? İçinden geçene karşı koyabilir mi? Açtım kapılarımı sonuna kadar, durdum Rüzgara karşı, senin için sana doğru Bu ne kadar yanlış, ya..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Siyahi Kadından Dayak Yiyen Adam 01:02

Siyahi Kadından Dayak Yiyen Adam

Kullandığı ırkçı kelime karşısında kadına yumruklarını da gösteren adam, sonrasında tertemiz bir dayak yedi. İnsanın içini nedensizce bir huzur kaplayan o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Konuştu ABD Büyükelçisi John Bass Not Aldı 02:14

Erdoğan Konuştu ABD Büyükelçisi John Bass Not Aldı

Atlantik Konseyi Zirvesi'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'yi sert sözlerle eleştirdiği kısımlar, ABD Ankara Büyükelçisi John Bass tarafından kelime kelime not edildi...

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler 01:33

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler

Merkezi Fransa'nın Lyon kentinde bulunan ve Türkçe'nin de aralarında bulunduğu 10 dilde yayın yapan Euronews kanalı ilginç bir habere imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları 00:39

Dolu Yağışı Sırasında Metrobüste Dehşet Anları

İstanbul'da şiddetli dolu yağışı, metrobüsün tavanındaki acil çıkış camını kırdı. Kırılan camdan düşen dolu yağışına maruz kalmak istemeyen yolcular sağa sola kaçıştı. Bazı yolcuların Kelime-i Tevhid getirdiği ve dua oku..

Schadenfreude Nedir 02:56

Schadenfreude Nedir

Schadenfreude, okunuşu şadınfroyde. Bilinmeyen kelimeler yapın diyordun değil mi? Al sana bilinmeyen kelime: Schadenfreude! Almanca bir kelime olan schadenfreude, bir kimsenin başarısızlığına ya da acısına karşı duyul..

Kadınlar Neden Çok Konuşurlar Kız Tarafı 01:06

Kadınlar Neden Çok Konuşurlar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Kadınlar günde ortalama 20.000 kelime konuşurlar, bu erkeklerden 13.000 kelime daha fazla konuştukları anlamına gelir...

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video) 04:57

Halil Sezai - Sonbahar (Official Video)

Halil Sezai - Sonbahar Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

Halil Sezai - Derdi Nedir Bu Sonbaharın 05:22

Halil Sezai - Derdi Nedir Bu Sonbaharın

Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Yılın Kelimesi Nedir 03:29

Yılın Kelimesi Nedir

Yılın Kelimesi, O Seneye Damgasını Vurmuş, Trend Olmuş, Çok Aranmış Bir Kelime. Her Sene Sonunda Oxford Tarafından Seçilip Açıklanıyor. Neden Tdk Seçmiyor? Çünkü O Meşgul. Zırt Pırt Kelime Çıkarıyorsunuz Onlara Karşılık ..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Halil Sezai - Sonbahar 04:56

Halil Sezai - Sonbahar

Halil Sezai - Sonbahar Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdi nedir bu sonbaharın , Neden soldurur gülleri , Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri .. Derdi nedir bu sonbaharın, Neden soldurur gülleri , ..

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.519 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce hangisi doğru? Popusuna Su Kaçması... 00:13

Sizce hangisi doğru? Popusuna Su Kaçması...

Sizce hangisi doğru? A) Doğru Zaman && Yanlış Yer B) Doğru Yer && Yanlış Zaman C) Doğru ?? && Yanlış ?? D) ?..

  • PengoTV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 5 yıl önce
seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Ahlak Nedir 04:08

Ahlak Nedir

Ahlak kelimenin en basit anlamıyla, neyin doğru neyin yanlış sayıldığı ya da sayılması gerektiğini söyleyen ilkeler sistemidir. Kelime anlamı olarak hulk'un çoğulu olup, huylar, seciyeler anlamına gelir...

Kıyam-et! 40:33

Kıyam-et!

Kıyamet düşünüldüğü gibi bir kelime değil mi? İnsan içsel yolculuğunu göz önünde bulundurarak kıyameti ve kıyam etme kavramını nasıl algılayabilir? Uyanış nasıl yanlış anlaşılıyor? Kişisel ve kolektif tekamül adına yapıl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce