#Yanlış kullanım

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle 1:34:21

Kaçacak Yer Yok Türkçe Dublaj Hd İzle

Şövalye ruhlu mahkum Sam Gillen’in de bulunduğu tutukluları taşıyan bir konvoy saldırıya uğrar. Saldırıyı düzenleyen Sam’in ortağı ölürken Sam kaçmayı başarır. Sam ise oğlu Mookie ve kızı Bree ile birlikte yaşayan dul Cl..

Kendi Kendini Park Eden Porsche Hazin Sonu 00:27

Kendi Kendini Park Eden Porsche Hazin Sonu

Kendi kendine park etmek isteyen Porsche Taycan Park yanlış gidiyor; park asistanı devreye girip kazaya sebep oluyor...

  • PengoTV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

Yanlış serum faciası! 02:10

Yanlış serum faciası!

MERYEM... 13 AYLIK BİR BEBEK... İDDİAYA GÖRE, BOĞAZ ENFEKSİYONU ŞİKAYETİYLE GİTTİĞİ ÖZEL HASTANEDE YANLIŞ SERUMUN KURBANI OLDU... TALİHSİZ BEBEK, GÜNLERDİR YOĞUN BAKIMDA YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiliz Gazeteciye Habercilik Dersi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İngiltere Başbakanı May ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantının soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiliz gazetecinin Türkiye'de basın kartı olup da terör suçundan tu..

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Bu dernek, bir başka dernek! 01:56

Bu dernek, bir başka dernek!

ANTEP HERİFLERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ EVET, YANLIŞ DUYMADINIZ... DERNEĞİN ADI TAM OLARAK BU, ÜSTELİK ÜYE OLMAK DA ÖYLE KOLAY DEĞİL, GAZİANTEP ŞİVESİ OLMAYAN YA DA PATLICAN KEBABI YAPAMAYANLARIN HİÇ ŞAN..

Kırmızı Ateşli Arabasını Seviyor 00:37

Kırmızı Ateşli Arabasını Seviyor

yanlışlıkla pedallarını senmisin karıştıran! Yanlış pedal, kadın arabayı mağaza içinde kullanıyor, araçlar, kaza,..

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır 02:17

Evde Gerçek Vanilyalı Şeker Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1,5 su bardağı Şeker, 2 adet çubuk vanilya. ********************** Daha önce hiç gerçek Vanilya çubuğunun kokusuna baktınız mı bilmiyorum. Baktıysanız biliyorsunuzdur zaten, bakmayanlar da az çok tahmin ediy..

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Aşı karşıtı alternatif tıp uzmanı 02:04

Aşı karşıtı alternatif tıp uzmanı

YANLIŞ BİLGİLERİN BAŞLICA YAYICISI!..

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı! 02:55

Felaketi yaşayan Bozkurt'tan gelen görüntüler yürek dağladı!

Batı Karadeniz'de sel felaketinden en fazla etkilenen yer, en çok can kaybının görüldüğü ve kayıp başvurusunun yapıldığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi oldu. İlçenin neden bu kadar büyük bir yıkımla karşılaştığı konusunda ..

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:43

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Tekneyi Suya İndirirken İşler Ters Gitti 00:52

Tekneyi Suya İndirirken İşler Ters Gitti

Tekneyi suya indirmek isteyen arkadaşlar çok yanlış bir yöntem uyguladıklarını sonradan anlamış. Ancak iş işten geçmiş.....

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Meraklı İzleyicileri Sırılsıklam Islatan İş Makinesi Operatörü 00:18

Meraklı İzleyicileri Sırılsıklam Islatan İş Makinesi Operatörü

Altyapı çalışmasında kazı yapan iş makinesi operatörü yanlış bir yere darbe yapınca su borusunu patlatmış. Patlayan su borusu meraklı gözlerle işi izleyenleri ıslatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2 00:28

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Özdağ'ın provokatif paylaşımına Fahrettin Koca'dan tepki 01:16

Ümit Özdağ'ın provokatif paylaşımına Fahrettin Koca'dan tepki

Reyhanlı'da Türk doktor olmadığını iddia eden Ümit Özdağ'ın yanlış bilgisini düzelten Fahrettin Koca, bu kez Süleyman Soylu'yu hedef alan Zafer Partisi Lideri'ne sert tepki gösterdi...

Kıyam-et! 40:33

Kıyam-et!

Kıyamet düşünüldüğü gibi bir kelime değil mi? İnsan içsel yolculuğunu göz önünde bulundurarak kıyameti ve kıyam etme kavramını nasıl algılayabilir? Uyanış nasıl yanlış anlaşılıyor? Kişisel ve kolektif tekamül adına yapıl..

  • STUDIO AS tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 2 yıl önce