#Yanlış kullanım

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Sihirli Temizlik İksiri Sirke; İnanılmaz Mutlaka İzleyin 02:22

Sihirli Temizlik İksiri Sirke; İnanılmaz Mutlaka İzleyin

Sirkenin hayatımızı kurtaracak ilgin ama yararlı kullanım alanları.İyi seyirler dileriz. Karbonatla sirkeyi karıştrıp tıkanan lavaboya döktüğümüzde lavabo kolayca açılacaktır...

  • Kadınca tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan Cevizi Yağıyla Saç Cilt Vücut Bakımı-10 Farklı Sır! 10:17

Hindistan Cevizi Yağıyla Saç Cilt Vücut Bakımı-10 Farklı Sır!

Hindistan cevizi yağıyla saç uzatma, saç kırıklarını onarma, kaş gürleştirme.. Hindistan cevizi yagının kullanım alanları nelerdir.Bu ve daha fazlası için KADINCA kanalımıza abone olmayı unutmayın..Güzeller:))..

  • Kadınca tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dil Bozukluğu Nedir 00:40

Dil Bozukluğu Nedir

Dilin biçim, içerik ve kullanım olmak üzere üç boyutu var. Dil bozukluğu bu üç boyuttan biriyle ilgili problemlerin görülmesi olarak tanımlanabilir. Dilin biçim, içerik ve kullanım boyutlarını anlamayla ilgili sorunlar a..

  • NABIZ tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir 02:12

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir

Doğum kontrol haplarının hafif ve geçici yan etkileri olabilir. Ancak ilaca başlayıp bir süre kullandıktan sonra bu etkilerin kaybolduğu görülür. Bu yan etkiler arasında hafif baş ağrıları, göğüslerde dolgunluk ya da mid..

  • NABIZ tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mazda MX-5 RF Test Sürüşü 10:05

Mazda MX-5 RF Test Sürüşü

Mazda MX-5 yeni neslinde RF isimli metal tavana sahip versiyonunu da satışa sundu. 2 kişilik saf sürüş makinası bu haliyle daha derli toplu efendi bir görünüme kavuşmuş. Metal tavan MX-5 sadece görüntüsüyle farklılık kat..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

OneRepublic - Counting Stars 04:43

OneRepublic - Counting Stars

Counting Stars Lately, I've been, I've been losing sleep Dreaming about the things that we could be But baby, I've been, I've been praying hard, Said, no more counting dollars We'll be counting stars, yeah we'll be count..

  • PengoTV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.389 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce hangisi doğru? Popusuna Su Kaçması... 00:13

Sizce hangisi doğru? Popusuna Su Kaçması...

Sizce hangisi doğru? A) Doğru Zaman && Yanlış Yer B) Doğru Yer && Yanlış Zaman C) Doğru ?? && Yanlış ?? D) ?..

  • PengoTV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 5 yıl önce
seyd - Düşe Kalka 02:59

seyd - Düşe Kalka

Düşe Kalka şarkı sözleri ile Düşe kalka Kin büyüdü gözümde Yanlış gezegenlerde Dünya yükü üstüme Yıldızlar parlamıyor Hayata küskünden Hepsi senin yüzünden AA Hepsi senin yüzünden Hepsi senin yüzünden Kaybolan düşümde..

Oto Koltukları Kullanırken Dikkat! 02:32

Oto Koltukları Kullanırken Dikkat!

Bebek oto koltuklarının bulundurulması kadar doğru kullanılmasıda önem arzediyor.Karsta yaşanan olay bu gerçekliğe parmak basar özellik taşıyor...

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Adam Bir Türlü Tutturamadı 00:19

Adam Bir Türlü Tutturamadı

adam bi türlü tutturamıyor, tercihide yanlış çıktı komik video..

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip) 06:09

Kayahan - Bir Aşk Hikayesi (Video Klip)

Eser Adı: Bir Aşk Hikayesi Albüm Adı: Ne Oldu Can Söz & Müzik: Kayahan Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz fil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Kızlar İlk Kez Erkeklere Makyaj Yaparlarsa Ne Olur? 04:43

Kızlar İlk Kez Erkeklere Makyaj Yaparlarsa Ne Olur?

Birazda eğlenelim.Makyaj yanlış uygulanırsa neler olur!!!Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın:İyi seyirler dilerim!..

  • Kadınca tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı'dan Bugüne Seçim Gerçeği 06:04

Osmanlı'dan Bugüne Seçim Gerçeği

Seçim, demokrasinin en önemli saç ayağı. Türkiye'de yanlış bir algı var. O da şudur: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasıyla birlikte seçim yapılmaya başlandı. Ama gerçek böyle değil. Bu toprakların seçimle tanışması 1840 y..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video ) 03:12

Sinan Akçıl (feat. Hande Yener) - Atma ( Official Video )

Hande Yener Elindeki Kalbi Tutamadın Gitti Bunun Nesi Garip, Bitti Dedin Bitti Ama Şunu Bilki, Yine Yanıma Gelip Söylediğin Sözler Bana Biraz Eski Hani Bir Süre Sonra Herşey Düzelirdi Biraz Nefes Almak Bize En Güzeliydi ..

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..