#Yanlış yer

Gemilerin nasıl serbest bırakıldığını bilmiyorum ama daha karmaşık olduğunu hayal etmiştim 00:59

Gemilerin nasıl serbest bırakıldığını bilmiyorum ama daha karmaşık old

Denize farklı türde gemilerin salı verilmesi Plan bu muydu? Yoksa planın ne olduğunu tamamen yanlış mı anladı?..

  • PengoTV tarafından
  • 487 görüntüleme
  • 10 ay önce
Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi! 05:49

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi!

Çocuklar Duymasın 3. Bölüm'de; Haluk, sitede birbirinden uzak yaşantıları olan komşularını çaya davet eder! Sitedeki kopuk komşuluk ilişkilerini kafasında takan Haluk, evinde bir davet verir. Tüm komşularını çaya davet ..

  • ANKA tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Adı Efsane 27 Bölüm 2.Fragmanı

Adı Efsane 27. Bölüm 2. fragmanı yayında! Hakan, Sinan'ın Naz'ın babası olduğunu öğreniyor! Adı Efsane 15 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, öğrendiği bu gerçek ile ne yapacağını şaşırmıştır. Naz ile ar..

Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir 05:03

Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir

Dedesinin evlendirmek istediği Ayperi ile Kaan'ın yolları aynı iş yerinde kesişti! Ayperi, köyden kaçarak ablasını bulmak için İstanbul'a geldiğinde, Kaan ile aynı iş yerinde çalışmaya başlar. Ayperi, temizlikçi olarak ç..

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk  - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor 03:30

Ver Elini Aşk - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor

Kaan, yanlış olaydan dolayı yüklendiği Ayperi'nin gitmesine neden oluyor! Emin Ağa, Kaan'a resti çeker ve Antep'e gelmemesi durumunda evinden çıkmasını ister. Kaan, kararlıdır ve Emin Ağa'ya kafa tutar. Bu olaydan sonra ..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor 01:16

Avusturya Dünyanın En Genç Başbakanına Hazırlanıyor

Avusturya siyasetinde on yılların geleneği bozulmadı ve seçmen yeniden koalisyon yönünde oy kullandı. Bu kez hükümet kurma görevi eski Dışişleri Bakanı Sebastien Kurz’da olacak. Merkez sağ seçmene seslenen Avusturya Halk..

Launch Trailer  Wolfenstein II  The New Colossus 01:30

Launch Trailer Wolfenstein II The New Colossus

Memo to the Nazis occupying America in The New Colossus: You messed with the wrong country With Wolfenstein II releasing next Friday, it’s time to get fired up and fight back. As BJ Blazkowicz, you’ll be rallying the Res..

  • BETA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı 00:36

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı

Kurum, 'Robert Mugabe' seçimini gözden geçirecek Dünya Sağlık Örgütü’nün iyi niyet elçisi olarak Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe’nin seçilmesi tepki topladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ile bazı sivil to..

Maratoncular Venedik'te Kayboldu 00:52

Maratoncular Venedik'te Kayboldu

32. Venedik maratonunu, bu yıl İtalyan atlet Eyob Faniel kazandı. Faniel, 42 kilometre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 12 dakikada tamamladı. Yarışın favori isimlerinin, koşu sırasında kent merkezinde kaybolup zaman kayb..

Wolfenstein II The New Colossus Launch Trailer PS4 01:27

Wolfenstein II The New Colossus Launch Trailer PS4

Memo to the Nazis occupying America in The New Colossus: You messed with the wrong country. With Wolfenstein II releasing next Friday, it’s time to get fired up and fight back. As BJ Blazkowicz, you’ll be rallying the Re..

  • BETA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan 06:58

Hayatımız Boyunca Kandırıldığımızın Kanıtı 10 Büyük Yalan

Doğru sandığımız ama yalan olan bilgilerle hayatımız boyunca yaşadık, hayatımız boyunca kandırıldığımız, gerçek değil yalan olduğu halde hala inandığımız bir çok şey var. Zararsız görülen bir yalan zaman içinde tekrarla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ejderha Döğmeli Kız Yabancı Full Hd Film İzle 2:26:50

Ejderha Döğmeli Kız Yabancı Full Hd Film İzle

Ejderha Dövmeli Kız Film Konusu Mikael Blomkvist, iyi bir gazeteci olmasına karşın, bir tuzağa düşürülmüş ve yanlış bir haberle popüler bir işadamını suçlamıştır. Bunun ardından Mikael’in tüm kariyeri adeta alt üst olur...

  • PengoTV tarafından
  • 4.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehvetin Esiriyiz 1965 Ajda Pekkan Salih Güney Türk Filmi İzle 1:19:16

Şehvetin Esiriyiz 1965 Ajda Pekkan Salih Güney Türk Filmi İzle

Şehvetin Esiriyiz, 1965 yapımı başrollerini Ajda Pekkan ile Salih Güney'in yaptığı Türk filmidir. Tek parça izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, zengin erkeklerle birlikte olarak hayatını sürdürmeye çalışan Sevim’in..

  • Tv Series tarafından
  • 4.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Bright Orijinal Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmin geçtiği dönem insanların, orkların, elflerin ve perilerin, yani kısaca bütün fantastik ırkların bir arada yaşadığı bir zaman dilimini anlatıyor. İnsan ırkına mensup Ward ve ork Jakoby gece devriyesinde partner ola..

Game of Thrones Nedir 04:41

Game of Thrones Nedir

Game of Thrones, George Martin’in “Buz ve Ateşin Şarkısı” adlı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan HBO TV dizisidir. Muhteşem Yüzyıl’ın ejderhalısı. Senaryonun karmaşık ve komplo dolu olması zeki insanları kendine ç..

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:57:46

Bright Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek 01:27

Satranç Bill Gates'i 10 Saniyede Mat Etmek

23 Ocak 2014'te satranç Dünya şampiyonu Magnus Carlsen ile 82.1 milyar dolarlık servetiyle Dünya'nın en zengin insanı olan Bill Gates bir televizyon programında satranç oynamak için karşı karşıya geldi. Avantaj sağlama..

  • JET TV tarafından
  • 671 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 2. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Neden Bağımlı Oluruz 03:55

Neden Bağımlı Oluruz

Hepimizin bildiği kafesteki fare deneyi. Bir fare kafese konur. Ve tam iki tane de suluk vardır. Bunlardan birinde normal su,diğerinde ise uyuşturucu madde katılmış su. Ve fare her zaman uyuşturucu madde içeren suya kaf..

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı

TOLGSHOW 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Ocak Cumartesi Fox'ta ‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicini..

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

TOLGSHOW 3. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı 00:50

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'yu girdiği zor durumdan kurtarabilecek mi? Yaşanan olaylardan dolayı Sumru'nun psikolojisinin bozulduğunu düşünen Yaşar, kızının yanlış şeyler yapmasını engelle..

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı 00:58

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 8. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, kızı Sumru'nun yaptıkları karşısında yıkılıyor! Sumru'nun para için yaptıkları karşısında Yaşar, derin üzüntüye boğuluyor. Sakınarak büyüttüğü kızlarından Sumru'nun yaptık..

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu 06:07

Fatih Yürek Magazin Yorumcusu Sanatçıları Topa Tuttu

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin gündemi hakkında açıklamalar yapan Fatih Ürek, magazin yorumcusu sanatçıları sert dille eleştirdi. Sanatçıların, magazin yorumcusu o..

  • BETA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce