#Yanlış yer

Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor 01:14

Borneo’da orangutanlar özgürleştiriliyor

Borneo'da orangutanların neslinin tükenmemesi için çalışmalarda bulunan bir vakfın girişimleri sonucu 17 orangutan doğal yaşam alanına bırakıldı. Büyük insansı familyasından olan bu maymunların bırakıldığı yer, hayvanlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı 01:12

Güney Kore'de Sewol Feribotu Denizin Dibinden Gün Yüzüne Çıkartıldı

Güney Kore'den 2014 yılında batan ve çoğunluğu öğrenci 304 kişiye mezar olan Sewol feribotu gün yüzüne çıkartıldı. Jindo Adası açıklarındaki enkazın denizin 40 metre altından çıkartılması için mühendisler çok özel bir t..

Ölümünün 100. Yılında Rodin 00:43

Ölümünün 100. Yılında Rodin

Fransız heykeltraş Auguste Rodin, ölümünün 100. yılında Paris'teki Grand Palais'de düzenlenen sergiyle anılıyor. 200'den fazla eserin yer aldığı sergi 22 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek...

  • Umut Tv tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Kış Uykusu  Türkçe Dublaj 05:03

Çizgi Film Musti Kış Uykusu Türkçe Dublaj

Musti bir yürüyüş yapıyor. Havanın soğumasından kış mevsimi yaklaştığı anlaşılıyor. Arkadaşı bayan kaplumbağa da yakında kış uykusuna yatmalı. Umarım onu uygun bir yer bulabilirler...

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasına Girdiler 03:25

Tuba Büyüküstün Fahriye Evcen Serenay Sarıkaya Dünyanın En Güzel 100 K

Amerika da Bir Web Sitesinin Her Yıl Düzenli Olarak Seçtikleri Dünyanın En Güzel 100 Kadını Arasında 5 Türk Güzeli de Yer Aldı..

  • ANKA tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi 01:00

Fargo’nun Yeni Sezounundan Fragman Geldi

Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Carrie Coon ve Scoot McNairy gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Fargo, bu sezon 2010’da geçecek. Her yıl farklı bir konu işlenen dizinin bu sezonu 19 Nisan'da başlayacak...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı 01:14

Samurai Jack - Yeni Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı

Eski zamanlarda yaşayan samurayımızın gelecek zamanda hapsolup kendini kurtarma çabalarını anlatıyor çizgi film. çayırlarda, ovalarda, harabelerde, gelişmiş şehirlerde, metropollerde, yer altında, antik ve gizemli tapına..

İşte Benim Stilim 103.Bölüm Fragmanı 01:57

İşte Benim Stilim 103.Bölüm Fragmanı

27 mart pazartesi yayınlanacak işte benim stilim 103.bölüm tanıtımı. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor..

  • ANKA tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

Murat Belet - Kül Eyle 04:44

Murat Belet - Kül Eyle

Kül Eyle Aşkımı meşkimi senden alayım Sana nispet ile şeref bulayım Yeterki senin bir parçan olayım İster kaftan ister çul eyle beni Yar bana gönlünde bir yer ayırda İster sultan ister kul eyle beni Bizim deyip kara g..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov 01:11

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov

Siyasi istikrarsızlığın yaşandığı Bulgaristan'da son dört yılda üçüncü kez genel seçimler yapıldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) partisi lideri Boyko Boris..

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede 00:52

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede

Almanya'nın en küçük eyaletlerinden Saarland'da yapılan seçimlerde Angela Merkel'in partisi zirvede yer aldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre eyaletin Hristiyan Demokrat Birlik partili (CDU) Başbakanı Annegret Kra..

Toz - Fragman 02:24

Toz - Fragman

Azra’nın, ailesinin sır dolu geçmişinin izini sürerken; savaşın insanların kaderi üzerindeki etkilerini ve Afganistan’da yalnız bir kadın olarak çıktığı yolculuğu anlatan dram filmi Toz'un çekimleri İstanbul ve Afganista..

Ezgi Avcı Kimdir? 01:00

Ezgi Avcı Kimdir?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida d..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Alp Kırşan Kimdir? 01:09

Alp Kırşan Kimdir?

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. ... Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında bi..

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler 03:02

Rio De Janeiro Of Sezon Karnavalından İlk Görüntüler

Olimpiyatlar sırasında Rio'nun Madureira Parkı, sakinlerin ve turistlerin Oyunlar'ı büyük bir ekranda izlemek ve kültürel ve sportif etkinliklere katılmak için toplanması için bir yer haline geldi. Rio de Janeiro'nun en ..

Tolga Sarıtaş Kimdir? 01:39

Tolga Sarıtaş Kimdir?

(d. 30 Mayıs 1991) Türk dizi oyuncusu.Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Beled..

Legodan Yapılan The Red Keep Sarayı 06:33

Legodan Yapılan The Red Keep Sarayı

Game of Thrones yer alan The Red Keep isimli sarayın lego modeli yapıldı. Bu saray için 125 bin parça lego kullanıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 606 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce 03:23

Iggy Azalea’dan Bol Twerk'li Klip: Mo Bounce

Hong Kong sokakları Twerk'e doydu! Digital Distortion albümünde yer alan Mo Bounce şarkısına video klip çeken Iggy Azalea, bol Twerk'li bir video yayınladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 7.Bölüm 08:55

Canım Kardeşim 7.Bölüm

Müge ve Mine’nin eğlenceli ve güzel maceralarının yer aldığı Canım kardeşim çizgi filmini izle, canım kardeşim her bölüm farklı bir macera ile karşınızda...

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler 20:19

Kanlı Adliyeye Girdik Kâtibin Laneti 3 Harfliler

'' Kanlı Adliye '' adlı mekana girdik.Bu mekan yıllar önce terkedilmiş ve her yer yanmış ve yıkık halde bulunmaktadır.İçerisin de 3 harflilerin de yaşandığı söylenmektedir.Daha fazla bu tarz videolardan gelsin diyorsanız..

  • ZULMA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi 01:33

Ozan Tufan'ın Kaslı Vücudu Görenleri Şaşkına Çevirdi

Fenerbahçe'de kilo problemi yaşadığı için tepkilerin odağında yer alan Ozan Tufan, kaslı vücuduyla görenleri şaşkına çevirdi...

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Kuzucuk 19.Bölüm 03:32

Kuzucuk 19.Bölüm

Onun kendine has dünyasında olup bitenler, herkesi derinden etkiliyor. Herkes hayatında onun gibi bir arkadaş istiyor. Kuzucuk’un kalbinde herkese yer var...

Suriye Rejiminin Kuşattığı Vaer'den Tahliyeler Devam Ediyor 01:03

Suriye Rejiminin Kuşattığı Vaer'den Tahliyeler Devam Ediyor

Beşşar Esed rejiminin kuşattığı ve ateşkesi yoğun bir şekilde ihlal ettiği Humus'taki Vaer semtinden tahliye edilecek askeri muhaliflerin ve sivillerin yer aldığı üçüncü kafile hareket etti...

Feride Hilal Akın - Biliyorum 03:22

Feride Hilal Akın - Biliyorum

Koşarak geldim Kaçarak gidiyorum Köşkünde yer yok bana Yeni yeni anlıyorum Bitmiş bütün cümlelerin Yosunlu ruhum, akıyorum Konuşma hiç lüzum yok Her şeyi duyuyorum Rakıyı sensiz içeyim diye Köprüyü yalnız geçe..

Siyasilerden Görüntüler izle 1:48:27

Siyasilerden Görüntüler izle

Programda Süleyman Demirel ve Mesut Yılmaz’ın kısa biyografisi, Yassıada duruşmaları, 1961 Anayasası ve referandum ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Süleyman Demirel,Mesut Yılmaz,Turgut Özal,Celal Bayar,..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce