#Yanlış yer

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçek Zamanlı Projeksiyon Yansıtmayla Hazırlanan Muhteşem Dans Gösterisi: INORI 01:11

Gerçek Zamanlı Projeksiyon Yansıtmayla Hazırlanan Muhteşem Dans Göster

Gerçek zamanlı yüz takibi ve projeksiyon yansıtmayla oluşturulan muhteşem bir gösteri. WOW ve Ishikawa Watanabe Laboratuvarının ortaklığıyla hazırlanan gösteri objelere kesintisiz yansıtma teknolojisin en gelişmiş örneği..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri 01:48

Fırtına Bulutlarının Muhteşem Görüntüleri

Timelapse klip olarak hazırlanan videoda Amerika'nın fırtına sezonu ardından bulutların muhteşem görüntüleri yer alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurcak Veda Son Sahne 03:56

Yumurcak Veda Son Sahne

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

İş Benden Önemli Mi Yumurcak 01:07

İş Benden Önemli Mi Yumurcak

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

Tarzan Efsanesi Film İzle 1:49:58

Tarzan Efsanesi Film İzle

The Legend of Tarzan – Tarzan Efsanesi hd izle Ormanın kanunlarını en baştan tasarlamış olan yarı insan – yarı maymun efaanevi kahraman Tarzan; geçmiş yıllardan günümüze dek her daim sinema seyircisi ile buluşmuştur. Bu..

  • PengoTV tarafından
  • 47.448 görüntüleme
  • 8 yıl önce
35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum 02:30

İç Alemimle Başbaşa Kalmak İstiyorum

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Tamirci Parçası Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ayhan Işık Yapım: Erler Film Yapı..

Kırılan Bardak Sürahi Değil Bir İnsanın Kalbidir 01:47

Kırılan Bardak Sürahi Değil Bir İnsanın Kalbidir

Tamirci Parçası, başrollerinde Filiz Akın ve Ayhan Işık'ın yer aldığı 1965 yapımı siyah beyaz Türk filmidir...

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz 03:43

Çapkın Dilber Seni Filiz Akın & Vahi Öz

Mirasyedi, başrollerinde Filiz Akın ve Ahmet Sezgin'in yer aldığı 1964 yapımı siyah beyaz Türk filmidir. Filmin Adı: Mirasyedi Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ahmet Sezgin Yapım: Erler Film Yapımcı: Tür..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle 2:09:21

Diriliş Ertuğrul 1. Bölüm İzle

2014 yılında seyirciyle buluşan bir dizidir. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yapımcılığını Tekden Film yapıyor. Trt1 ekranlarından yayınlanan ve her hafta reyting sıralamasında lide..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Aşık Edebiyatı 1.Bölüm 24:49

Aşık Edebiyatı 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; Aşık Edebiyatı'nın biçimsel özellikleri ve ezgi ile ilişkisi konu edilmektedir. Programda ayrıca Konya Aşıklar Bayramı'ndan görüntülere yer verilmektedir...

Aşık Edebiyatı 2.Bölüm (1976) 20:19

Aşık Edebiyatı 2.Bölüm (1976)

Programın 2. bölümünde; doğmaca şiir konu edilmektedir. Programda ayrıca Aşık Edebiyatından örneklere yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aşık Edebiyatı 5.Bölüm (1976) 22:18

Aşık Edebiyatı 5.Bölüm (1976)

Programın 5. bölümünde; türkü konu edilmektedir. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği türkülere yer verilmektedir...

Aşık Edebiyatı 6.Bölüm (1976) 20:39

Aşık Edebiyatı 6.Bölüm (1976)

Programın 6. bölümünde; türkü yakma, türkülerin konuları ve çeşitleri konu edilmektedir. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği türkülere yer verilmektedir...

Aşık Edebiyatı 7.Bölüm (1976) 21:35

Aşık Edebiyatı 7.Bölüm (1976)

Programın 7. bölümünde; usta malı türküler konu edilmektedir. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği türkülere yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havayolu Şirketleri Neden Fazladan Bilet Satarlar? 04:59

Havayolu Şirketleri Neden Fazladan Bilet Satarlar?

Dün ABD'de bir olay yaşandı ve tüm dünyadan tepkileri çekti. O olayda United Airlines şirket çalışanlarına yeterli yer kalmadığı için uçaktan 4 kişiyi indirmek istedi. Ancak içlerinden birisi reddetti ve direndi. Ancak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sessiz Cennet Gazipaşa 2.Bölüm 32:50

Sessiz Cennet Gazipaşa 2.Bölüm

Programın 2. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Antiocheia Ad Cragum Antik Kenti, Nephelis Antik Kenti, Hasdere Köyü ve Yalan Dünya Mağarası ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Sessiz Cennet Gazipaşa 3.Bölüm 29:48

Sessiz Cennet Gazipaşa 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Adanda Kalesi, İotape Antik Kenti, Bazilika ve Sırtlanini Mağarası ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Zamanın Tanığı 16.Bölüm Antalya 27:19

Zamanın Tanığı 16.Bölüm Antalya

Programın 16. bölümünde; Beydağları, Olimpos ve Çıralı yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zor Yollar 1.Bölüm 19:04

Zor Yollar 1.Bölüm

Aydın Dikim'in sunuculuğunu yaptığı belgeselin 1. bölümünde; Antalya'nın Doğu Toroslar mevkiindeki Ayasofi Harabeleri ve Cendüre Şelalesi ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır...

Sessiz Cennet Gazipaşa 1.Bölüm 31:51

Sessiz Cennet Gazipaşa 1.Bölüm

Programın 1. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Selinus ve Testeras Antik Kentleri ile Korsanini Mağarası'nın görüntüleri yer almaktadır...

32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle 32:36

32. Gün-1988 Ferdinand Marcos İzle

Mehmet Ali Briand’ın sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Ferdinand Marcos yönetiminin çöküşü, yönetime karşı çıkan ayaklanmalar, darbe girişimleri ve Maria Corazon Aquino'nun yönetimi konu edilmektedir. Programd..

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film İzle 2:01:57

Çocuk Büyütme Rehberi - No Se Aceptan Devoluciones Türkçe Dublaj Film

Özet ve Detaylar Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebek bulur. Bebeğin annesinin izinden Meksika’dan Los Angeles yollarına düşer, kendisine ve yeni kızı Maggie’ye yeni bir yuva bulur. Valentin, ideallerdeki gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 8.717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..