#Yanlış yer

Bobbit Solucanının Okyanus Tabanında Avlanma Şekli 03:18

Bobbit Solucanının Okyanus Tabanında Avlanma Şekli

Bobbit solucanları, okyanusların tabanlarında, yüzeyden yaklaşık 10-40 metre derinlikte yaşayan, denizel, poliketik (kitinden yapılmış çok sayıda kılsı yapıya sahip) bir avcı solucandır. Yuvarlak solucanlar (Annelida) şu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle 44:13

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle

Sunuculuğunu Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un yaptığı programın 7. bölümünde; Piano Piano Bacaksız film seti ve film ekibi, Charlie Chaplin’in hayatı ve filmleri, Gerçeğe Çağrı filmi kamera arkası görüntü..

Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa 02:25

Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Arka Sokaklar'a 3 Yeni Transfer!! 01:42

Arka Sokaklar'a 3 Yeni Transfer!!

Bir ara final yapacağı söylenen 'Arka Sokaklar' dizisi Atilla Olgaç, Kadir Polatçı ve Uğur İzgi gibi üç önemli isimle güçlendi. Olgaç, Kurtlar Vadisi'nde 'Kılıç' karakterine hayat vermişti.... Kanal D ekranlarında 10 yı..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Kemal Doğulu Bu Bölümde Neden Yok! İşte Sebebi 11:29

Kemal Doğulu Bu Bölümde Neden Yok! İşte Sebebi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 11 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 142. bölümünde jüri ve yarışmacılar podyum açılışlarını yaptı. Kemal Doğulu kardeşinin nikahı için yayına katılamayınca yerine Uğurkan Erez yorumlarıyla b..

  • ANKA tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melodiden Komediye 1.Bölüm İzle 42:03

Melodiden Komediye 1.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Melodiden Komediye 7.Bölüm İzle 49:56

Melodiden Komediye 7.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler, Dilek Bale Topluluğu ve Levent Köksal Dans Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Melodiden Komediye 2.Bölüm İzle 47:22

Melodiden Komediye 2.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu ile İspanyol Dans Grubu'nun gösterileri yer almaktadır...

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor 01:15

Trump'ın Yemin Törenine Katılanların Sayısıyla İlgili Tartışma Sürüyor

Amerikan Başkanı Donald Trump yemin törenine katılanların sayısıyla ilgili medyada yer alan haberlere sert çıktı. Törende 1.5 milyon kişinin bulunduğunu öne süren Trump, basını yalan haber üretmekle suçladı ve gazetecil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

2017 Uzun Etek Modelleri 07:43

2017 Uzun Etek Modelleri

Geçmişten günümüze kadar gelen parçalardan bir tanesi uzun eteklerdir. Uzun eteklerin ayrı bir havası vardır. Özellikle yeni sezonda uzun etek modelleri çok revaçta olacaktır. Her tür kesime hitap eden modelleri ve renkl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Melodiden Komediye 4.Bölüm İzle 44:44

Melodiden Komediye 4.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve skeçler yer almaktadır...

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle 42:55

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Kazıkçı Emlakçı Teyzeyi Trollemece! (Küfür İçerir) 00:47

Kazıkçı Emlakçı Teyzeyi Trollemece! (Küfür İçerir)

Kazıkçı Emlakçı teyzemiz, pis mazotlu yer altı ve dağ başı evlerin günlüğüne 250 300 lira isteyince trollemek isteyen Aras hiç beklemediği haklı tepkiyle karşılaşıyor bizim demek istediklerimizi söyledin teyzeciğim sağol..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanat Dünyamız 1.Bölüm İzle 23:57

Sanat Dünyamız 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Sacide Keskin ve Bedri Baykam konuk edilmektedir. Programda ayrıca Necdet Kalay ile ilgili röportajlara yer verilmektedir...

Sanat Dünyamız 8.Bölüm İzle 22:30

Sanat Dünyamız 8.Bölüm İzle

Programın 8. bölümünde; Çelik Gülersoy ve Rekin Teksoy konuk edilmektedir. Programda ayrıca Türk Resim Ustaları Sergisi'ndeki ressamların eserlerine yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sanat Dünyamız 9.Bölüm İzle 18:47

Sanat Dünyamız 9.Bölüm İzle

Programın 9. bölümünde; İlhan Berk konuk edilmektedir. Programda ayrıca Nejat Eczacıbaşı ile Eczacıbaşı Çini Koleksiyonu ve Cevat Dereli ile resim sergisi hakkında yapılan röportaja yer verilmektedir...

Karagöz 1968 1.Bölüm İzle 21:28

Karagöz 1968 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; Ferhat ile Şirin'i konu alan Karagöz ve Hacivat gölge oyunu yer almaktadır...

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de 01:57

İngiltere Başbakanı Theresa May Abd'de

İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni başkanı Donald Trump’ı makamında ziyaret eden ilk hükümet lideri olacak. May, ülkesi ile Washington arasındaki sıkı ilişkileri daha da güçlendirme he..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Karagöz 1968 2.Bölüm İzle 10:50

Karagöz 1968 2.Bölüm İzle

Programın 2. bölümünde; Hacivat'ın Karagöz'e yaptığı şaka ile ilgili gölge oyunu yer almaktadır...

Karagöz 1968 3.Bölüm İzle 18:39

Karagöz 1968 3.Bölüm İzle

Programın 3. bölümünde; Karagöz'ün Gelinliği isimli gölge oyunu yer almaktadır...

Karagöz 1968 4.Bölüm İzle 17:32

Karagöz 1968 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; Arzuhalci isimli gölge oyunu yer almaktadır...